Bavaria Cruiser 34 - 2019

Bavaria Cruiser 34 - 2019

Pro


Osoby: 4
Kajuty: 2
10 m
2019
S nebo bez skippera

Více o Goccia

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Cruiser 34 z roku 2019, odjezd z San Vincenzo. Goccia je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 2 a počet osob na lodi: 4. S celkovou délkou10 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí San Vincenzo Pro vaše pohodlí, Goccia má následující vybavení 1 toaletou ...

Nabízíme k pronájmu Cruiser 34 z roku 2019, odjezd z San Vincenzo. Goccia je plachetnice, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 2 a počet osob na lodi: 4. S celkovou délkou10 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí San Vincenzo Pro vaše pohodlí, Goccia má následující vybavení 1 toaletou se sprchou Vybavení lodi Latovaná hlavní plachta a Lodní plachta na navíječi. Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, Sprcha na palubě. Žádosti o rezervaci a cenovou nabídku zpracovává přímo SamBoat. Prostřednictvím platformy vám budou nabízeny ty nejlepší ceny.

Offriamo il noleggio di una Cruiser 34 del 2019 da San Vincenzo. Goccia è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 2 cabine confortevoli e una capacità della barca di 4 persone. Con una lunghezza totale di 10 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di San Vincenzo Per il tuo ...

Offriamo il noleggio di una Cruiser 34 del 2019 da San Vincenzo. Goccia è una barca a vela perfettamente adatto al noleggio. Questa barca a vela è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 2 cabine confortevoli e una capacità della barca di 4 persone. Con una lunghezza totale di 10 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di San Vincenzo Per il tuo comfort, Goccia dispone di 1 con doccia Questa barca è equipaggiata con un Randa steccata intera e un Genoa avvolgibile. Ha il seguente equipaggiamento: Pilota automatico, Doccia di poppa. Le richieste di prenotazione e i preventivi sono gestiti direttamente da SamBoat. Otterrai i prezzi migliori attraverso la piattaforma.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
18:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
4
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,4
Ponor (m)
1,6
Kapacita paliva
150 L
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Další možné odjezdy
San Vincenzo

Chcete se zeptat?

S organizací plavby vám pomůže odborník.
picture-commercial
Nic
Poradce pro plavby
+44 1227 479900

Vybavení

Pohodlí

Sprcha na palubě

Navigace

GPS
Malý člun
Autopilot
VHF
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu (150 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Cleaning 2 cab
Povinné
/ půjčení
Outborder
Povinné
Zdarma
Supplément skipper
/ týden
Hostess
/ týden
Bes Linen + Towels per a person
/ půjčení / osobu
SUP (Stand Up Paddle)
/ týden
Safety Net ( including assembly)
/ půjčení
parking at car
/ den / osobu
assicurazione su cauzione
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Claudio
Claudio
Text byl přeložen automaticky
Wir hatten eine wundervolle Woche mit allem was dazu gehört, Sonne, Wärme, Regen und Sturm:) Das Boot von Silvia (goccia) war sehr sauber,top gewartet und voll ausgestattet, Silvia ist eine sehr herzliche und liebevolle Person mit sehr viel Kompetenz. Wir kommen bestimmt wieder.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Člen od 2017
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den