Lagoon 44 - 2009

Navrhl Roberta - Odpovídá do ~1 dní

Lagoon 44 - 2009

Pro

Navrhl Roberta - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 20
Kajuty: 4
13,6 m
2009
Se skipperem

Více o LAGOON 44

Text byl přeložen automaticky

Vydejte se na tento nádherný Lagoon 440, který vám umožní strávit pohodové dny bezstarostnosti ve společnosti rodiny nebo přátel. Tento katamaran z roku 2009 je v perfektním stavu, kompletní repas 2019, nastavený s luxusem a elegancí. Uvnitř je vybaven čtyřmi pohodlnými dvoulůžkovými kajutami s manželskou postelí a příslušnými toaletami a také velkým a pohodlným obývacím pokojem s přilehlou prakticky vybavenou kuchyní. Venku je druhý společný ...

Vydejte se na tento nádherný Lagoon 440, který vám umožní strávit pohodové dny bezstarostnosti ve společnosti rodiny nebo přátel. Tento katamaran z roku 2009 je v perfektním stavu, kompletní repas 2019, nastavený s luxusem a elegancí. Uvnitř je vybaven čtyřmi pohodlnými dvoulůžkovými kajutami s manželskou postelí a příslušnými toaletami a také velkým a pohodlným obývacím pokojem s přilehlou prakticky vybavenou kuchyní. Venku je druhý společný prostor se stolem, pohovkou a polštáři, kde si můžete vychutnat skvělé jídlo pod širým nebem. Na přídi má však katamaran obrovskou sluneční terasu, kde si můžete odpočinout pod sluncem. Katamarán je možné provozovat pouze jednou týdně a s povinným kapitánem na palubě. V ceně: - transfer letiště přístav / přístavní letiště - welcome drink - první a poslední noc kotvení v přístavu - něžné a přívěsné Mezi doplňky: - Kapitán (povinný) 150 € / den - Závěrečný úklid (povinné) 180 € - Palivo dle spotřeby - Hosteska 100 € / den - Ručníky a plážové osušky 20 EUR za kajutu - Kuchyně - Doplňkové služby dostupné na vyžádání Z naší základny v Neapoli se můžete plavit podél nádherného pobřeží Amalfi a zastavit se v nádherných vodách Ischia, Sorrento, Capri, Procida... Nebo se můžete pohodlně plavit do Řecka, na Korsiku nebo do jiných destinací ve volném čase. Nejen, že budete mít k dispozici elegantní, pohodlný a luxusní katamarán, ale budete mít možnost zažít Středozemní moře dle libosti!

Imbarcati su questo meraviglioso Lagoon 440 che ti permetterà di trascorrere rilassanti giornate all'insegna della spensieratezza in compagnia della famiglia o degli amici. Questo catamarano del 2009 è in perfette condizioni,refit completo 2019, allestito con lusso ed eleganza. All'interno è fornito di quattro comode cabine doppie con letto matrimoniale e rispettivi servizi igienici, oltre ad un grande e comodo salotto con annessa una una pratica ...

Imbarcati su questo meraviglioso Lagoon 440 che ti permetterà di trascorrere rilassanti giornate all'insegna della spensieratezza in compagnia della famiglia o degli amici. Questo catamarano del 2009 è in perfette condizioni,refit completo 2019, allestito con lusso ed eleganza. All'interno è fornito di quattro comode cabine doppie con letto matrimoniale e rispettivi servizi igienici, oltre ad un grande e comodo salotto con annessa una una pratica cucina attrezzata. All'esterno è allestita una seconda zona comune formata da tavolo, divano e cuscini per gustare meravigliosi pasti all'aria aperta. A prua invece il catamarano dispone di un enorme prendisole dove potrai rilassarti sotto il sole. Il catamarano può essere impegnato solo settimanalmente e con skipper a bordo obbligatorio. Inclusi nel prezzo: -trasferimento aeroporto porto/porto aeroporto -aperitivo di benvenuto -ormeggio prima e ultima notte al porto -tender e fuoribordo Fra gli extra: - Skipper (obbligatorio) 150€/giorno - Pulizie finali (obbligatorie) 180€ - Carburante a consumo - Hostess 100€/giorno - Asciugamani e teli mare 20€ a cabina - Cambusa - Ulteriori servizi disponibili su richiesta Partendo dalla nostra base a Napoli, potrai veleggiare lungo la splendida costiera amalfitana e fare tappa nelle meravigliose acque di Ischia, Sorrento, Capri, Procida... Oppure potrai comodamente navigare verso la Grecia, la Corsica, o altre mete a tuo piacimento. Non solo avrai a disposizione un catamarano elegante, comodo e lussuoso, ma avrai la possibilità di vivere il Mediterraneo come più desideri!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Lagoon - Lagoon 44
Rok výroby
2009
Povolená kapacita
20
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Délka (m)
13,6
Šířka (m)
7,6
Ponor (m)
1,2
Motor
55hp (2 motory) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Naples

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Příďový pomocný motor

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna
Odsolovací zařízení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Edward
Edward
Text byl přeložen automaticky
Excellent ship, crew and experience. They catered the ship perfectly and hosted our journey with finesse and grace. Highly recommended.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Roberta
Roberta
Člen od 2018
PRO
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den