Jeanneau Sun Odyssey 440 - 2019

Navrhl Giuseppe - Odpovídá do ~1h

Jeanneau Sun Odyssey 440 - 2019

Pro

Navrhl Giuseppe - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
Kajuty: 3
13,7 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Blu sun odyssey 440

Text byl přeložen automaticky

Oceněná loď Sun Odyssey 440, vítěz několika titulů po celém světě, je nejluxusnější a nejpohodlnější plachetnicí v naší flotile. Je 13,3 metru dlouhý a 4,30 metru široký. Blu je ve verzi se 3 kajutami a dvěma koupelnami. Velmi prostorný jak uvnitř, tak na palubě, věříme, že silnou stránkou této lodi je pohodlí, kajuta na přídi je skutečným apartmá, budete hýčkáni mnoha možnostmi, kterými je loď vybavena (výsuvná mikrovlnná trouba, audio systém Bose ...

Oceněná loď Sun Odyssey 440, vítěz několika titulů po celém světě, je nejluxusnější a nejpohodlnější plachetnicí v naší flotile. Je 13,3 metru dlouhý a 4,30 metru široký. Blu je ve verzi se 3 kajutami a dvěma koupelnami. Velmi prostorný jak uvnitř, tak na palubě, věříme, že silnou stránkou této lodi je pohodlí, kajuta na přídi je skutečným apartmá, budete hýčkáni mnoha možnostmi, kterými je loď vybavena (výsuvná mikrovlnná trouba, audio systém Bose se subwooferem, ambientním osvětlením v každé kabině, jídelním koutem, uvnitř skříní a v koupelnách. mnohem více), i když to není na úkor výkonu, a protože rádi nabízíme na trh lodě s dobrým výkonem, mají zmanipulované Blu s kýlem hlubokým 2,20 m, výbornou plochou plachty a nezapomeňme na výtlak pouhých 8400 kg. Lůžka v chatkách jsou všechna standardní italská dvoulůžka, v koupelnách jsou xxl toalety (jako ty domácí), samostatné sprchy se zavíráním. Rozměry kokpitu jsou značné a jeho transformovatelnost skutečně exkluzivní. Ale možná nejvíce se nám líbí půdorys paluby: krátká paluba, velká sluneční paluba, velmi prostorný zadní kokpit, který lze otevřít elektronicky, a bezpečný a pohodlný pohyb kolem trupu jsou podle našeho názoru největší předností.

Il Sun Odyssey 440 barca pluripremiata e vincitrice di diversi titoli in tutto il mondo, è l imbarcazione a vela più lussuosa e comoda della nostra flotta. È lunga 13.3 metri e larga 4.30 meetri. Blu è in versione 3 cabine e due bagni. Molto Spaziosa sia negli interni che in coperta, riteniamo che il punto di forza di questa barca sia la comodità, la cabina a prua è una vera e propria suite, sarete coccolati da molteplici optional di cui é dotata ...

Il Sun Odyssey 440 barca pluripremiata e vincitrice di diversi titoli in tutto il mondo, è l imbarcazione a vela più lussuosa e comoda della nostra flotta. È lunga 13.3 metri e larga 4.30 meetri. Blu è in versione 3 cabine e due bagni. Molto Spaziosa sia negli interni che in coperta, riteniamo che il punto di forza di questa barca sia la comodità, la cabina a prua è una vera e propria suite, sarete coccolati da molteplici optional di cui é dotata la barca (forno a microonde a scomparsa, impianto audio bose con sub woofer, luci d ambiente in ogni cabina, dinette, dentro gli armadi e nei bagni. Pozzetto trasformabile in prendisole, motore maggiorato, bow thruster retrattile, elettronica ai massimi livelli, rifiniture interni in pelle e legno grey cedar e molto altro ancora) anche se ciò non va a discapito delle prestazioni, e poichè a noi piace proporre al mercato barche con buone prestazioni, abbiamo armato Blu con chiglia profonda 2,20m, un ottima superfice velica e non dimentichiamo il dislocamento di soli 8400kg. I letti delle cabine sono tutti matrimoniali standard italiani, i bagni hanno wc di misura xxl (come quelli di casa) docce separate con chiusura. Le dimensioni del pozzetto sono notevoli e la sua trasformabilità è davvero esclusiva. Ciò che però forse a noi piace di più è il piano di coperta: tuga corta, ampio prendisole, pozzetto spaziosissimo plancia di poppa apribile elettronicamente e circolazione sicura e comoda intorno allo scafo sono a nostro parere i migliori punti di forza.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
16:30 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 440 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
13,7
Šířka (m)
4,3
Ponor (m)
2,2
Motor
57hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
420 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Monte di Procida
Procida
Procida
Procida

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2
Koupelna: 2

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
AIS

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (2)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Plancha

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Možnosti

pulizia finale (comprende 2 sanificazioni all'ozono)
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
Od 1 den
/ den
canoa 2 persone
/ půjčení
motore fuoribordo per tender
/ půjčení
lenzuola e set ascigamani per persona
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Ivan
Ivan
Text byl přeložen automaticky
Giuseppe oltre ad essere uno Skipper di serie A, è stato molto attento alla ns sicurezza senza farci rinunciare ai piaceri della Vela. Ho apprezzato molto l'atteggiamento con i miei figli, fin da subito in sintonia con lui. Molto attento nel trasmettere la sua passione (oltre che alla alta professionalità) per il Mare la Vela ....... ed anche la cucina! p.s. dove si mette la 6° stellina?
{{ commentTranslate }}
Giuseppe
Giuseppe
Text byl přeložen automaticky
Grazie avete regalato tanto tanto anche a me.
{{ commentTranslate }}
Giorgio
Giorgio
Text byl přeložen automaticky
Solo una parola... Meravigliosa. Barca perfetta in ogni dettaglio e assistenza totale, dal momento in cui abbiamo raggiunto il molo di Monte Procida, fino al ritorno. Che dire di più, simpatia e professionalità. Non potevamo aspettarci di più, anche il meteo è stato perfetto. Torneremo presto a godere del piacere di navigare con Blu di Giuseppe.
{{ commentTranslate }}
Giuseppe
Giuseppe
Text byl přeložen automaticky
Grazie Giorgio il piacere è tutto mio, siete una famiglia meravigliosa.
{{ commentTranslate }}
Robert
Robert
Text byl přeložen automaticky
I have rented boats in the Mediterranean for more than 20 years. Giuseppe is by far the best and customer friendly owner I have dealt with. He is a regatta sailer and is a great guy for anyone who understands how to sail a +40 feet ship. Robert van der Werff
{{ commentTranslate }}
Fred
Fred
Text byl přeložen automaticky
Blu is a very comfortable and very well equipped. We got a great service from Giuseppe for both check in and check out. Procida harbor is very convenient for the departure (supermarket nearby, ...) and for the end of the cruise (very accessible duel station and great restaurants).
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Giuseppe
Giuseppe
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den