Marex 310 Sun Cruiser - 2022

Marex 310 Sun Cruiser - 2022

Pro


Osoby: 9
440 hp
10 m
2022
Se skipperem

Více o Bubble

Text byl přeložen automaticky

Marex 310 SC je luxusní kabinová motorová jachta, která zaujme svým obrovským prostorem v sedadlech v kokpitu. Má chytré sezení v kokpitu, které se táhne celou cestu od kormidla až po sedadlo spolujezdce a poskytuje prostor pro deset lidí kolem stolu, což z něj činí nejpříjemnější společenský salonek. Interiér je velmi luxusní a vybavený sedadly z Alcantary, lednicí, mrazákem, ozvučením, skládacím stolem, lehátky atd. Chytrý baldachýn dokáže snadno ...

Marex 310 SC je luxusní kabinová motorová jachta, která zaujme svým obrovským prostorem v sedadlech v kokpitu. Má chytré sezení v kokpitu, které se táhne celou cestu od kormidla až po sedadlo spolujezdce a poskytuje prostor pro deset lidí kolem stolu, což z něj činí nejpříjemnější společenský salonek. Interiér je velmi luxusní a vybavený sedadly z Alcantary, lednicí, mrazákem, ozvučením, skládacím stolem, lehátky atd. Chytrý baldachýn dokáže snadno přeměnit loď z otevřené lodi na loď uzavřenou do stínu, nebo zcela zavřenou při tažení. vertikální stříška pro ochranu před větrem! Tato loď je vhodná pro více než jednu denní plavbu, protože je vybavena hlavní kajutou pro 2, vedlejší kajutou pro 2 a další 2 mohou spát v prostoru kokpitu. Má také plně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem a kuchyň! Tuto luxusní motorovou jachtu si můžete pronajmout na denní plavbu kolem Paros, Antiparos a dalších okolních ostrovů, nebo si ji můžete pronajmout na více dní a podniknout plavbu po Egejském moři a navštívit mnoho ostrovů, jako je Mykonos, Iraklia, Schoinousa, Koufonisia, Milos , Santorini, atd. Jeden z našich kapitánů je vždy k dispozici, aby vás bezpečně dovedl do libovolné destinace, kterou si vyberete! Cena kapitána je 100 € za den pro denní chartery nebo 200 € za den pro vícedenní chartery s přenocováním. Platí se na místě. Za palivo se připlácí tolik, kolik spotřebujeme.

The Marex 310 SC is a luxurious cabin cruiser motor yacht that impresses with its enormous space in the cockpit seating group. It has a smart wraparound cockpit seating that stretches all the way from the helm position to the passenger seat, providing space for ten people around the table, making it the most pleasant socializing lounge. The interior is very luxury and equipped with Alcantara seats, fridge, freezer, sound system, folding table, ...

The Marex 310 SC is a luxurious cabin cruiser motor yacht that impresses with its enormous space in the cockpit seating group. It has a smart wraparound cockpit seating that stretches all the way from the helm position to the passenger seat, providing space for ten people around the table, making it the most pleasant socializing lounge. The interior is very luxury and equipped with Alcantara seats, fridge, freezer, sound system, folding table, sunbeds, etc. The clever canopy can easily transform the boat from an open boat to a closed boat for shade, or completely closed when pulling the vertical canopy to protect by the wind! This boat is suitable for more than a single daily cruise as it is equipped with a master cabin for 2, a secondary cabin for 2, and 2 more can sleep at the cockpit area. Also it is has a fully furnished bathroom with shower and a kitchen! You can rent this luxurious motor yacht for daily cruise around Paros, Antiparos and the other islands nearby, or you can rent it for multiple days and make a cruise at the Aegean, visiting many islands, like Mykonos, Iraklia, Schoinousa, Koufonisia, Milos, Santorini, ect. One of our skippers are always available to guide you safely to any destination you choose! The cost of the skipper is 100€ per day for daily charters or 200€ per day for multiple day charters with overnight stay. It is paid on site. The fuel is paid extra as much as we use.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Marex - Marex 310 Sun Cruiser
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
9
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,3
Ponor (m)
1
Motor
440hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
440 L
Nádrž na sladkou vodu
280 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Marina Aliki
Antiparos
Marina Aliki

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Koupací platforma
Cockpit teck
Teakový rošt

Kuchyň

Vařič
Lednička
Plynový vařič

Zábava

Schůdky

Navigace

GPS

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu (280 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
/ půjčení
Od 1 den
/ den
Transfer from any place on the island - on request
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Gimena
Gimena
Text byl přeložen automaticky
Best daily boat experience ever! We toured all around Antiparos with stops in several beaches to swim. Zisis and Costas were phenomenal, they had everything needed to make this day unforgettable: towels, drinks, snorkeling masks, food (even an amazing vegan lunch option!) and snacks. This is definitely the highlight of our Greece trip and we will never forget! Efaristo, Zisis and Costa!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Zisis
Zisis
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den