Bwa 550 - 2023

Navrhl Boris - Odpovídá do ~3 dní
Velmi nízká míra přijetí

Bwa 550 - 2023

Pro

Navrhl Boris - Odpovídá do ~3 dní

Osoby: 6
40 hp
5,7 m
2023
S doprovodnou osobou

Více o Kardis Fox 5,7 mt

Text byl přeložen automaticky

5,7metrový Kardis Fox je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí prozkoumat moře v pohodlí a bezpečí, nabízený jako soukromý charterový zážitek dostupný na SamBoat. Tento nafukovací člun, oceňovaný pro svůj vysoký výkon a snadnou ovladatelnost, je ideální pro malé skupiny nebo rodiny, které chtějí strávit den na moři, objevovat skryté zátoky nebo se prostě plavit podél pobřeží v naprosté relaxaci. Kardis Fox s délkou 5,7 metru nabízí dostatek prostoru ...

5,7metrový Kardis Fox je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí prozkoumat moře v pohodlí a bezpečí, nabízený jako soukromý charterový zážitek dostupný na SamBoat. Tento nafukovací člun, oceňovaný pro svůj vysoký výkon a snadnou ovladatelnost, je ideální pro malé skupiny nebo rodiny, které chtějí strávit den na moři, objevovat skryté zátoky nebo se prostě plavit podél pobřeží v naprosté relaxaci. Kardis Fox s délkou 5,7 metru nabízí dostatek prostoru pro cestující a kombinuje pohodlí se snadnou navigací. Díky pohodlným sedadlům a místům na opalování je ideální pro ty, kteří hledají dobrodružství a relaxaci. Plavidlo je vybaveno spolehlivým motorem, který zajišťuje plynulou a bezpečnou navigaci, ideální pro snadné objevování mořských zázraků. Ať už se jedná o celodenní výlet na okolní ostrovy, šnorchlování v křišťálově čistých vodách nebo klidnou relaxaci na slunci, Kardis Fox je vybaven tak, aby byl váš den na moři nezapomenutelným zážitkem. V půjčovně je navíc zahrnuta přítomnost odborného průvodce, který bude nejen dohlížet na bezpečnost na moři, ale také poskytne důkladnou znalost míst a zajistí plavbu bez rizika a bez poškození. Tato služba má za cíl posílit náš závazek k vaší bezpečnosti a plné spokojenosti, což vám umožní objevovat s naprostým klidem. Pokud se rozhodnete pro tento člun na SamBoat, získáte výhody personalizované služby s možností přizpůsobení itineráře vašim preferencím. Tato možnost pronájmu je ideální pro ty, kteří hledají exkluzivní námořní dobrodružství, zajišťující pohodlí a bezpečnost po celou dobu trvání cesty.

Il Kardis Fox da 5,7 metri rappresenta un'ottima scelta per chi desidera esplorare il mare con comfort e sicurezza, offerto come un'esperienza di noleggio privato disponibile su SamBoat. Questo gommone, apprezzato per le sue elevate prestazioni e maneggevolezza, è ideale per piccoli gruppi o famiglie che vogliono trascorrere una giornata in mare, scoprire calette nascoste o semplicemente navigare lungo la costa in totale relax. Con una lunghezza ...

Il Kardis Fox da 5,7 metri rappresenta un'ottima scelta per chi desidera esplorare il mare con comfort e sicurezza, offerto come un'esperienza di noleggio privato disponibile su SamBoat. Questo gommone, apprezzato per le sue elevate prestazioni e maneggevolezza, è ideale per piccoli gruppi o famiglie che vogliono trascorrere una giornata in mare, scoprire calette nascoste o semplicemente navigare lungo la costa in totale relax. Con una lunghezza di 5,7 metri, il Kardis Fox offre ampio spazio per i passeggeri, combinando comfort con facilità di navigazione. Dotato di sedili confortevoli e aree per prendere il sole, è perfetto per chi cerca avventura e relax. L'imbarcazione è dotata di un motore affidabile che assicura una navigazione fluida e sicura, ideale per esplorare le meraviglie marine con semplicità. Che si tratti di una gita giornaliera verso isole vicine, di snorkeling in acque cristalline, o di un tranquillo relax sotto il sole, il Kardis Fox è equipaggiato per rendere la vostra giornata in mare un'esperienza indimenticabile. In aggiunta, il noleggio prevede la presenza di un accompagnatore esperto, che non solo sorveglierà la sicurezza in mare ma fornirà anche conoscenze approfondite sui luoghi, assicurando una navigazione senza rischi e senza danni. Questo servizio mira a rafforzare il nostro impegno per la vostra sicurezza e piena soddisfazione, consentendovi di esplorare in tutta tranquillità. Optando per questo gommone su SamBoat, beneficiate di un servizio personalizzato, con la possibilità di adattare l'itinerario alle vostre preferenze. Questa opzione di noleggio è l'ideale per chi cerca un'avventura nautica esclusiva, assicurando comfort e sicurezza per l'intera durata del viaggio.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Bwa - Bwa 550
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,7
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
0,5
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
60 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Porto San Paolo

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Hygiena

Koupelna (1)

Celkové hodnocení nájemců

4.7 - 11 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Alles Tipp Topp
{{ commentTranslate }}
Jacqueline
Jacqueline
Text byl přeložen automaticky
Hat alles super geklappt. Ein toller Tag auf See. Hunde kein Problem. Abrechnung des Kraftstoffs nach Verbrauch. Was man uns aber noch hätte sagen können: der Steg zum an/ablegen durfte nur dafür genutzt werden und nicht um das Boot zu "parken" während man zb etwas essen geht.
{{ commentTranslate }}
Jasmin
Jasmin
Text byl přeložen automaticky
Velmi snadné a nekomplikované! Boris a jeho kolegové jsou velmi přátelští a nápomocní. S radostí znovu! :-)
Sehr einfach und unkompliziert! Boris und seine Kollegen sind sehr freundlich und hilfsbereit. Gerne wieder! :-)
Rocio
Rocio
Text byl přeložen automaticky
Zůstali jsme jedno odpoledne v září. Obsluha byla dobrá, ale překvapilo nás, že k zapůjčení byla dost zhoršená, to znamená, že vypadala jako stará nebo stará loď
Estuvimos una tarde de septiembre. El servicio bien,pero nos sorprendió que para ser de alquiler, estaba bastante deteriorada, es decir, se veía una embarcación vieja o antigua
Miroslaw
Miroslaw
Text byl přeložen automaticky
Vynikající gita s velkolepým baskickým kapitánem. Úžasný zážitek
Excellent gita with a magnificant Basque skipper. Wonderful experience
Roland
Roland
Text byl přeložen automaticky
Velmi přátelský a nekomplikovaný. S radostí znovu :-)
Sehr freundlich und unkompliziert. Gerne wieder :-)
Tania
Tania
Text byl přeložen automaticky
Byla to velmi dobrá zkušenost, měli jsme skvělý čas! Vřele doporučuji, díky Borisovi a Arrate!
Ha sido una experiencia muy buena, lo hemos pasado genial! Muy recomendable, gracias a Boris y Arrate!
Galvan
Galvan
Text byl přeložen automaticky
Vše velmi dobře, jak bylo domluveno.
Todo muy bien, de acuerdo a lo pactado.
Constantin
Constantin
Text byl přeložen automaticky
Boris byl velmi milý a přátelský. Všechno fungovalo perfektně, byl také velmi flexibilní s dobou. Můžeme ho 100% doporučit.
Boris war sehr nett und freundlich. Alles hat perfekt geklappt, auch mit den Uhrzeiten war er sehr flexibel. Wir können ihn zu 100% weiterempfehlen.
Raphael
Raphael
Text byl přeložen automaticky
Great! Super easy, friendly, boat was good and explanation of the use / area was comprehensive. Would definitely recommend.
{{ commentTranslate }}
Mikael
Mikael
Text byl přeložen automaticky
Perfektní nájem. Díky moc za toto tak krásné místo.
Perfect rent. Thanks a lot for this so beautifull place.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Boris
Boris
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 33 %
Doba odezvy: do 3 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den