Greece Custom - 1979

Greece Custom - 1979

Pro


Osoby: 16
Kajuty: 8
21 m
1979
Se skipperem

Více o Primorac

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na palubě Primorac, je to úžasná plachetnice určená k pronájmu. Tato Custom z roku 1979 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v Omiš. Počet komfortních kajut: 8 a počet osob na lodi: 16. S celkovou délkou21 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Omiš Pro vaše pohodlí Primorac má 9 toaletu se sprchou Konkrétně zahrnuje následující vybavení: TV, Barbecue, Klimatizace. Pokud si přejete ...

Vítejte na palubě Primorac, je to úžasná plachetnice určená k pronájmu. Tato Custom z roku 1979 vás zavede do těch nejkrásnějších kotvišť v Omiš. Počet komfortních kajut: 8 a počet osob na lodi: 16. S celkovou délkou21 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Omiš Pro vaše pohodlí Primorac má 9 toaletu se sprchou Konkrétně zahrnuje následující vybavení: TV, Barbecue, Klimatizace. Pokud si přejete obdržet informace nebo požádat o rezervaci, klikněte na tlačítko „získat cenovou nabídku“, náš expert SamBoat vám udělá tu nejlepší nabídku.

Meet Primorac, an incredible sailboat dedicated for charters. Made in 1979, the Custom will take you to the most beautiful anchorages in Omiš. The boat has 8 fully-equipped cabin(s) and a capacity of 16 people. With an overall length of 21 meters, it will be your best ally to spend an exceptional vacation on the water in the surroundings of Omiš For your comfort, Primorac has 9 toilets with a shower It has the following equipment: TV, BBQ, A/C. For ...

Meet Primorac, an incredible sailboat dedicated for charters. Made in 1979, the Custom will take you to the most beautiful anchorages in Omiš. The boat has 8 fully-equipped cabin(s) and a capacity of 16 people. With an overall length of 21 meters, it will be your best ally to spend an exceptional vacation on the water in the surroundings of Omiš For your comfort, Primorac has 9 toilets with a shower It has the following equipment: TV, BBQ, A/C. For any information requests or reservations, click on the « Request a quote » button, a SamBoat expert will send you the best offer available.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Greece - Custom
Rok výroby
1979
Povolená kapacita
16
Počet kajut
8
Počet lůžek
14
Počet toalet
9
Délka (m)
21
Kapacita paliva
1000 L
Nádrž na sladkou vodu
3500 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
Omiš

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Hygiena

WC (9)
Zásobník na sladkou vodu (3500 l)
Koupelna (9)

Navigace

VHF

Zábava

TV

Kuchyň

Lednička
Barbecue

Pohodlí

Klimatizace

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
HALF BOARD REGULAR (Children 0-2 years free of charge, Children 2-10 years 50% discount)
Povinné
/ týden / osobu
All inclusive domestic alcohol package <br>(includes Croatian wines, beers, spirits, soft drinks, natural and mineral water, coffee, tea, juices)
/ týden / osobu
All inclusive domestic non alcoholic package
/ týden / osobu
ALL-INCLUDED FULL BOARD <br>(breakfast, lunch and dinner served as 3 course meals + soft and domestic alcohol drinks unlimited)
/ týden / osobu
ALL-INCLUDED HALF BOARD <br>(breakfast, lunch and dinner served as 3 course meals + soft and domestic alcohol drinks unlimited)
/ týden / osobu
FULL BOARD REGULAR (Children 0-2 years free of charge, Children 2-10 years 50% discount)
/ týden / osobu

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den
Zrušení zdarma