Poseidon 540R - 2022

Navrhl Josep - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Poseidon 540R - 2022

Pro

Navrhl Josep - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
75 hp
5,4 m
2022
Bez skippera

Více o Poseidon 540R

Text byl přeložen automaticky

Nádherný a praktický Poseidon R540 s motorem Tohatsu o výkonu 75 cv s velmi málo hodinami navigace. Je to loď Open s dobrým soláriem na přídi, dobrou pozicí řízení a velkým vnitřním prostorem. Jeho manipulace je velmi jednoduchá a pokud jste začátečník, nebude to pro vás těžké. S touto lodí se můžete plavit až s 6 pasažéry a užívat si mnoho okouzlujících míst s velmi dostupnou spotřebou paliva. Ve všech našich lodích najdete chladič na led, bluetooth ...

Nádherný a praktický Poseidon R540 s motorem Tohatsu o výkonu 75 cv s velmi málo hodinami navigace. Je to loď Open s dobrým soláriem na přídi, dobrou pozicí řízení a velkým vnitřním prostorem. Jeho manipulace je velmi jednoduchá a pokud jste začátečník, nebude to pro vás těžké. S touto lodí se můžete plavit až s 6 pasažéry a užívat si mnoho okouzlujících míst s velmi dostupnou spotřebou paliva. Ve všech našich lodích najdete chladič na led, bluetooth reproduktor, šnorchlovací sady (2), skládací markýzu, plavecký žebřík a kotevní vybavení. Na palubě je samozřejmě veškeré schválené navigační bezpečnostní vybavení. Nezůstávejte, aniž byste se připluli s touto fantastickou lodí roku 2022 a v perfektním stavu!

Magnífica y práctica Poseidon R540 con motor Tohatsu de 75cv con muy pocas horas de navegación. Se trata de una embarcación Open con un buen solárium en proa, un buen puesto de gobierno y mucho espacio interior. Su manejo es muy sencillo y si eres principiante no te resultará complicado. Con esta embarcación podrás navegar con hasta 6 pasajeros y disfrutar de muchos lugares con encanto con un consumo de combustible muy asequible. En todos ...

Magnífica y práctica Poseidon R540 con motor Tohatsu de 75cv con muy pocas horas de navegación. Se trata de una embarcación Open con un buen solárium en proa, un buen puesto de gobierno y mucho espacio interior. Su manejo es muy sencillo y si eres principiante no te resultará complicado. Con esta embarcación podrás navegar con hasta 6 pasajeros y disfrutar de muchos lugares con encanto con un consumo de combustible muy asequible. En todos nuestros barcos encontrarás una neverita para hielo, altavoz bluetooth, kits de snorkel (2), toldo plegable, escalera de baño y equipo de ancla. Por supuesto, todo el equipo de seguridad para la navegación homologados, están abordo. ¡No te quedes sin venir a navegar con esta fantástica lancha del 2022 y en un perfecto estado!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:30
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Poseidon - 540R
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,4
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,4
Motor
75hp (1 motor)
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Club Náutico can Pastilla

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Celkové hodnocení nájemců

3.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Gabriel
Gabriel
Text byl přeložen automaticky
Josep a été très professionnel, un très bon contact. Malheureusement le bateau avait un problème de commande de démarrage et nous sommes tombé en panne. Nous avons pu être dépanné, Josep est venu lui même à notre "secours" et par chance le bateau a redémarré. Il nous a été demandé de ne plus arrêté le moteur jusqu'au retour au port.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Josep
Josep
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Od
/ den