Coastal Cruiser 52 ft - 2007

Navrhl Paolo - Odpovídá do ~4h
Nízká míra přijetí

Coastal Cruiser 52 ft - 2007

Pro

Navrhl Paolo - Odpovídá do ~4h

Osoby: 20
280 hp
16 m
2007
S doprovodnou osobou

Více o HAKUNA MATATA

Text byl přeložen automaticky

Hakuna Matata může ubytovat až 20 osob na jednodenní plavby a až 8 osob ve 3 dvoulůžkových kajutách, všechny s vlastní koupelnou a rozkládací pohovkou v salonu, na vícedenní plavby. Za jeden den můžeme navštívit některé ostrovy v okolí Phuketu, kde se koupat a šnorchlovat v křišťálově čistých vodách, vidět korály ve společnosti barevných ryb. Pro vícedenní plavby můžeme navštívit mnoho jeskyní zálivu PhangNga a mizející a znovu se objevující pláž, ...

Hakuna Matata může ubytovat až 20 osob na jednodenní plavby a až 8 osob ve 3 dvoulůžkových kajutách, všechny s vlastní koupelnou a rozkládací pohovkou v salonu, na vícedenní plavby. Za jeden den můžeme navštívit některé ostrovy v okolí Phuketu, kde se koupat a šnorchlovat v křišťálově čistých vodách, vidět korály ve společnosti barevných ryb. Pro vícedenní plavby můžeme navštívit mnoho jeskyní zálivu PhangNga a mizející a znovu se objevující pláž, proplouvat mangrovovými porosty, navštívit ostrov Jamese Bonda, věnovat se kanoistice a poté jet na jih a navštívit ostrov Ko Hong. Dále na jih navštívíme letovisko Krabi s jeho bílými plážemi a mnoha malými ostrůvky v okolí a poté dorazíme na slavný ostrov Phi Phi, kde se vydáme na výlety po pobřeží a navštívíme pláž Maya, pláž, kterou proslavil Di Caprioův film. . "Pláž". K dispozici je motorový tendr na výlety na pobřeží, 2 kánoe a rybářské vybavení, vše, co potřebujete pro šnorchlování. Pro ty, kteří si přejí, máme k dispozici potápěčské nádrže as malými náklady zapůjčení kompletního potápěčského vybavení a kvalifikovaného instruktora pro vaše potápění v naprostém bezpečí. Na palubě bude nabízena voda, nealkoholické nápoje, čerstvé ovoce a thajský oběd. Pozn CENA DNE SE POČÍTÁ PRO MAXIMÁLNĚ 12 OSOB. ZAPLATÍ KAŽDÝ VÍCE ČLOVĚK 50 € (za osobní pojištění a služby nabízené na palubě) Pohonné hmoty jsou vždy zahrnuty v ceně. Přístavy jsou vyloučeny, pokud se používají, a vstupenky do přírodních parků, pokud jsou vyžadovány (asi 10 EUR na osobu)

Hakuna Matata può ospitare fino a 20 persone per crociere di un giorno, e fino a 8 persone, in 3 cabine matrimoniali tutte con bagno privato e divano letto in salone, per crociere di più giorni. In un giorno possiamo visitare alcune isole nei dintorni di Phuket, dove nuotare e fare snorkeling in acque cristalline, vedere coralli in compagnia di pesci colorati. Per crociere di più giorni possiamo visitare le molte grotte di PhangNga Bay e la spiaggia ...

Hakuna Matata può ospitare fino a 20 persone per crociere di un giorno, e fino a 8 persone, in 3 cabine matrimoniali tutte con bagno privato e divano letto in salone, per crociere di più giorni. In un giorno possiamo visitare alcune isole nei dintorni di Phuket, dove nuotare e fare snorkeling in acque cristalline, vedere coralli in compagnia di pesci colorati. Per crociere di più giorni possiamo visitare le molte grotte di PhangNga Bay e la spiaggia che scompare e ricompare, navigare nelle mangrovie, visitare l'isola di James Bond, fare escursioni in canoa per poi scendere verso sud e visitare l'isola Ko Hong. Più a sud visiteremo la località di Krabi con le sue spiagge bianche e le molteplici piccole isole nei dintorni, per poi arrivare alla famosa isola Phi Phi dove fare escursioni a terra e visitare Maya beach, spiaggia resa famosa dal film di Di Caprio " The Beach ". A vostra disposizione un tender a motore, per escursioni a terra, 2 canoe ed attrezzatura da pesca, tutto l'occorrente per fare snorkeling. Per chi lo desidera abbiamo a disposizione bombole sub, e con una piccola spesa, noleggio dell'attrezzatura completa da sub e un istruttore qualificato per le vostre immersioni in tutta sicurezza. Acqua, bibite, frutta fresca e il pranzo Thai saranno offerti a bordo. N.B. IL PREZZO DI UN GIORNO E' CALCOLATO PER UN MASSIMO DI 12 PERSONE. OGNI PERSONA IN PIU' PAGHERA' 50 € ( per i costi di assicurazione personale e dei servizi offerti a bordo ) Il carburante è sempre compreso nel prezzo. Sono esclusi i porti se utilizzati, e i ticket per i parchi naturali se richiesti ( circa 10 € a testa )


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Trawler)
Značka - Model
Coastal Cruiser - 52 ft
Rok výroby
2007
Povolená kapacita
20
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Délka (m)
16
Šířka (m)
5
Ponor (m)
1,2
Motor
280hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Amphoe Mueang Phuket
Amphoe Mueang Phuket

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez

Zábava

Schůdky
Nafukovací člun
Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Možnosti

24 lattine di birra locale
/ půjčení
Vino b/r bottiglia
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Enoch
Enoch
Text byl přeložen automaticky
Our group of 12 had an amazing day out on Paolo's boat! With a delicious lunch, drinks, and snorkeling equipment included, the boat provided a memorable experience. Communication with Paolo was easy, and he was friendly and very accommodating. Highly recommended!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Paolo
Paolo
Člen od 2018
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den