Sea Ray 240 Sundeck - 1998

Sea Ray 240 Sundeck - 1998


Navrhl Alfonso - Odpovídá do ~5h

Osoby: 12
260 hp
7,1 m
1998
Bez skippera

Více o Sea Ray 240 Sundeck CRISVI II

Text byl přeložen automaticky

Crisvi je 7,5metrový člun s vestavěným motorem Mercruiser 5.7 o výkonu 260 k, který byl kompletně přepracován v lednu 2023. Je expedován pro 12 osob a má velmi dobré rozložení prostoru. Má dva stoly, jeden na přídi a druhý na zádi se dvěma sestupy k moři, každý se svým žebříkem a sprchou se sladkou vodou. Příď je přeměněna na solárium a centrum zahrnuje toaletní kabinu. Je vybaven dvěma markýzami, jednou pevnou na zádi a druhou výsuvnou na přídi. ...

Crisvi je 7,5metrový člun s vestavěným motorem Mercruiser 5.7 o výkonu 260 k, který byl kompletně přepracován v lednu 2023. Je expedován pro 12 osob a má velmi dobré rozložení prostoru. Má dva stoly, jeden na přídi a druhý na zádi se dvěma sestupy k moři, každý se svým žebříkem a sprchou se sladkou vodou. Příď je přeměněna na solárium a centrum zahrnuje toaletní kabinu. Je vybaven dvěma markýzami, jednou pevnou na zádi a druhou výsuvnou na přídi. Hudební rádio s USB a Bluetooth. Chladnička Coleman Extreme. GPS navigace Garmin s hloubkovým sondou. VHF rádio. Veškeré bezpečnostní vybavení a lékárnička. Kotva má elektrický vrátek a kotevní světla. Loď kotví ve fantastické Cala Llonga v Mahónu, tato pozice vám umožňuje opustit přístav za pouhých 15 minut a vybrat si jak sever, tak jih v závislosti na větru a podmínkách na moři. Odjezdy mohou být celodenní (10-18) nebo půl dne ((Skryté údaje)). Máme grilování (+20 €)

La Crisvi es un barco de 7 metros y medio con un motor intraborda de 260 cv Mercruiser 5.7, completamente revisado en enero 2023. Está despachado para 12 personas y tiene muy buena distribución del espacio. Tiene dos mesas, una a proa y otra a popa con dos bajadas al mar cada una con su escalera y su ducha de agua dulce. La proa se transforma en solárium y al centro incluye cabina de aseo. Está equipado con dos toldos, uno fijo a popa y otro retráctil ...

La Crisvi es un barco de 7 metros y medio con un motor intraborda de 260 cv Mercruiser 5.7, completamente revisado en enero 2023. Está despachado para 12 personas y tiene muy buena distribución del espacio. Tiene dos mesas, una a proa y otra a popa con dos bajadas al mar cada una con su escalera y su ducha de agua dulce. La proa se transforma en solárium y al centro incluye cabina de aseo. Está equipado con dos toldos, uno fijo a popa y otro retráctil a proa. Radio de música con Usb y Bluetooth. Nevera Coleman Extreme. Navegador Garmin GPS con sonda de profundidad. Radio VHF. Todos los equipos de seguridad y botiquín. El ancla tiene molinete eléctrico y luces de ancla. El barco está amarrado en la fantástica Cala Llonga en Mahón, esta posición le permite de salir del puerto en solo 15 minutos y elegir tanto el norte como el sur a según de las condiciones de viento y de mar. Las salidas pueden ser día entero (10-18) o medio día ((Datos ocultos) ). Disponemos de barbacoa (+20€)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Sea Ray - Sea Ray 240 Sundeck Více informací o tomto modelu
Rok výroby
1998
Povolená kapacita
12
Délka (m)
7,1
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
260hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Mahon Port

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
VHF

Hygiena

WC
Zásobník na sladkou vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Dřez
Chladnička

Možnosti

Barbacoa
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.3 - 6 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Antonio
Antonio
Text byl přeložen automaticky
Se pospuso la salida del día 6 al 9 por mal tiempo. Salimos de puerto a las 11,30 y a las 12 llamamos para notificar una avería grave en el motor, nos quedamos 3 horas tirados en el mar y no llegamos a tierra hasta las 17,00 hr. El motor se rompió y nuestro dia e ilusiónes se perdió
{{ commentTranslate }}
Alvaro
Alvaro
Text byl přeložen automaticky
Muy bien , perfecto todo
{{ commentTranslate }}
Pablo
Pablo
Text byl přeložen automaticky
Muy buena experiencia de alquiler. Alfonso súper atento a todo, se nos hizo algo tarde y ni torció el morro. También se nos olvidó un móvil en la embarcación y al día siguiente nos lo trajo, a la puerta de casa!!!!! La embarcación es perfecta para familia por todo el espacio disponible. Sin duda repetiremos. Gracias Alfonso!!!
{{ commentTranslate }}
Enric
Enric
Text byl přeložen automaticky
Totalmente recomendable, la embarcación funcionaba perfectamente y disponía de numerosas gafas y tubos para buceo. El trato con Alfonso fue inmejorable, para repetir.
{{ commentTranslate }}
Jorge
Jorge
Text byl přeložen automaticky
Barco y trato estupendo. De 10
{{ commentTranslate }}
Borja
Borja
Text byl přeložen automaticky
Todo bien. Alfonso se portó muy bien y la embarcación era justo lo que ofrecía el anuncio, ni más ni menos. Repetiría sin duda.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Alfonso
Alfonso
Člen od 2021
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 5 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Francouzština, Angličtina, Itálie
Od
/ den