Brig Eagle 650 - 2018

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~1h
Nízká míra přijetí

Brig Eagle 650 - 2018

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~1h

Osoby: 12
200 hp
6,5 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Brig 650

Text byl přeložen automaticky

Brig Eagle se nachází v nádherném klenotu Makarské riviéry, zvaném Brela, ale lze si jej pronajmout i z nedalekých měst Baška Voda, Promajna a Makarska. Tato zbrusu nová loď je dobře vybavena výkonným motorem Suzuki o výkonu 200 HP, který je schopen dosáhnout rychlosti až 45 uzlů. Může hostit až 8 osob a rychle vás provede po celé Makarské riviéře nebo na okolních ostrovech, abyste mohli naplno zažít krásy Středozemního moře. Poloha je perfektní, ...

Brig Eagle se nachází v nádherném klenotu Makarské riviéry, zvaném Brela, ale lze si jej pronajmout i z nedalekých měst Baška Voda, Promajna a Makarska. Tato zbrusu nová loď je dobře vybavena výkonným motorem Suzuki o výkonu 200 HP, který je schopen dosáhnout rychlosti až 45 uzlů. Může hostit až 8 osob a rychle vás provede po celé Makarské riviéře nebo na okolních ostrovech, abyste mohli naplno zažít krásy Středozemního moře. Poloha je perfektní, protože v okolí je mnoho památek a krásných pláží, takže ať se budete držet pobřeží nebo se vydáte na ostrov kolem Brače, Hvaru a Šolty, zažijete nezapomenutelný čas. Je také možné si pronajmout loď s jedním z našich zkušených kapitánů. Pro informace o ceně kapitána a další otázky, které byste mohli mít, nám pošlete zprávu a dokončete rezervaci své dosud nejlepší dovolené.

Brig Eagle is situated in the wonderful gem of Makarska Riviera, called Brela but can be rented as well from the nearby town of Baska Voda, Promajna and Makarska. This brand new boat is well equipped with the powerful 200 HP Suzuki engine capable of reaching speed up to 45 knots. It can host up to 8 people and quickly take you around whole Makarska Riviera or the nearby islands for you to fully experience the beauty of the Mediterranean. Location ...

Brig Eagle is situated in the wonderful gem of Makarska Riviera, called Brela but can be rented as well from the nearby town of Baska Voda, Promajna and Makarska. This brand new boat is well equipped with the powerful 200 HP Suzuki engine capable of reaching speed up to 45 knots. It can host up to 8 people and quickly take you around whole Makarska Riviera or the nearby islands for you to fully experience the beauty of the Mediterranean. Location is perfect as there are many sights and beautiful beaches nearby so whether you stick to the coast or go island hopping around Brač, Hvar and Šolta, you will have an unforgettable time. It is also possible to rent a boat with one of our experienced skippers. For the information on the price of skipper and other questions you might have, send us a message and finish booking your best vacation yet.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Brig - Eagle 650
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
12
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
2,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Brela

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Motor přídavného člunu

Pohodlí

Stůl
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Zoltán
Zoltán
Text byl přeložen automaticky
Velmi příjemný, přátelský a profesionální přístup majitele. Zážitky na lodi byly velmi zábavné a nezapomenutelné.
Very pleasant, friendly and professional approach of owner. Experiences on boat was very funny and unforgettable.
Ann Marie
Ann Marie
Text byl přeložen automaticky
We had a brilliant day on the boat. Our skipper was great and took us around some beautiful coves and also found us a little restaurant tucked away that was only accessible by boat!! Fab day out for all of us!!
{{ commentTranslate }}
Klaus-Georg
Klaus-Georg
Text byl přeložen automaticky
Vynikající! Půjčili jsme si Brig Eagle 650 - velmi pěkná loď! Parkování v blízkosti přístavu! Borko dal cenné rady, kam jít (vyhnout se typicky přeplněným místům)! Snadný proces přihlášení a odhlášení!
Excellent! We rented the Brig Eagle 650 - very nice boat! Parking close to the harbour! Borko gave valuable hints where to go (avoiding the typically crowded places)! Easy check-in and -out process!
Cyril
Cyril
Text byl přeložen automaticky
Super loď, dobré rady od majitele, a ponctual
Super boat, good advices from the owner, and ponctual
Maximilian
Maximilian
Text byl přeložen automaticky
S lodí šlo všechno hladce a majitel války byl velmi laskavý a nadějný. Udělali jsme nádherný denní výlet po ostrově Brač. Mít dobré časy.
Everything went smooth with the boat and the owner war very kind and hopeful. Did a wonderful day tour around the island brac. Had a good time.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Itálie, Němčina
Od
/ den