Shiren 23 - 2020

Navrhl Matthew - Odpovídá do ~1 dní

Shiren 23 - 2020


Navrhl Matthew - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 8
140 hp
6 m
2020
S nebo bez skippera

Více o SHIREN 23 OPEN - barco a motor con proa abierta

Text byl přeložen automaticky

Náš motorový člun je perfektní, abyste si užili den v Rías Baixas s rodinou nebo skupinou přátel, na procházce nebo rybaření. Kotví v přístavu Sanxenxo. POUZE CELÉ DNY BEZ SKIPPERA, ALE POKUD SI HO CHCETE PRONAJÍT NA PŮL DNE S SKIPPEREM, KONTAKTUJTE NÁS PRO ZJIŠTĚNÍ CENY A DOSTUPNOSTI. Má kapacitu až pro 8 osob, včetně kapitána, a lze si ji pronajmout za HNP nebo vyšší*. Pokud je skupina pouze dospělí, doporučujeme vzhledem k velikosti motoru maximálně ...

Náš motorový člun je perfektní, abyste si užili den v Rías Baixas s rodinou nebo skupinou přátel, na procházce nebo rybaření. Kotví v přístavu Sanxenxo. POUZE CELÉ DNY BEZ SKIPPERA, ALE POKUD SI HO CHCETE PRONAJÍT NA PŮL DNE S SKIPPEREM, KONTAKTUJTE NÁS PRO ZJIŠTĚNÍ CENY A DOSTUPNOSTI. Má kapacitu až pro 8 osob, včetně kapitána, a lze si ji pronajmout za HNP nebo vyšší*. Pokud je skupina pouze dospělí, doporučujeme vzhledem k velikosti motoru maximálně 7 osob včetně skippera. Lze pronajmout i s kapitánem. Má velký kokpit, otevřenou příď, markýzu/bimini, sedadla s polštáři v přídi, které se stávají sluneční terasou, a sedadla v kokpitu/zádi. Má Suzuki 140HP (4-taktní, benzínový) motor, který je velmi účinný. Loď je velmi pohodlná pro strávení dne na moři z přístavu Sanxenxo a má prostor pro uložení věcí uvnitř kajuty. Nese Bluetooth rádio, GPS/plotr/vyhledávač ryb/zvukový signál/VHF. Ideální pro objevování ústí Pontevedra, ústí Aldán nebo návštěvu ostrova Ons. Loď by nikdy neměla být více než 8 mil od základního přístavu (bez předchozí dohody pro zkušenější kapitány). To znamená, že loď je omezena na plavbu v ústí řek Pontevedra, Aldán a mimo ústí na ostrov Ons. Loď má povolení k plavbě ve vodách Atlantických ostrovů, ale pronajímatel musí požádat o povolení, aby mohl zakotvit v omezených oblastech kolem nich. V oblastech Atlantských ostrovů je omezen počet lodí, které mohou každý den kotvit, a proto, pokud chcete navštívit Ons, měli byste se pokusit zarezervovat co nejdříve, abyste se vyhnuli zklamání. V této oblasti je toho tolik k vidění, od zátok Bueu (např. pláž Lapaman) a zátok Aldán, a proč se nezastavit na oběd v krásném Combarru nebo v přístavu Beluso? * Plavební licenci (nebo titulín) bychom přijali, pokud lze prokázat, že již máte alespoň dvouletou praxi v řízení vlastní lodi, nebo jiný prokazatelný doklad o praxi.

Nuestro barco a motor es perfecto para disfrutar de un día en las Rías Baixas con la familia o un grupo de amigos, para pasear o pescar. Está amarrado en el puerto deportivo de Sanxenxo. SOLO DÍAS COMPLETOS SIN PATRÓN, PERO SI QUIERES ALQUILARLO UN MEDIO DÍA CON PATRÓN, PÓNTE EN CONTACTO CON NOSOTROS PARA SABER PRECIO Y DISPONIBILIDAD. Tiene una capacidad para hasta 8, el patrón incluido, y se puede alquilarlo con el PNB o superior*. Si el grupo ...

Nuestro barco a motor es perfecto para disfrutar de un día en las Rías Baixas con la familia o un grupo de amigos, para pasear o pescar. Está amarrado en el puerto deportivo de Sanxenxo. SOLO DÍAS COMPLETOS SIN PATRÓN, PERO SI QUIERES ALQUILARLO UN MEDIO DÍA CON PATRÓN, PÓNTE EN CONTACTO CON NOSOTROS PARA SABER PRECIO Y DISPONIBILIDAD. Tiene una capacidad para hasta 8, el patrón incluido, y se puede alquilarlo con el PNB o superior*. Si el grupo es solo de adultos, recomendamos un máximo de 7 personas incluyendo el patrón, debido al tamaño del motor. Tambien se puede alquilarlo con patrón. Tiene una amplia bañera, proa abierta, toldo/bimini, asientos con colchonetas en la proa que se convierten en solárium y asientos en la bañera/popa. Tiene un motor Suzuki 140HP (4 tiempos, gasolina) que es muy eficiente. El barco es muy comodo para disfrutar de un día en el mar desde el puerto de Sanxenxo, y tiene espacio para guardar las cosas dentro del camarote. Lleva una radio Bluetooth, GPS/plotter/fishfinder/Sonda/VHF. Perfecto para explorar la ría de Pontevedra, la ría de Aldán o visitar la isla de Ons. El barco nunca deberá estar a más de 8 millas del puerto base (sin acuerdo previo para patrones con más experiencia). Esto significa que el barco está restringido a navegar dentro de las rías de Pontevedra, Aldán, y fuera de la ría hasta la isla de Ons. El barco tiene licencia para navegar en las aguas de las Islas Atlánticas, pero el arrendador debe solicitar permiso para poder fondear en las zonas restringidas alrededor de ellas. Hay un límite en el número de embarcaciones permitidas para fondear cada día en las zonas de las Islas Atlánticas y, por lo tanto, si deseas visitar Ons, deberías intentar reservar lo antes posible para evitar decepciones. Hay mucho que ver en esa zona, desde las bahías de Bueu (por ejemplo, la playa de Lapaman) y las calas de Aldán, y ¿por qué no hacer una parada para almorzar en el hermoso Combarro o el puerto de Beluso? *Aceptaríamos la Licencia de Navegación (o titulín) si se puede demostrar que ya tiene al menos dos años de experiencia en la navegación de su propio barco, u otra evidencia comprobable de experiencia.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Open - Loď bez kajuty)
Značka - Model
Shiren - 23
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
8
Počet kajut
1
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,6
Motor
140hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Sanxenxo

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Rybaření
Potápění

Vybavení

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Vybavení pro rybaření
Venkovní reproduktory

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Navigace

Sonar
VHF

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
Včetně
Equipo de Wake / tabla de Wake
/ půjčení
Equipo de Pesca (hasta 4 cañas, señuelos y cebo vivo)
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Gonzalo
Gonzalo
Text byl přeložen automaticky
Excepcional. Mathew es un propietario ejemplar y solo dio facilidades. Recomendable 100% y con suerte, podréis ver delfines como nosotros.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Matthew
Matthew
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den