Atlantic open 670 - 2015

Navrhl Pasko - Odpovídá do ~1h

Atlantic open 670 - 2015

Pro

Navrhl Pasko - Odpovídá do ~1h

Osoby: 6
150 hp
6,7 m
2015
Se skipperem

Více o Atlantic Marine 670 Open

Text byl přeložen automaticky

Pokud chcete mít čas bez stresu a plného pohodlí, Atlantic 670 je pro vás perfektní volbou. Tato loď je velmi prostorná a pohodlná - ideální pro jednodenní výlety! Velkou otevřenou příď lze přeměnit na sluneční terasu, takže můžete buď sedět a užívat si výhled na jízdu, nebo si lehnout, opalovat se a opalovat se. Loď vám nabídne velký coolbox se studenými nápoji jako je pivo, voda, džus... Na palubě jsou pro všechny hosty také záchranné vesty a šnorchly. ...

Pokud chcete mít čas bez stresu a plného pohodlí, Atlantic 670 je pro vás perfektní volbou. Tato loď je velmi prostorná a pohodlná - ideální pro jednodenní výlety! Velkou otevřenou příď lze přeměnit na sluneční terasu, takže můžete buď sedět a užívat si výhled na jízdu, nebo si lehnout, opalovat se a opalovat se. Loď vám nabídne velký coolbox se studenými nápoji jako je pivo, voda, džus... Na palubě jsou pro všechny hosty také záchranné vesty a šnorchly. Hudební systém je zde s Bluetooth, který můžete použít. Plavecký žebřík na zádi poskytuje snadný přístup do moře a ven z moře. K dispozici je také sprcha. Náš kapitán, který mluví plynně anglicky, je zkušený místní, který vás vezme na nejlepší místa v oblasti. A kam? Můžeme vás vzít do slavné Modré jeskyně, vzrušujících tří zelených jeskyní, nádherné písečné pláže Šunj, rybářských vesniček jako Kalamota, Lopud, Suđurađ, nebo se můžeme držet stranou od davů v jedné z malých zátok. Na celodenní výlet vám můžeme doporučit některou z restaurací na ostrovech a kapitán vám může provést rezervaci a dopravit vás tam lodí. Palivo je zahrnuto v ceně. A vyzvednutí také, takže se nemusíte starat o dopravu z vašeho ubytování do přístavu a zpět! Máte nějaké otázky? Neváhejte se zeptat – rádi vám pomůžeme! Uvidíme se na moři!

If you want to have a stress free and full of comfort time, Atlantic 670 is a perfect choice for you. This boat is very spacious and convenient - perfect for day trips! The big open bow area can be converted to a sundeck so you can either sit to enjoy the view of the ride or lie down to sunbathe and soak the sun. The boat will offer you a big coolbox with cold drinks such as beer, water, juice... On board there are also lifejackets and snorkels ...

If you want to have a stress free and full of comfort time, Atlantic 670 is a perfect choice for you. This boat is very spacious and convenient - perfect for day trips! The big open bow area can be converted to a sundeck so you can either sit to enjoy the view of the ride or lie down to sunbathe and soak the sun. The boat will offer you a big coolbox with cold drinks such as beer, water, juice... On board there are also lifejackets and snorkels for all guests. Music system is there with a Bluetooth you can use. Swimming ladder on the stern provides an easy access in and out of the sea. Also, there is a shower. Our skipper, who speaks fluent English, is an experienced local who can take you to the best spots in the area. And where to? We can take you to the famous Blue cave, the exciting three green caves, the glorious sandy beach Šunj, fishing villages such as Kalamota, Lopud, Suđurađ, or we can stay away from the crowds in one of the small bays. For a whole day tour we can recommend you some of the restaurants on the islands and the skipper can make the reservation for you and take you there with the boat. Fuel is included in the price. And pickup as well, so don't worry about transportation from your accommodation to the port and back! Have any questions? Don't hesitate to ask - we will be happy to help! See you on the sea!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Atlantic - Open 670
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
6
Počet kajut
1
Počet lůžek
1
Délka (m)
6,7
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
1,2
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
180 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Zaton Mali
Dubrovnik

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Venkovní polštáře
Ručníky
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně
Snorkelling equipment
Zdarma
Towels
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Elodie
Elodie
Text byl přeložen automaticky
Theo was very good and we have spent an amazing day. I recommend more than 100%
{{ commentTranslate }}
James
James
Text byl přeložen automaticky
Jakov answered all of our questions promptly & clearly. He was very willing to help & ensured our day went as smoothly as possible. Ino, our skipper, was absolutely brilliant. He asked us what we wanted to do with our day rather than forcing a specific itinerary upon us, & provided superb suggestions too. Ino was very polite, knowledgeable & made everyone feel comfortable & safe at all times.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pasko
Pasko
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den