Mingolla 18 - 2018

Mingolla 18 - 2018

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~11h

Osoby: 7
40 hp
5,6 m
2018
Bez skippera

Více o Mingolla 18 Open

Text byl přeložen automaticky

Rezervujte si nyní nový motorový člun na Gardské jezero! I bez lodního průkazu! Malý a obratný člun s otevřenou konzolou u loděnice Nautica Mingolla s pohodlnou sluneční terasou na přídi, sedadlem řidiče a zadní lavicí. Pojme až 7 osob a je vybaven 4taktním přívěsným motorem nové generace o výkonu 40 HP a lze jej řídit bez lodního oprávnění. Ideální k prozkoumání GARDALAKE společně s přáteli a rodinou. Navštivte charakteristické vesnice na jezeře ...

Rezervujte si nyní nový motorový člun na Gardské jezero! I bez lodního průkazu! Malý a obratný člun s otevřenou konzolou u loděnice Nautica Mingolla s pohodlnou sluneční terasou na přídi, sedadlem řidiče a zadní lavicí. Pojme až 7 osob a je vybaven 4taktním přívěsným motorem nové generace o výkonu 40 HP a lze jej řídit bez lodního oprávnění. Ideální k prozkoumání GARDALAKE společně s přáteli a rodinou. Navštivte charakteristické vesnice na jezeře Garda přímo lodí. Zakotvit můžete například v přístavech Desenzano, Garda, Bardolino nebo na břehu jezera Saló a navštívit centra měst, zajít na nákupy nebo na zmrzlinu. Nápad, jak se zchladit během letních veder: vezměte si plážový ručník a plavky a vydejte se na výlet lodí. Gardalake nabízí četná zákoutí, kde můžete zakotvit a zaplavat si, například v křišťálově čisté vodě před jeskyní "Grotte di Catullo" v Sirmione nebo v malebné zátoce ostrova Gardalake "Isola del Garda". Rezervujte si již nyní svůj výlet lodí a navštivte nádherné jezero Garda – pro nezapomenutelnou dovolenou!

Prenota subito una nuovissima barca a motore sul Lago di Garda! Anche senza patente nautica ! Piccola e scattante barca a consolle open dal cantiere Nautica Mingolla con comoda area prendisole di prua, seduta guida e divanetto di poppa. Puó ospitare fino a 7 persone. E´dotata di motore fuoribordo 40CV 4 tempi di nuova generazione e puó essere guidata senza patente nautica Ideale per esplorare il LAGO DI GARDA in compagnia di amici e famiglia. Visita ...

Prenota subito una nuovissima barca a motore sul Lago di Garda! Anche senza patente nautica ! Piccola e scattante barca a consolle open dal cantiere Nautica Mingolla con comoda area prendisole di prua, seduta guida e divanetto di poppa. Puó ospitare fino a 7 persone. E´dotata di motore fuoribordo 40CV 4 tempi di nuova generazione e puó essere guidata senza patente nautica Ideale per esplorare il LAGO DI GARDA in compagnia di amici e famiglia. Visita i caratteristici borghi sul Garda direttamente in barca. Puoi ormeggiare ad esempio nei porti di Desenzano, Garda, Bardolino oppure sul lungolago di Saló per visitare i borghi, fare shopping o mangiare un gelato. Un´idea per rinfrescarvi durante l´afa estiva: attrezzatevi con telo mare e costume e via, il Garda offre numerevoli angoli dové ancorare per fare un tuffo, ad esempio nelle acque cristalline davanti alle grotte di Catullo Sirmione oppure nella pittoresca baia dell´isola di Garda. Prenota subito e visita il magnifico Lago di Garda - per una vacanza indimenticabile !


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera Licence není vyžadována
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Mingolla - Mingolla 18
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
7
Délka (m)
5,6
Šířka (m)
2,4
Ponor (m)
0,4
Motor
40hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Moniga del Garda

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Zábava

Schůdky

Možnosti

Tendalino/Bimini
/ půjčení
Kasco insurance
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Martin
Martin
Text byl přeložen automaticky
Bon service et bon bateau! Nous avons passé une journée sur le lac de Garde. Superbes paysages et eau magnifique. Tout s'est bien passé et nous avons passé une journée inoubliable. Merci beaucoup!
Netter Service und ein gutes Boot! Wir waren einen Tag auf dem gardasee unterwegs. Tolle Kulisse und traumhaftes Wasser. Alles lief reibungslos und wir hatten einen unvergesslichen Tag. Vielen Dank!

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 11 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Itálie
Od
/ den