Selva D680 - 2013

Navrhl ovb - Odpovídá do ~1h

Selva D680 - 2013

Pro

Navrhl ovb - Odpovídá do ~1h

Osoby: 10
150 hp
6,8 m
2013
S nebo bez skippera

Více o occhi verdi 4

Text byl přeložen automaticky

"Occhi Verdi 4" je vynikající žebro, plně vybavené a ve skvělém stavu. Snadno ovladatelný, s tak pohodlným místem pro kapitána, vybavený hlavním motorem Yamaha 150hp(4T), sekundárním motorem Yamaha 6hp(4T) a všemi elektronickými pomůckami, které potřebujete (gps plotr, echolot). Nechybí ani sluneční koupaliště, lednice na vaše občerstvení a nápoje a samozřejmě kompletní bezpečnostní a záchranné vybavení dle SOLAS. Loď je tak prostorná, dostatek prostoru ...

"Occhi Verdi 4" je vynikající žebro, plně vybavené a ve skvělém stavu. Snadno ovladatelný, s tak pohodlným místem pro kapitána, vybavený hlavním motorem Yamaha 150hp(4T), sekundárním motorem Yamaha 6hp(4T) a všemi elektronickými pomůckami, které potřebujete (gps plotr, echolot). Nechybí ani sluneční koupaliště, lednice na vaše občerstvení a nápoje a samozřejmě kompletní bezpečnostní a záchranné vybavení dle SOLAS. Loď je tak prostorná, dostatek prostoru pro opalování a relaxaci pro všechny. S pohodlím a bezpečím vás dopraví ke všem skrytým krásám Lefky a okolních ostrovů buď sama nebo se zkušeným skipperem OVb. doplňky: - palivo - kapitán (volitelně) *Loď se musí vrátit na základnu každé odpoledne, pokud nebyla uzavřena zvláštní dohoda.

"Occhi Verdi 4" is an excellent rib, fully equipped and in great condition. Easy to handle, with such a comfortable place for captain, equiped with main motor Yamaha150hp(4T), secondary motor Yamaha 6hp(4T) and all electronic aids you need (gps ploter,echo sounder). There is also sun tend, ice box for your snack and drinks and of course full safety and rescue equipment according to SOLAS. Boat is so spacious, plenty of room for sunbathing and relaxing ...

"Occhi Verdi 4" is an excellent rib, fully equipped and in great condition. Easy to handle, with such a comfortable place for captain, equiped with main motor Yamaha150hp(4T), secondary motor Yamaha 6hp(4T) and all electronic aids you need (gps ploter,echo sounder). There is also sun tend, ice box for your snack and drinks and of course full safety and rescue equipment according to SOLAS. Boat is so spacious, plenty of room for sunbathing and relaxing for all. She will travel you with comfort and safety to all hidden beauties of Lefkas and surrounding islands by your own or with OVb’s experienced skipper. extras: - fuel - skipper (optional) *Boat must return to base every afternoon, unless a special agreement has been made.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Selva - Selva D680
Rok výroby
2013
Povolená kapacita
10
Délka (m)
6,8
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
1
Motor
150hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
170 L
Nádrž na sladkou vodu
70 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Órmos Sívota

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Kompas

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (70 l)

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
MP3 přehrávač

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Emilie
Emilie
Text byl přeložen automaticky
Excellent!!! The rib is very clean and performing. We had a great time. Stelios is very Nice and makes everything to help. Skippers if needed are available and very friendly. Sivota is a nice Harbour too. Don’t hesitate!!
{{ commentTranslate }}
ovb
ovb
Text byl přeložen automaticky
Hope to see you again Frederic, Emilie, girls! Have a nice rest of summer !
{{ commentTranslate }}
Aleksandar
Aleksandar
Text byl přeložen automaticky
Finding small, uninhabited beaches and privacy on them, as well as sailing the sea, is exactly what we wanted. Stelios and his team helped us in this both with a ready ship and excellent cooperation. Thanks again Stelios! Totally recommend!
{{ commentTranslate }}
ovb
ovb
Text byl přeložen automaticky
Thank you Aleksandar. Hope to see you again!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: ovb
ovb
Člen od 2021
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den