Nimbus T 11 - 2021

Nimbus T 11 - 2021

Pro

Navrhl Konstantinos - Odpovídá do ~3h

Osoby: 10
600 hp
12 m
2021
Se skipperem

Více o M/Y Saiga (Prices include 24% VAT)

Text byl přeložen automaticky

Ceny zahrnují 24% DPH u denních charterů na více dní jsou k dispozici slevy! M/Y Saiga má velkorysé a multifunkční prostory pro socializaci! Má plnou procházku, která vám dává pocit prostornosti a přirozeného plynutí bez ohledu na aktivitu. Srdce lodi se nachází v salonku; snadno se přizpůsobí různým činnostem, jako je plavba, opalování, plavání, zábava, oběd a večeře nebo klidné odpoledne čtení ve stínu. Flexibilitu poskytují pohovky, stolky a markýzy ...

Ceny zahrnují 24% DPH u denních charterů na více dní jsou k dispozici slevy! M/Y Saiga má velkorysé a multifunkční prostory pro socializaci! Má plnou procházku, která vám dává pocit prostornosti a přirozeného plynutí bez ohledu na aktivitu. Srdce lodi se nachází v salonku; snadno se přizpůsobí různým činnostem, jako je plavba, opalování, plavání, zábava, oběd a večeře nebo klidné odpoledne čtení ve stínu. Flexibilitu poskytují pohovky, stolky a markýzy s jednoduchými madly, kterými lze otáčet, skládat a posouvat do různých poloh! Promyšleně navržený se skvělou ochranou proti slunci, která pokrývá velkou část lodi, spoustou prostoru v lednici a ještě větším úložným prostorem pro vybavení a hračky. Dvě samostatné kajuty, ve kterých se vyspí až 4 osoby, a prostorná koupelna s dostatečným prostorem pro hlavu. Kniha chytře, kniha M/Y Saiga!

Prices include 24% VAT for daily charters for more days discounts are available! M/Y Saiga has generous and multifunctional areas to socialise! It has a full walk around which gives you the feeling of spaciousness and natural flow regardless of activity. The boat’s heart is found in it’s lounge area; easily adapted to different activities such as cruising, sunbathing, swimming, entertaining, lunch and dinner or a quiet afternoon of reading ...

Prices include 24% VAT for daily charters for more days discounts are available! M/Y Saiga has generous and multifunctional areas to socialise! It has a full walk around which gives you the feeling of spaciousness and natural flow regardless of activity. The boat’s heart is found in it’s lounge area; easily adapted to different activities such as cruising, sunbathing, swimming, entertaining, lunch and dinner or a quiet afternoon of reading in the shade. Flexibility is provided by sofas, tables and awnings with simple handles that can be used to rotate, fold and move into different positions! Thoughtfully designed with great sun protection that covers a good part of the boat, plenty of refrigerator space and even more storage space for gear and toys. Two separate cabins which sleeps upto 4 and a spacious bathroom with sufficient headroom throughout. Book smart, book M/Y Saiga!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Nimbus - T 11
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Délka (m)
12
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
1
Motor
600hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
700 L
Nádrž na sladkou vodu
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Athens Marina
Lávrio

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Lednička
Dřez

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
Lanový elektrický naviják

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (200 l)
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den
Seabob
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jacques
Jacques
Text byl přeložen automaticky
Konstantinos was awesome. He and his team were incredibly professional and reliable. The boat was in top shape. The captain they assigned for us was excellent. He was friendly, professional, arrived early and accommodated all our requests. All in all a great experience!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Konstantinos
Konstantinos
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den