Jeanneau Sun Odyssey 409 - 2015

Jeanneau Sun Odyssey 409 - 2015

Pro


Osoby: 8
Kajuty: 3
12,3 m
2015
S nebo bez skippera

Více o Birba I

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Sun Odyssey 409 z roku 2015, odjezd z San Vincenzo. Birba I je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou12 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí San Vincenzo Pro vaše pohodlí Birba I má 2 toaletu se sprchou ...

Nabízíme k pronájmu Sun Odyssey 409 z roku 2015, odjezd z San Vincenzo. Birba I je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 3 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou12 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí San Vincenzo Pro vaše pohodlí Birba I má 2 toaletu se sprchou Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, Sprcha na palubě. Neváhejte se na nás obrátit s jakoukoli žádostí o cenovou nabídku, ohledně vašich plánů na dovolenou vás doprovodí náš expert SamBoat.

Offriamo il noleggio di una Sun Odyssey 409 del 2015 da San Vincenzo. Birba I è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 3 cabine confortevoli e una capacità della barca di 8 persone. Con una lunghezza totale di 12 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di San Vincenzo Per il ...

Offriamo il noleggio di una Sun Odyssey 409 del 2015 da San Vincenzo. Birba I è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 3 cabine confortevoli e una capacità della barca di 8 persone. Con una lunghezza totale di 12 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di San Vincenzo Per il tuo comfort, Birba I dispone di 2 con doccia Questa barca è equipaggiata con un Randa steccata intera e un Genoa avvolgibile. Ha il seguente equipaggiamento: Pilota automatico, Doccia di poppa. Contattaci per un preventivo, sarai accompagnato da un esperto SamBoat per il tuo progetto di vacanza.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
18:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 409 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12,3
Šířka (m)
4
Ponor (m)
2,1
Kapacita paliva
200 L
Nádrž na sladkou vodu
330 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
San Vincenzo

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Sprcha na palubě

Navigace

GPS
Malý člun
Autopilot
VHF
Anemometr
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi

Hygiena

WC (2)
Zásobník na sladkou vodu (330 l)
Koupelna (2)

Možnosti

Cleaning 3-4 cab 2 heads
Povinné
/ půjčení
Outborder
Povinné
Zdarma
Supplément skipper
/ týden
Hostess
/ týden
Bes Linen + Towels per a person
/ půjčení / osobu
SUP (Stand Up Paddle)
/ týden
Safety Net ( including assembly)
/ půjčení
parking at car
/ den / osobu
assicurazione su cauzione
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Laurent
Laurent
Text byl přeložen automaticky
Très belle prestation de la part du partenaire "Rigel Vela Charter" à San Vincenzo . Le bateau a été livré dans les délais , voir même avant , dans un état impeccable. La chef de base est très efficace et très disponible , elle a tout fait pour nous faciliter notre séjour sur ce bateau en particulier le 1er jour. (l'équipe est à l'image de la chef de base).
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2017
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den