Salpa Soleil 26 - 2022

Salpa Soleil 26 - 2022


Navrhl Benoit - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
300 hp
8 m
2022
Bez skippera

Více o KRAKEN SALPA SOLEIL 26

Text byl přeložen automaticky

Dobrý den, nabízím k zapůjčení tento polotuhý Salpa Soleil 26 NEW s kapitánem i bez. Je bezpečně vybavena pro 12 osob, ale pro větší pohodlí a v závislosti na zvoleném výletu doporučuji deset osob. Salpa Soleil 26 má vysoce výkonné a bezpečné námořní chování, je ideální na procházky a rybaření a její palubní vybavení zajišťuje maximální pohodlí. Přední část lodi je vybavena velkou sluneční terasou s pohodlnými a velmi prostornými matracemi. Zadní ...

Dobrý den, nabízím k zapůjčení tento polotuhý Salpa Soleil 26 NEW s kapitánem i bez. Je bezpečně vybavena pro 12 osob, ale pro větší pohodlí a v závislosti na zvoleném výletu doporučuji deset osob. Salpa Soleil 26 má vysoce výkonné a bezpečné námořní chování, je ideální na procházky a rybaření a její palubní vybavení zajišťuje maximální pohodlí. Přední část lodi je vybavena velkou sluneční terasou s pohodlnými a velmi prostornými matracemi. Zadní část je vybavena třemi rozkládacími lavicemi a velkým stolem, který umožňuje prostornou instalaci pro vaše pikniky. Cirkulace na palubě je provedena velmi dobře díky prostoru vlevo od středové konzoly. Loď vybavena koupacím žebříkem, stříškou bimini, ruční sprchou se sladkou vodou na opláchnutí po plavání a zvukovým systémem, který je součástí lodi s rádiem/bluetooth sadou. Loď má také vlastní lednici, misku na led, motorové čerpadlo k nafouknutí bójí během několika sekund a kombinovaný sirén-GPS. Mnoho bójí až do 10 metrů vám může být zpřístupněno, splatné na místě. Jeho domovský přístav Cannes Marina v Mandelieu má ideální polohu buď pro objevování tyrkysových vod Iles de Lerins, nebo pobřeží Var a jeho mnoha divočejších zátok. Tato loď je ideální pro strávení bláznivého dne v našem nádherném kraji. Před odjezdem si udělám čas, abych vám řekl bezpečnostní pokyny. Mohu vám také zůstat plně k dispozici jako kapitán, abych vám pomohl objevit nejkrásnější místa v našem regionu a zajistil vaše pohodlí po celý den (cena kapitána 150,00 eur k zaplacení na místě). Loď je vám pronajata s plnou nádrží a musíte ji na konci dne vrátit s plnou nádrží (na vaše náklady). Za hodinu zpoždění bude ze zálohy odečtena částka 100 eur. Zvířata nejsou povolena. Vlečné bóje nebo jakýkoli vodní sport zakázán. Zvířata nejsou povolena. Prostřednictvím otisku kreditní karty bude požadována záloha ve výši 3000,00 EUR. Pro všechny ostatní požadavky se mě neváhejte zeptat na své otázky.

Bonjour, Je vous propose à la location ce semi rigide Salpa Soleil 26 NEUF avec ou sans capitaine. Il est équipé en sécurité pour 12 personnes mais pour un plus grand confort et en fonction de l’excursion choisie, je conseille d'être dix personnes. Le Salpa Soleil 26 a un comportement marin performant et sûr, il est idéal pour les balades et la pêche, et ses équipements a bord vous assurent un confort maximal. L'avant du bateau est équipé ...

Bonjour, Je vous propose à la location ce semi rigide Salpa Soleil 26 NEUF avec ou sans capitaine. Il est équipé en sécurité pour 12 personnes mais pour un plus grand confort et en fonction de l’excursion choisie, je conseille d'être dix personnes. Le Salpa Soleil 26 a un comportement marin performant et sûr, il est idéal pour les balades et la pêche, et ses équipements a bord vous assurent un confort maximal. L'avant du bateau est équipé d'un grand bain de soleil avec des matelas confortables et tres spacieux. L'arrière est équipé de trois banquettes dépliables et d'une grande table vous permettant d'etre installés spacieusement pour vos pique-niques. La circulation à bord se fait très bien grâce à la place laissée à gauche de la console centrale. Equipé d'une échelle de bain, d'un taud de soleil, d'une douchette avec eau douce pour vous rincer après la baignade et d'un systeme son inclus dans le bateau avec un poste radio/bluetooth.Le bateau possède egalement son propre frigo, bac a glacons, pompe a moteur pour gonfler vos bouées en quelques secondes et d'un combiné sondeur-GPS. De nombreuses bouées allant jusqu'a 10 metres peuvent également vous etre mises a disposition, payables sur place. Son port d'attache Cannes Marina à Mandelieu est idéalement situé soit pour découvrir les eaux turquoises des îles de Lerins, soit la côte varoise et ses nombreuses criques plus sauvages. Ce bateau est idéal pour passer une journée de fou dans notre magnifique région. Avant le départ, je prendrais le temps de vous indiquer les consignes de sécurité. Je peux également rester a votre entiere disposition en tant que capitaine pour vous faire découvrir les plus beaux endroits de notre région et m'assurer de votre confort tout au long de votre journée ( Tarif skipper 150,00 euros à payer sur place). Le bateau vous est loué avec le plein d'essence et vous devez le rendre avec le plein en fin de journée ( a votre charge ). Un montant de 100 euros sera prélevé sur la caution par heure de retard. Les animaux ne sont pas admis. Bouées tractée ou tout sport nautique interdit. Animaux non autorisés. Une caution de 3000,00 euros sera demandée par empreinte de CB. Pour toutes autres demandes n'hésitez pas à me poser vos questions.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Salpa - Salpa Soleil 26 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
10
Délka (m)
8
Šířka (m)
3
Ponor (m)
0,8
Motor
300hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Mandelieu-la-Napoule

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Možnosti

BOUEE AILES D'ANGE
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jerome
Jerome
Text byl přeložen automaticky
Le bateau est superbe et livré hyper propre . L accueil de Benoît et son épouse est des plus agréable. Nous avons passé une merveilleuse journée .
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Benoit
Benoit
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den