Grand Soleil 43 - 2009

Grand Soleil 43 - 2009

Pro

Navrhl Daria Marchetti - Odpovídá do ~3h

Osoby: 10
Kajuty: 3
13,2 m
2009
Se skipperem

Více o Jua Kali - (Chiavari- Portofino)

Text byl přeložen automaticky

Vysoce výkonný, pohodlný a elegantní Grand Soleil, rychlý člun i při závodění, vybavený plným komfortem pro plavbu. 3 dvoulůžkové kajuty včetně příďové VIP kajuty s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, dvě zadní kajuty se společnou koupelnou, vybavená kuchyň. Teakový kokpit, plážová oblast. Karbonový stěžeň, výložník a čelen. Já, Daria, budu vaším kapitánem pro moře a země, kde žiji (žiji v Chiavari) a společně prostudujeme trasy podle vašich potřeb, ...

Vysoce výkonný, pohodlný a elegantní Grand Soleil, rychlý člun i při závodění, vybavený plným komfortem pro plavbu. 3 dvoulůžkové kajuty včetně příďové VIP kajuty s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, dvě zadní kajuty se společnou koupelnou, vybavená kuchyň. Teakový kokpit, plážová oblast. Karbonový stěžeň, výložník a čelen. Já, Daria, budu vaším kapitánem pro moře a země, kde žiji (žiji v Chiavari) a společně prostudujeme trasy podle vašich potřeb, od nejúžasnějších kotvišť až po typické ligurské vesnice mezi Santa Margherita, Portofino, Camogli, Chiavari, 5 Terre a Portovenere, nebo až na toskánské ostrovy a města, pokud za týden. Italská kuchyně na palubě s čerstvými a originálními místními produkty, pozorná k vašim požadavkům na preference/nesnášenlivost/vegetariánskou/veganskou kuchyni. Uvítací balíček součástí místních produktů pro aperitiv na palubě. Na palubě můžeme také uspořádat, jelikož jsme s mým partnerem kouči a poradci, školení a teambuildingy pro skupiny, kolegy, týmy ze stejných nebo různých společností, manažery a rodiny manažerů, pro ty, kteří se chtějí zlepšit prostřednictvím umění a zábava z plachtění, komunikace, spojení, cíle a znalosti. Na požádání budou společně formulovány specifické programy pro budování týmu a vedení.

Performante, confortevole ed elegante Grand Soleil, barca veloce anche in regata, attrezzata full comfort in crociera. 3 cabine doppie di cui cabina VIP di prua con bagno en suite con separe’ doccia, due cabine a poppa con bagno in comune, cucina equipaggiata. Pozzetto in teak, spiaggetta. Albero, boma e bompresso in carbonio. Io, Daria, sarò la vostra skipper per il mare e terre in cui vivo (abito a Chiavari) e studieremo insieme i percorsi secondo ...

Performante, confortevole ed elegante Grand Soleil, barca veloce anche in regata, attrezzata full comfort in crociera. 3 cabine doppie di cui cabina VIP di prua con bagno en suite con separe’ doccia, due cabine a poppa con bagno in comune, cucina equipaggiata. Pozzetto in teak, spiaggetta. Albero, boma e bompresso in carbonio. Io, Daria, sarò la vostra skipper per il mare e terre in cui vivo (abito a Chiavari) e studieremo insieme i percorsi secondo le vostre esigenze, dagli ancoraggi più meravigliosi ai paesini tipici liguri tra Santa Margherita, Portofino, Camogli, Chiavari, 5 Terre e Portovenere, o fino alle isole e paesi toscani se per settimana. Cucina italiana a bordo con prodotti locali freschi e genuini, attenti alle vostre richieste per preferenze/intolleranze/cucina vegetariana/vegana. Incluso welcome pack con prodotti locali per aperitivo a bordo. A bordo possiamo anche organizzare, essendo io e il mio socio coach e counselor trainings e team building per gruppi, colleghi, teams delle stesse o diverse aziende, managers e famiglie di managers, per chi attraverso l’ arte e il divertimento della vela vuole migliorare comunicazione, unione, obbiettivi e conoscenza. Specifici programmi di team building e leadership trainings su richiesta da formulare insieme.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 21:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Grand Soleil - Grand Soleil 43
Rok výroby
2009
Povolená kapacita
10
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
2
Délka (m)
13,2
Šířka (m)
4
Ponor (m)
2,5
Motor
55hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
400 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Porto Turistico Marina Chiavari
Portofino
Santa Margherita Ligure

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Regata

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Koupelna: 2

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Ventilátor
Můstek
Ručníky
Cockpit teck

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
VHF
Speedometer
Anemometr
Kompas
Bezpečnostní postroj
Gennaker
Latovaná hlavní plachta
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (400 l)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
First mate
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Tiziana Patrizia
Tiziana Patrizia
Text byl přeložen automaticky
Daria e Andrea (lo skipper) sono simpaticissimi , nonostante la giornata di pioggia sono riusciti a farci passare una giornata in barca molto bella e a trovare il lato positivo. Mio figlio si è divertito tanto e a noi questo basta. Torneremo sicuramente. Raccomandato a famiglie.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Daria Marchetti
Daria Marchetti
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 3 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den