Arta Mala - 2014

Navrhl Robert - Odpovídá do ~1h

Arta Mala - 2014


Navrhl Robert - Odpovídá do ~1h

Osoby: 5
50 hp
5 m
2014
Bez skippera

Více o Arta Mala R

Text byl přeložen automaticky

Arta Mala nabízí dobrou stabilitu a ovladatelnost. Je poháněn motorem Honda o výkonu 50 HP. Tato 5 metrů dlouhá loď pojme až 5 osob. Má také bimini top, příďovou terasu na opalování a koupací žebřík. Tato loď vám umožní strávit nádherný čas na moři bez stresu. Tato krásná loď se nachází na ostrově Krk. Krk je jeden z největších chorvatských ostrovů, který se nachází v severní části Jaderského moře a je spojen s pevninou mostem. Krk je jedním z ...

Arta Mala nabízí dobrou stabilitu a ovladatelnost. Je poháněn motorem Honda o výkonu 50 HP. Tato 5 metrů dlouhá loď pojme až 5 osob. Má také bimini top, příďovou terasu na opalování a koupací žebřík. Tato loď vám umožní strávit nádherný čas na moři bez stresu. Tato krásná loď se nachází na ostrově Krk. Krk je jeden z největších chorvatských ostrovů, který se nachází v severní části Jaderského moře a je spojen s pevninou mostem. Krk je jedním z nejoblíbenějších ostrovů pro svou dostupnost, dostanete se na něj autem, letadlem, trajektem, jak si vyberete. Chcete-li řídit loď, musíte mít a platný lodní průkaz. Příplatky: Palivo Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mě kontaktovat.

Arta Mala offers good stability and maneuverability. It is powered by 50HP Honda Engine. This 5 meters long boat can accommodate up to 5 people. It also has a bimini top, bow sundeck and bathing ladder. This boat will allow you to have a wonderful and stress-free time on the sea. This lovely boat is located on island Krk. Krk is one of the largest islands in Croatia, located in the northern Adriatic Sea, and connected to the mainland by a bridge. ...

Arta Mala offers good stability and maneuverability. It is powered by 50HP Honda Engine. This 5 meters long boat can accommodate up to 5 people. It also has a bimini top, bow sundeck and bathing ladder. This boat will allow you to have a wonderful and stress-free time on the sea. This lovely boat is located on island Krk. Krk is one of the largest islands in Croatia, located in the northern Adriatic Sea, and connected to the mainland by a bridge. Krk is one of the most popular islands because of its accessibility, you can reach it by car, plane, ferry, you choose. To manage the boat you are required to have a valid boat licence. Extra charges: Fuel If you have any questions, don't hesitate to contact me.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno společností SamBoat)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Arta - Arta Mala
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
5
Délka (m)
5
Šířka (m)
1,9
Ponor (m)
0,4
Motor
50hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Krk

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška

Navigace

Motor přídavného člunu

Celkové hodnocení nájemců

4.7 - 3 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Sebastiaan
Sebastiaan
Text byl přeložen automaticky
Good. Especially the skipper Jurre was great. Very friendly and gave us a good tour. Thanks again!
{{ commentTranslate }}
Gregor
Gregor
Text byl přeložen automaticky
Friendly and helpful staff, fast answering of our questions, good prices. We had the special wish to go over night which was o.k. The Arta mala is a bit difficult to steer.
{{ commentTranslate }}
Hendrik
Hendrik
Text byl přeložen automaticky
Very nice area and boat! Also sympathic owner. Only steering cabine was loose and this was not so easy on a wild sea unfortunately. But all by all it was a very nice experience!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Robert
Robert
Člen od 2020
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Chorvatština, Němčina
Od
/ den