Pacific Craft 670 Open - 2014

Navrhl Gabriel - Odpovídá do ~1 dní

Pacific Craft 670 Open - 2014

Pro

Navrhl Gabriel - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
225 hp
7,2 m
2014
Bez skippera

Více o BUBBI II

Text byl přeložen automaticky

PACIFIC CRAFT OPEN 670 Motorový člun Bubbi II je báječný motorový člun Pacific Craft Open 670 o délce 6,65 metru vybavený výkonným motorem Yamaha o výkonu 225 CV. Je to loď otevřeného typu s walkaround konceptem, což z ní dělá velmi pohodlnou loď. Má centrální „ostrovní“ nástavbu uprostřed délky, místo na piknik v kokpitu a velkou sluneční terasu v přídi. Přitahuje pozornost svými elegantními liniemi a exkluzivním designem, který poskytuje ...

PACIFIC CRAFT OPEN 670 Motorový člun Bubbi II je báječný motorový člun Pacific Craft Open 670 o délce 6,65 metru vybavený výkonným motorem Yamaha o výkonu 225 CV. Je to loď otevřeného typu s walkaround konceptem, což z ní dělá velmi pohodlnou loď. Má centrální „ostrovní“ nástavbu uprostřed délky, místo na piknik v kokpitu a velkou sluneční terasu v přídi. Přitahuje pozornost svými elegantními liniemi a exkluzivním designem, který poskytuje záviděníhodný výkon v navigaci. Vyžaduje se navigační licence PNB.

PACIFIC CRAFT OPEN 670 La lancha Bubbi II es un fabuloso barco a motor Pacific Craft Open 670 de 6,65 metros de eslora equipado con un potente motor Yamaha de 225CV. Se trata de una embarcación tipo open con concepto walkaround, lo que la convierte en un barco muy cómodo. Cuenta con una superestructura central "en isla" a media eslora, zona de picnic en la bañera y un amplio solarium en la proa. Llama la atención por sus elegantes líneas y ...

PACIFIC CRAFT OPEN 670 La lancha Bubbi II es un fabuloso barco a motor Pacific Craft Open 670 de 6,65 metros de eslora equipado con un potente motor Yamaha de 225CV. Se trata de una embarcación tipo open con concepto walkaround, lo que la convierte en un barco muy cómodo. Cuenta con una superestructura central "en isla" a media eslora, zona de picnic en la bañera y un amplio solarium en la proa. Llama la atención por sus elegantes líneas y un diseño exclusivo que aporta en navegación unas prestaciones envidiables. Licencia de navegación necesaria PNB.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Pacific Craft - Pacific Craft 670 Open
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
8
Délka (m)
7,2
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,4
Motor
225hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Cala en Bosch

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko

Kuchyň

Lednička

Celkové hodnocení nájemců

4.7 - 3 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Javier
Javier
Text byl přeložen automaticky
Muy buena experiencia. El barco en muy buen estado y sencillo de manejar
{{ commentTranslate }}
César
César
Text byl přeložen automaticky
Velmi dobrá loď. Chybí nějaké příslušenství, například elektrická lednička nebo alespoň o něco větší než ta s kostkami, a GPS (nebo tablet s aplikací, která by vám pomohla zátoky lokalizovat). Velmi příjemný personál a loď v dobrém stavu. Zopakoval bych si s nimi pronájem. Jsou na ideálním místě, pokud chcete vidět zátoky na jihozápadě ostrova.
Muy buena embarcación. Se echa de menos algún accesorio como una nevera eléctrica o al menos un poco mayor que la de cubitos, y un GPS (o una tablet con aplicación que te ayudaría a situar las calas). El personal muy amable, y la embarcación en buen estado. Repetiría un alquiler con ellos. Están en el sitio ideal si quieres ver las calas de la zona sudoeste de la isla.
Ignacio
Ignacio
Text byl přeložen automaticky
vše dle domluvy! velký den moře a slunce
todo como acordado! gran día de mar y sol

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Gabriel
Gabriel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina, Francouzština
Od
/ den