Fountaine Pajot Lucia 40 - 2018

Navrhl Louise - Odpovídá do ~3 dní

Fountaine Pajot Lucia 40 - 2018

Pro

Navrhl Louise - Odpovídá do ~3 dní

Osoby: 10
Kajuty: 4
11,7 m
2018
S nebo bez skippera

Více o Luxury Catamaran in Southern Portugal

Text byl přeložen automaticky

Lucia 40 dokonale ztělesňuje ducha Fountaine Pajot s příslibem dynamické, nenáročné a příjemné plavby. Tento model vyniká na trhu katamaránů podobné velikosti díky svému jedinečnému uspořádání. Je to jediný 40stopý plachetní katamarán se 4 koupelnami a 4 dvoulůžkovými kajutami. Jeho moderní styl umožňuje zářit světlu v interiérech, v jeho 12 m² kokpitu a v okolních prostorách. Velký obývací prostor vpředu (více než 3 m²) a kokpit poskytují rozsáhlý ...

Lucia 40 dokonale ztělesňuje ducha Fountaine Pajot s příslibem dynamické, nenáročné a příjemné plavby. Tento model vyniká na trhu katamaránů podobné velikosti díky svému jedinečnému uspořádání. Je to jediný 40stopý plachetní katamarán se 4 koupelnami a 4 dvoulůžkovými kajutami. Jeho moderní styl umožňuje zářit světlu v interiérech, v jeho 12 m² kokpitu a v okolních prostorách. Velký obývací prostor vpředu (více než 3 m²) a kokpit poskytují rozsáhlý prostor pro navigaci a život na palubě. Lucia 40 je perfektní jachta pro nezapomenutelné chvíle na moři a kotví jeden týdenní jachtařský charter v Portugalsku. Plavba v Portugalsku, pobřeží Algave. Doporučený 1 týdenní itinerář: 1. den - Check-in, večeře v Portimão 2. den – Plavba na pláž Mareta, nocleh. Večeři v restauraci "O Telheiro do Infante". 3. den - Plavba do Albufeiry, pobyt v Marina, návštěva starého města. 4. den - Plavba na ostrov Culatra. Kotva na noc. Den 5 - Užijte si den na ostrově, plavejte, procházejte se, jezte úžasné škeble. 6. den – Plavba do Lagos Marina, návštěva města a procházka po okolí. Večeře v Adega da Marina. 7. den - Plavba do Portimãa. Večeře ve městě Alvor. 8. den – odhlášení. Zahrnuta: • Člun • Polštáře, povlaky na polštáře, prostěradla a přikrývky, 1 ručník na osobu. • Kuchyňské nádobí • Veškeré potřebné bezpečnostní vybavení a navigační vybavení. Denní výlety: Vezměte prosím na vědomí, že ceny jednodenních výletů jsou založeny na počtu cestujících a neplatíte za ložní prádlo. do 2 hostů: 700 € do 4 hostů: 900 € do 6 hostů: 1000 € do 8 hostů: 1250 € do 10 hostů: 1400 EUR do 12 hostů: 1500 EUR Na základně se stále platí poplatek za úklid ve výši 150 EUR.

The Lucia 40 perfectly embodies the Fountaine Pajot spirit with its promise of dynamic, effortless and enjoyable sailing. This model stands out on the market for catamarans of similar size thanks to its unparalleled layout. It is the only 40-foot sailing catamaran with 4 bathrooms and 4 double cabins. Its modern style allows light to shine in the interiors, in the its 12 m² cockpit and in the surrounding spaces. The big lounge area at the front ...

The Lucia 40 perfectly embodies the Fountaine Pajot spirit with its promise of dynamic, effortless and enjoyable sailing. This model stands out on the market for catamarans of similar size thanks to its unparalleled layout. It is the only 40-foot sailing catamaran with 4 bathrooms and 4 double cabins. Its modern style allows light to shine in the interiors, in the its 12 m² cockpit and in the surrounding spaces. The big lounge area at the front (more than 3m²) and the cockpit provide an extensive space for navigation and life on board. The Lucia 40 is the perfect yacht for unforgettable moments at sea and at anchor one a weekly Yacht Charter in Portugal. Sailing in Portugal, Algave Coast. Suggested 1 week itinerary: Day 1 - Check-in, dinner in Portimão Day 2 - Sail to Mareta beach, stay anchored for the night. Have dinner at the restaurant "O Telheiro do Infante". Day 3 - Sail to Albufeira, stay at the Marina, Visit the old town. Day 4 - Sail to Culatra Island. Anchor for the night. Day 5 - Enjoy the day at the Island, swimming, walking, eating amazing clams. Day 6 - Sail to Lagos Marina, visit the city and walk around. Dinner at Adega da Marina. Day 7 - Sail to Portimão. Dinner at Alvor town. Day 8 - Check out. Included: • Dinghy • Pillows, pillow cases, bed sheets and blankets, 1 towel per person. • Kitchenware • All necessary safety equipment & navigation equipment. Day Trips: Please note that day trips are priced based on number of passengers and you are not charged for linens. up to 2 guests: €700 up to 4 guests: €900 up to 6 guests: €1000 up to 8 guests: €1250 up to 10 guests: €1400 up to 12 guests: €1500 A cleaning fee of €150 is still applied and payable at the base.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
14:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Fountaine Pajot - Lucia 40 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
10
Počet kajut
4
Počet lůžek
10
Délka (m)
11,7
Šířka (m)
6,6
Ponor (m)
1,2
Motor
60hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
300 L
Nádrž na sladkou vodu
530 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Portimão

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Ventilátor

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Speedometer
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (530 l)
Koupelna

Možnosti

final cleaning
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
Od 1 den
/ den
linens
/ půjčení / osobu
outboard
/ půjčení / osobu
hostess/crew
/ den
portable WIFI
/ týden
automatic lifejacket
/ půjčení / osobu
stand-up paddle board
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Philippe
Philippe
Text byl přeložen automaticky
Tout d'abord c'est avec Valérie HERVY et même si ma demande était particulière c'est toujours avec gentillesse et efficacité que Valérie a agit.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Louise
Louise
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 50 %
Doba odezvy: do 3 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den