Monterey 268SS - 2015

Monterey 268SS - 2015

Pro

Navrhl Erik - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
300 hp
8,2 m
2015
Se skipperem

Více o SAERS

Text byl přeložen automaticky

NEJPRVE ČTĚTE!!! NAŠE CENA ZAHRNUJE: > Luxusní loď > Svačina na uvítanou > Nápoje (sodovka, piva, vína) > Vybavení na šnorchlování > Paddleboard VČETNĚ: Kapitána a paliva: Za výlet na Ibizu (na sever nebo na jih) to je 400,- euro za výlet na Formentera 500,- euro. Za půldenní výlety je to 250,- euro. Kapitán a palivo se platí v den odjezdu! *** Život by se měl žít naplno a 268 Super Sport poskytuje dokonalé plavidlo pro vytváření a prožívání některých ...

NEJPRVE ČTĚTE!!! NAŠE CENA ZAHRNUJE: > Luxusní loď > Svačina na uvítanou > Nápoje (sodovka, piva, vína) > Vybavení na šnorchlování > Paddleboard VČETNĚ: Kapitána a paliva: Za výlet na Ibizu (na sever nebo na jih) to je 400,- euro za výlet na Formentera 500,- euro. Za půldenní výlety je to 250,- euro. Kapitán a palivo se platí v den odjezdu! *** Život by se měl žít naplno a 268 Super Sport poskytuje dokonalé plavidlo pro vytváření a prožívání některých z největších životních dobrodružství. Nabízí sofistikovanost, výkon a nekonečné možnosti, 268SS je nabitý pěknými funkcemi a vybavením, které uspokojí všechny vaše sny o vodě. Má také velkorysou přihrádku na hlavu, xl bimini top pro spoustu stínu a prostornou opalovací podložku na zádech, doplněnou sklopným opěradlem pro lenošení. Od plavby do destinace přes plavbu až po vodní sporty, 268SS má vše, co potřebujete, abyste si svůj čas na vodě užili naplno.

PLEASE READ FIRST!!! OUR PRICE INCLUDES: > Luxury boat > Welcome snack > Drinks (soda, beers, wines) > Snorkeling gear > Paddle board EXCLUDING: Captain & Fuel: For the Ibiza Trip (north or south) this is 400,- euro For the Formentera Trip 500,- euro. For the half-day trips it's 250,- euro. Captain & Fuel to be paid on departure day! *** Life should be lived to the fullest, and the 268 Super Sport provides the perfect vessel ...

PLEASE READ FIRST!!! OUR PRICE INCLUDES: > Luxury boat > Welcome snack > Drinks (soda, beers, wines) > Snorkeling gear > Paddle board EXCLUDING: Captain & Fuel: For the Ibiza Trip (north or south) this is 400,- euro For the Formentera Trip 500,- euro. For the half-day trips it's 250,- euro. Captain & Fuel to be paid on departure day! *** Life should be lived to the fullest, and the 268 Super Sport provides the perfect vessel to create and experience some of life’s greatest adventures. Offering sophistication, performance & endless possibilities, the 268SS is loaded with nice features and amenities, satisfying all of your on-the-water dreams. It also has a generous head compartment, xl bimini top for lots of shadow and spacious sun-pad on the back, complete with flip-up backrest for lounging. From destination boating to cruising to watersport activities, the 268SS has everything you need to enjoy your time on the water to the fullest.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 22:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Monterey - Monterey 268SS
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
8
Počet lůžek
1
Délka (m)
8,2
Šířka (m)
2,6
Ponor (m)
0,9
Motor
300hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Sant Antoni de Portmany

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Časová rozmezí
/ půjčení
Od 1 den
/ den
Inflatable Donut / Wakeboard / Wakesurf
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.5 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Nicolas
Nicolas
Text byl přeložen automaticky
Très bonne expérience avec Erik et son skipper Ischka qui était au top, adaptable, sympa, je recommande... Le bateau est génial, dommage que le wakeboard ait été oublié mais Erik m'a proposé de refaire une session le lendemain matin, ce qui était une solution satisfaisante. Bonne saison les gars !
{{ commentTranslate }}
Carmen
Carmen
Text byl přeložen automaticky
100% recommended. Erik Was super cool with us, he took us to the best places on the island and made it an unforgettable experience. We'll be back for sure!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Erik
Erik
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Holandština, Němčina, Španělština
Od
/ den