Nuova Jolly 25FT - 2016

Navrhl Kenneth and Sharon - Odpovídá do ~2 dní
Nízká míra přijetí

Nuova Jolly 25FT - 2016

Pro

Navrhl Kenneth and Sharon - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 8
8 m
2016
Bez skippera

Více o Nuova Jolly 25FT

Text byl přeložen automaticky

Tento Nouvo Jolly 25 stop má stylový design s důmyslným uspořádáním plánů paluby. Dodává se s; dostatek místa na palubě čtvercový zadní jídelní kout nebo lavice, kterou lze snadno přeměnit na opalovací lázeň ergonomická středová konzola velký hrudník na válcích motor Suzuki 300 hp, který vás jistě snadno dopraví do požadovaného cíle. Toto žebro je k dispozici pro chartery bez posádky a také pro lodě s kapitány. Pronajměte si tento ...

Tento Nouvo Jolly 25 stop má stylový design s důmyslným uspořádáním plánů paluby. Dodává se s; dostatek místa na palubě čtvercový zadní jídelní kout nebo lavice, kterou lze snadno přeměnit na opalovací lázeň ergonomická středová konzola velký hrudník na válcích motor Suzuki 300 hp, který vás jistě snadno dopraví do požadovaného cíle. Toto žebro je k dispozici pro chartery bez posádky a také pro lodě s kapitány. Pronajměte si tento Nouvo Jolly 25 a užijte si maltské pobřeží ještě více. Kauce bude zaplacena v den v hotovosti a palivo není zahrnuto v ceně lodi.

This Nouvo Jolly 25 ft has a stylish design with an ingenious arrangement of deck plans. It comes with; plenty of space onboard square-dinette rear or bench which can be easily converted into a sunbath ergonomic center console large chest on cylinders a Suzuki 300hp engine which will surely take you to your desired destination with ease. This rib is available for bareboat charters and also skippered ones. Charter this Nouvo Jolly 25 and ...

This Nouvo Jolly 25 ft has a stylish design with an ingenious arrangement of deck plans. It comes with; plenty of space onboard square-dinette rear or bench which can be easily converted into a sunbath ergonomic center console large chest on cylinders a Suzuki 300hp engine which will surely take you to your desired destination with ease. This rib is available for bareboat charters and also skippered ones. Charter this Nouvo Jolly 25 and enjoy the Maltese coast even more. Security deposit will be paid on the day by cash and fuel is not included in the boat price.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Přísný

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Nuova Jolly - 25FT
Rok výroby
2016
Povolená kapacita
8
Délka (m)
8
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
San Ġiljan

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Paul
Paul
Text byl přeložen automaticky
Very good, the boat was clean well presented.
{{ commentTranslate }}
Kenneth and Sharon
Kenneth and Sharon
Text byl přeložen automaticky
Thank you for your review! We are glad that you enjoyed the charter. We look forward to welcoming you again on one of our boats.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Kenneth and Sharon
Kenneth and Sharon
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 67 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den