Idea Marine Idea 70 - 2021

Navrhl Neda - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1 dní

Idea Marine Idea 70 - 2021

Pro

Navrhl Neda - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 10
250 hp
7 m
2021
S nebo bez skippera

Více o IDEA 70 Sportdeck with 250HP Yamaha

Text byl přeložen automaticky

Dovolte mi představit vám Xeniya, novou loď v naší flotile. Idea 70 Sportdeck s YAMAHA F250 DETX je velký a výkonný italský denní cruiser ideální pro váš luxusní každodenní výlet. Má velkou a prostornou palubu potaženou měkkou imitací teaku, která zajistí, že vaše rodina nebo přátelé budou mít během dne na lodi obrovské pohodlí a spoustu místa, takže stačí naskočit a opřít se do ní. měkká sedadla nebo pohodlná sluneční terasa, vyberte si svou oblíbenou ...

Dovolte mi představit vám Xeniya, novou loď v naší flotile. Idea 70 Sportdeck s YAMAHA F250 DETX je velký a výkonný italský denní cruiser ideální pro váš luxusní každodenní výlet. Má velkou a prostornou palubu potaženou měkkou imitací teaku, která zajistí, že vaše rodina nebo přátelé budou mít během dne na lodi obrovské pohodlí a spoustu místa, takže stačí naskočit a opřít se do ní. měkká sedadla nebo pohodlná sluneční terasa, vyberte si svou oblíbenou relaxační hudbu a vychutnejte si drink! Bimini zajistí obrovský stín pro všechny pasažéry na palubě a pro ty, kteří chtějí trochu soukromí nebo si zdřímnout při vlnách kolébavých lodí, má Idea prostornou kajutu, která je dostatečně velká pro 2 dospělé. Když se rozhodnete osvěžit v moři, velké plavecké plošiny a žebřík vám usnadní vstup a výstup. Pokud se chcete jen rychle ochladit a vrátit se na měkké polštáře, můžete to udělat pomocí palubní sprchy a sladké vody. Elektronický kotevní naviják urychlí a usnadní kotvení a jako pomoc při bezpečnostní navigaci a plavbě slouží plotr GARMIN s mapami, echolot, motorový přístroj MGF a veškeré další bezpečnostní vybavení. -Včasné odhlášení je zpoplatněno! -Pokud se loď nebude vracet do hlavního přístavu každou noc v případě několikadenního období, uvažujeme, že klienti budou spát na ní a možnost "Plná penze" je POVINNÁ. -Vodní sporty: pouze trubky! Žádné lyže a wakeboardy! Žádné soukromé trubky na palubě. -Je možné se včas odbavit a kapitána, pokud nemáte licenci nebo si nejste jisti svými dovednostmi. -Pokud nájemce nezná nebo neumí základní manévry, nemůžeme loď vydat. Volitelně je 1 hodinová lekce kapitána, ale také není zárukou, že budete schopni manévrovat s lodí sami. Prosím, vezměte v úvahu, že jste zodpovědní za svůj život a životy cestujících a také za osoby v okolí lodi. - Domácí zvířata menší než 15 kg jsou povolena s poplatkem 50 ˇ€ a extra 100 € bezpečnostní zálohou. Nájemce je povinen chránit polštáře na lodi a vstup do kajuty je pro domácí mazlíčky přísně zakázán!

Let me introduce you Xeniya, new boat in our fleet. Idea 70 Sportdeck with YAMAHA F250 DETX is a big and powerfull italian daily cruiser perfect for your luxury daily trip . It has large and spacious deck covered with soft imitation of teak which will ensure that your family or friends have a huge comfort and a lot of space during the day on the boat, so  all you need to do is jump in and lean back in her soft seats or comfortable sun deck, to choose ...

Let me introduce you Xeniya, new boat in our fleet. Idea 70 Sportdeck with YAMAHA F250 DETX is a big and powerfull italian daily cruiser perfect for your luxury daily trip . It has large and spacious deck covered with soft imitation of teak which will ensure that your family or friends have a huge comfort and a lot of space during the day on the boat, so  all you need to do is jump in and lean back in her soft seats or comfortable sun deck, to choose your favourite relax music and enjoy in your drink! Bimini will ensure huge shade for all passengers on board and for those who want some privacy or take a nap while waves swaying the boat, Idea has spacious cabin which is big enough for 2 adults. When you decide to freshen up in the sea big swimming platforms and ladder will make your entering and exiting easy. If you just want to cool down quickly and get back on the soft cushions you can do it with deck shower and fresh water. Electronic anchor winch will make anchoring fast and easy, and as help in safety navigation and cruising there is GARMIN plotter with maps, echo sounder, MGF engine instrument and all other safety equipment. -Early check out is charged! -If boat will not be back in main harbour every night in case of few days ental period, we're considering that clients will sleep on it and "Full board" option is MANDATORY. -Watersports: tubes only! No skiis and wakeboards! No private tubes on board. -It's possible to take early check in and skipper if you don't have a licence or you're not sure in your skills. -If lessee doesn't know or can't do basic maneuvers we can't give the boat out. There is 1h skipper lesson as option but also it's no guarantee that you'll be able to maneuver with boat by yourself. Please, consider that you're responsible for your and passengers lifes and persons around the boat as well. -Pets smaller than than 15 kg are allowed with 50 ˇ€ fee and extra 100 € of safety deposit. Lessee has obligation to protect cushions on the boat and entrance in cabin is strictly forbidden for pets!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta)
Značka - Model
Idea Marine - Idea 70
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
10
Počet kajut
1
Počet lůžek
2
Počet toalet
1
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,8
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Marina Polesana

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Slevová akce majitele

28 pro - 15 říj 2024

Min. délka : 3 dny

-5%

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Speedometer
Kompas

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (100 l)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Teakový rošt
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky
Venkovní reproduktory
Detektor ryb

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Dřez

Možnosti

Cleaning
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
/ den
Early check in
/ půjčení
Sailing training ( 1 hour)
/ půjčení
Pets on board ( less than 15 kg) -deposit +100 €
/ den
Tube
/ den
Early check out (earlier than 17:30)
/ půjčení
Refueling service
/ den
Drone photography during the day (7 photos)
/ půjčení
Full board
Od 2 dny
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

4.6 - 9 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Marko
Marko
Text byl přeložen automaticky
Loď byla výborná a Domnik taky, ale musím podotknout, že poplatek 100,- za pozdní check-out kvůli frontě na benzínce byl naprosto nepřijatelný.
The boat was excellent and also Domnik, but I must point out that a fee of 100 for late check out due to the queue at petrol station was totally unacceptable.
Heri
Heri
Text byl přeložen automaticky
Dominik velmi přátelský a především dochvilný na dohodnutém místě setkání. Loď velmi pěkná a také skvělá na řízení. Jediným pádem bylo kotvení v zátoce. Ukotvěte a spusťte řetěz. Kotevní řetěz bohužel nebyl připojen k lodi. Naštěstí nám ostatní vodáci pomohli s ploutvemi a brýlemi, jinak by to byla drahá sranda.
Dominik sehr freundlich und vor allem pünktlich beim vereinbarten Treffpunkt. Boot sehr schön und auch wunderbar fahrbar. Einziger Wermutstropfen war beim Ankern in einer Bucht. Anker raus und Kette laufen lassen. Leider war die Ankerkette nicht mit dem Boot verbunden. Glücklicherweise haben uns andere Bootsfahrer mit Flossen und Brille geholfen, sonst wäre es wohl ein teurer Spaß geworden.
Christoph
Christoph
Text byl přeložen automaticky
Náš den na lodi byl trvale pozitivní. Bylo to čisté a dobře vybavené na jednodenní výlet. Je vybaven vším, co jako řidič lodi potřebujete. Cena je také bezkonkurenční. Chtěli bychom moc poděkovat Dominikovi a jeho bratrovi Danielovi za pomoc a podporu. Určitě se vrátíme!
Unser Tag mit dem Boot war durchgängig positiv. Es war sauber und super für einen Tagesausflug ausgerüstet. Es ist mit allem ausgestattet was man als Bootsführer benötigt. Der Preis ist zudem unschlagbar. Wir möchten uns sehr bei Dominik und seinem Bruder Daniel für die Hilfe und die Unterstützung bedanken. Wir kommen auf jeden Fall wieder!
Andre
Andre
Text byl přeložen automaticky
Vše proběhlo perfektně, od rezervace přes předání a instruktáž až po vrácení lodi. Loď byla velmi čistá, je velmi dobře udržovaná. Velmi přátelské a velmi užitečné. Lze jen doporučit. Vždy šťastný. Děkuji za nezapomenutelný den.
Alles hat perfekt geklappt, von der Buchung über die Übergabe und Einweisung bis zur Rückgabe des Boots. Boot war sehr sauber, es ist sehr gepfelgt. Sehr freundlich und sehr hilfsbereit. Kann man nur weiter empfehlen. Immer wieder gern. Danke für den unvergesslichen Tag.
Michael
Michael
Text byl přeložen automaticky
Dominik was really excellent, very knowledgeable and helpful, very easy to contact and communicate with. The boat was exactly as described, in excellent condition and everything worked perfectly.
{{ commentTranslate }}
Kevin Leon
Kevin Leon
Text byl přeložen automaticky
Zarezervovali jsme Idea 70 s 250 hp a všechno bylo víc než perfektní. Loď byla ve vynikajícím stavu, bez poskvrny čistá, moderní technické vybavení. Snadné manévrování. Dominik byl moc milý, hned na začátku vysvětlil vše potřebné a dokonce má vyznačená zajímavá místa na mapě plotru. Pořídit si od něj loďku a užít si nádherný den na vodě můžeme jen doporučit.
We have booked the Idea 70 with 250hp and everything was more then perfect. Boat was in an outstanding condition, spotless clean, modern technical equipment. Easy to maneuver . Dominik was very nice, explained everything you need to know at the beginning and even has marked interesting spots on the plotter map. We can only recommend getting a boat from him and enjoy a wonderful day on the water.
Miro
Miro
Text byl přeložen automaticky
Es war ein super Tag, Dominik hat uns das Boot super erklärt. Das Boot war sehr gepflegt und hat am Meer einen echt guten Eindruck hinterlassen. Idea marine 7
{{ commentTranslate }}
Jean-Louis
Jean-Louis
Text byl přeložen automaticky
Excellent accueil de Dominik et son frère. Très bons conseils et gentillesse très appréciable.
{{ commentTranslate }}
Hans-Jürgen
Hans-Jürgen
Text byl přeložen automaticky
Sehr freundlicher Vermieter. Boot war sehr sauber. Bei der Übergabe wurden die schönsten Ziele auf dem GPS gezeigt. Rückgabe verlief problemlos. Ich würde bei Dominik jederzeit wieder ein Boot mieten.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Neda
Neda
Osvědčený majitel
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den