Osoby: 8
Kajuty: 4
11,3 m
2022
Se skipperem

Více o MOANA IBIZA CREWED

Text byl přeložen automaticky

Vítejte na MOANA IBIZA CREWED, vynikajícím katamaránu Excess 11 vyrobený v roce 2022 vás zaveze do nejkrásnějších kotvišť na Ibize a Formenteře. Vezmeme vás na nejlepší místa na ostrovech a do oblastí, kam se dostanete pouze lodí. Tuto dovolenou si zamilujete s naší lodí a naším profesionálním pracovním týmem. Katamarán Excess 11 je jedinečný model, který pluje velkolepě. Je velmi prostorný uvnitř i venku. Velmi pohodlné se svými 4 kajutami s velmi ...

Vítejte na MOANA IBIZA CREWED, vynikajícím katamaránu Excess 11 vyrobený v roce 2022 vás zaveze do nejkrásnějších kotvišť na Ibize a Formenteře. Vezmeme vás na nejlepší místa na ostrovech a do oblastí, kam se dostanete pouze lodí. Tuto dovolenou si zamilujete s naší lodí a naším profesionálním pracovním týmem. Katamarán Excess 11 je jedinečný model, který pluje velkolepě. Je velmi prostorný uvnitř i venku. Velmi pohodlné se svými 4 kajutami s velmi prostornými postelemi (další 2 kajuty jsou pro posádku), 2 prostornými koupelnami a velkým obývacím pokojem s jídelnou a kuchyní, kde si můžete vařit. Je vybaven lednicí a mrazákem. Má velkou vanu na zádi a na přídi má prostor solária; stejně jako střechu lodi, kde se můžete opalovat. Má veškeré pohodlí, abyste si užili jedinečnou dovolenou na palubě tohoto katamaránu za ceny. Díky našemu profesionálnímu týmu, který vás vezme na ty nejkrásnější pláže a zátoky, budete mít veškeré pohodlí, abyste si mohli užívat a poznávat ostrovy Ibiza a Formentera. Vezmeme vás na pláže, kam se dostanete pouze lodí, pláže s bílým pískem a průzračnou vodou. Pláže známé jako španělský Karibik. Užijte si plachtění, opalování na palubě, šnorchlování nebo paddle surfing. K jídlu na palubě nebo chcete-li, spravujeme rezervace v nejznámějších restauracích na ostrovech. Jsme odborníci na tyto cesty a na Ibize a Formenteře jsme již mnoho let, takže vám na vaší dovolené můžeme pomoci s čímkoli, co potřebujete. Naši zaměstnavatelé jsou všechny profese, mají právní titul Španělsko, PPER a mají mnoho znalostí a zkušeností. Jsou to velmi milí lidé, kteří mají velmi korektní přístup k zákazníkům a jsou velmi profesionální a zdvořilí. Profesionálové spolupracují s naší společností již mnoho let a máme protokoly, abychom se postarali o každý detail s klienty a pro klienty. Jakékoli dotazy nám dejte vědět, rádi vám pomůžeme. Bude nám potěšením mít vás na palubě tohoto krásného nového katamaránu od roku 2022. Pro jakoukoli žádost o informace nebo rezervaci klikněte na tlačítko „Požádat o cenovou nabídku“, člen týmu SamBoat vám nabídne tu nejlepší nabídku.

Bienvenido a MOANA IBIZA CREWED un excelente catamarán Fabricado en 2022, el Excess 11 le llevará a los anclajes más bonitos de Ibiza y Formentera. Os llevaremos a los mejores lugares de las islas, y zonas donde solo se puede acceder con barco . Os encantará vivir estás vacaciones con nuestro barco y nuestro equipo profesional de trabajo . El catamarán Excess 11 es un modelo único, que navega espectacular. Es muy amplio por dentro y por ...

Bienvenido a MOANA IBIZA CREWED un excelente catamarán Fabricado en 2022, el Excess 11 le llevará a los anclajes más bonitos de Ibiza y Formentera. Os llevaremos a los mejores lugares de las islas, y zonas donde solo se puede acceder con barco . Os encantará vivir estás vacaciones con nuestro barco y nuestro equipo profesional de trabajo . El catamarán Excess 11 es un modelo único, que navega espectacular. Es muy amplio por dentro y por fuera . Muy cómodo con sus 4 camarotes de camas muy amplias (los otros 2 camarotes son para la tripulación), sus 2 baños amplios y un gran salón comedor con cocina para que se pueda cocinar. Está dotado de nevera y congelador. Tiene una gran bañera a popa y a proa tiene la zona de solárium; así como el techo del barco, donde se puede tomar el sol. Dispone de todas las comodidades para que disfruten de unas vacaciones únicas a bordo de este precios catamarán. Tendrás todas las comodidades para disfrutar y conocer las islas Ibiza y Formentera de la mano de nuestro equipo profesional que te llevará a las playas y calas más bonitas. Le llevaremos a playas donde solo se puede acceder en barco, playas de arena blanca y agua transparente. Playas conocidas como el Caribe Español. Disfrute de navegar, de tomar el sol a bordo, de hacer snorkel o padel surf. De comer a bordo o si desean, le gestionamos reservas en los restaurantes más famosos de las islas. Somos expertos en estas travesías y llevamos muchos años en Ibiza y Formentera, por lo que podremos ayudarte en tus vacaciones con cualquier cosa que precises. Nuestros patrones son todos profesiones, tienen la titulación legal de España, el PPER y tienen mucho conociemiento y mucha experiencia. Son personas muy agradables que tienen una actitud muy correcta con los clientes y son muy profesionales y educados. Los profesionales llevan muchos trabajando con nuestra empresa y tenemos protocolos para cuidar todo detalle con y para los clientes . Cualquier consulta nos haces saber, estaremos encantados de atenderle. Será un placer teneros a bordo de este precioso catamarán nuevo del 2022. Para cualquier solicitud de información o reserva, haz clic en el botón «Pedir un presupuesto», un miembro del equipo SamBoat te ofrecerá la mejor oferta.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
18:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
8
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Délka (m)
11,3
Šířka (m)
6,6
Ponor (m)
1,2
Motor
29hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
400 L
Nádrž na sladkou vodu
600 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Playa de Talamanca

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Dvoulůžkové
Koupelna: 2

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Ventilátor
Dodger
Venkovní polštáře
Ručníky
Pokrývky

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Mikrovlnná trouba

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Anemometr
Kompas
Lazy back
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (600 l)
Koupelna (2)
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ týden
COMFORT PACK IBIZA (Includes final cleaning, sheets, shower towels, gas bottle and dinghy)
Povinné
/ týden
Wifi
/ týden
Paddle board
/ týden
Snorkling equipment / person
/ půjčení / osobu
DESALINIZADORA PORTATIL
/ půjčení
SEILOR@ / COOK@((includes cooking breakfast, lunch and dinner, cleaning the living room, kitchen and kitchen utensils and cleaning the bathrooms twice a week)
/ půjčení
8 extra towels
/ půjčení

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Maria Jose Martinez Maroto
Maria Jose Martinez Maroto
Osvědčený majitel
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den