Karel Ithaka - 2022

Navrhl George - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~2h

Karel Ithaka - 2022

Pro

Navrhl George - Odpovídá do ~2h

Osoby: 5
30 hp
5,5 m
2022
S nebo bez skippera

Více o Fun Sea Boat

Text byl přeložen automaticky

Staňte se na celý den svým vlastním kapitánem a objevte nejúžasnější pobřeží Korfu. Naše věci projdou všemi bezpečnostními prvky a poskytnou vám krátkou výukovou jízdu. Zobrazí se vám podrobná mapa, která vám pomůže poznat nejlepší místa na našem ostrově a naše navrhované zastávky. Naše loď je zcela nová a ideální pro rodiny a malé skupiny. Loď se nachází ve starém přístavu města Korfu a odtud můžete vidět památky a architekturu města Korfu z vody. ...

Staňte se na celý den svým vlastním kapitánem a objevte nejúžasnější pobřeží Korfu. Naše věci projdou všemi bezpečnostními prvky a poskytnou vám krátkou výukovou jízdu. Zobrazí se vám podrobná mapa, která vám pomůže poznat nejlepší místa na našem ostrově a naše navrhované zastávky. Naše loď je zcela nová a ideální pro rodiny a malé skupiny. Loď se nachází ve starém přístavu města Korfu a odtud můžete vidět památky a architekturu města Korfu z vody. Užijte si výhled na starou a novou pevnost Korfu, záliv Garitsa, palác Mon Repos, Myší ostrov, kostel Vlacherna, ostrovy Vido a Lazareto. Zaplavte si v modrozelené křišťálově čisté vodě tajných pláží Kouloura, Barbati, Erimitis a Nissaki a vyfoťte kostel Kouloura a Durrellův dům, které jsou nejznámějšími místy východní strany ostrova. Loď vám také poskytne možnost zastavit se ve všech vyhlášených restauracích na pobřeží Korfu, kde ochutnáte čerstvé ryby. - - - - - - - - - - - - - - - - - V ceně: -> DPH -> Chladicí box bez - Extra: -> Poplatky za palivo -> Skipper (na vyžádání)

Be your own captain for the day and discover Corfu´s most stunning coastline. Our stuff will go through all the safety features and give you a short tutorial ride. A detailed map will be shown to you, that will help you get to know the best places on our island and our suggested stops. Our boat is brand new and ideal for families and small groups. The boat is located in the Old Port of Corfu Town and starting from there you can see Corfu Town’s ...

Be your own captain for the day and discover Corfu´s most stunning coastline. Our stuff will go through all the safety features and give you a short tutorial ride. A detailed map will be shown to you, that will help you get to know the best places on our island and our suggested stops. Our boat is brand new and ideal for families and small groups. The boat is located in the Old Port of Corfu Town and starting from there you can see Corfu Town’s sights and architecture from water. Take in views of the Old and New Fortress of Corfu, Garitsa Bay, Mon Repos Palace, Mouse Island, Vlacherna Church, Vido and Lazareto Islands. Swim in the blue-green crystal-clear water of Kouloura, Barbati, Erimitis and Nissaki secret beaches and make photos of Kouloura church and Durrell’s House which are the most famous spots of the east side of the island. The boat will also give you the opportunity to stop to at all the famous restaurants of coastal Corfu where you will taste fresh fish. - - - - - - - - - - - - - - - - - Included in the price: -> VAT -> Cooler box Excluded - Extras: -> Fuel charges -> Skipper (upon request)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Karel - Ithaka
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5,5
Šířka (m)
2
Ponor (m)
1
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Old port of Corfu

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Zábava

Schůdky

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Teakový rošt

Kuchyň

Chladnička

Navigace

Kompas

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 6 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Adam
Adam
Text byl přeložen automaticky
We had a fantastic time. One of the best ways to enjoy Corfu and it’s hidden beaches!
{{ commentTranslate }}
Edouard
Edouard
Text byl přeložen automaticky
Très bien. Bateau très confortable répondant aux attentes.
{{ commentTranslate }}
Josef
Josef
Text byl přeložen automaticky
skvělý den s kapitánem Pascalem, nezapomenutelný. Prvních 30 minut do první zátoky. Velmi bezpečné, ale také rychlé. Vybavení na šnorchlování a nápoje byly zahrnuty zdarma. Je to komunikativní člověk a byl vždy přátelský a ochotný. Pak zátoka 2 a 3. Tam s dobrou nabídkou v taverně. Pak zátoka 4 a menší jeskyně. Odpoledne s dalšími vlnami. Dík.
super Tag mit Skipper Pascal, unvergesslich. Zuerst 30 Min. raus bis zur ersten Bucht. Sehr sicher aber auch schnell. Schnorchelausrüstung und Getränke waren gratis dabei. Er ist ein kommunikativer Typ und war jederzeit freundlich und hilfsbereit. Dann Bucht 2 und 3. Dort mit einem guten Angebot in der Taverne. Dann Bucht 4 und kleinere Höhlen. Am Nachmittag bei mehr Wellengang. Danke.
George
George
Text byl přeložen automaticky
Thank you for the amazing review Josef! It was a pleasure having you onboard! Thanks for choosing us !
{{ commentTranslate }}
Karim
Karim
Text byl přeložen automaticky
Prostě perfektní
Juste parfait
George
George
Text byl přeložen automaticky
Great guest !
{{ commentTranslate }}
Carole
Carole
Text byl přeložen automaticky
Perfektní organizace, parádní jízda! Čistá loď a vše bylo dobře vysvětleno!
Parfaite organisation, balade superbe! Bateau clean et tout était bien expliqué !
Simon
Simon
Text byl přeložen automaticky
Měli jsme ten nejlepší čas. Loď byla ideální pro vstup a výstup z malých zátok / pláží. Zaměstnanci byli přátelští a znalí a rádi pomohli. Loď byla velmi nová a velmi bych je doporučil.
We had just the best time. The boat was perfect for getting in and out of little coves/ beaches. The staff were friendly and knowledgeable and happy to help. The boat was very new and would highly recommend them.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: George
George
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den