Bénéteau Oceanis 390 - 1990

Navrhl Pau - Odpovídá do ~1h

Bénéteau Oceanis 390 - 1990

Pro

Navrhl Pau - Odpovídá do ~1h

Osoby: 8
Kajuty: 3
12 m
1990
Se skipperem

Více o Pitiusas experience

Text byl přeložen automaticky

Máte chuť objevovat lodí a užívat si ty nejlepší pláže a zátoky Ibizy a Formentery? Naše Beneteau Oceanis 390 je pohodlná rodinná plachetnice. Silnou stránkou tohoto modelu je i nadále prostornost prostorů na palubě a úspěšné rozložení interiérů tohoto designu Philippe Brianda. Jedná se o verzi se třemi dvoulůžkovými kajutami a je stále vynikajícím příkladem maximálního využití prostoru. Obývací pokoj je velký a umožňuje příležitostné palandy pro ...

Máte chuť objevovat lodí a užívat si ty nejlepší pláže a zátoky Ibizy a Formentery? Naše Beneteau Oceanis 390 je pohodlná rodinná plachetnice. Silnou stránkou tohoto modelu je i nadále prostornost prostorů na palubě a úspěšné rozložení interiérů tohoto designu Philippe Brianda. Jedná se o verzi se třemi dvoulůžkovými kajutami a je stále vynikajícím příkladem maximálního využití prostoru. Obývací pokoj je velký a umožňuje příležitostné palandy pro tři nebo čtyři další osoby, aniž by to omezovalo snadnost pohybu. Na naší plachetnici strávíte skvělý den a poznáte nádherné zátoky Ibizy nebo Formentery. Plachetnice má právní kapacitu pro 12 osob den / 9 nocí, ale my chceme nabídnout kvalitní služby a to, abyste se na palubě cítili pohodlně, proto jsme snížili limit nástupu na 6 osob. Ideální pro rodiny nebo skupiny do max. 6 osob plus posádka Pronajmout si ho lze na celý den (8 hodin) nebo na půl dne (4 hodiny) v dopoledních nebo odpoledních hodinách. Lze si ji také pronajmout a vidět západy slunce (3 hodiny) Loď je čištěna a dezinfikována každý den, aby byla zachována maximální hygiena. Na palubě máme dvě prkna na paddle surf a vybavení na šnorchlování pro každého. Cena ZAHRNUJE: - Seznam lodí 6ª (Charter) - Pojištění SOV (Cestující) - Pomocný člun - Přívěsný motor Suzuki - Vodní karimatky - Vybavení na šnorchlování - 2 prkna na paddle Surf - DPH Jídlo, pití, kotviště v přístavu nebo na bóji nejsou zahrnuty. - Pokud nám to řeknete, můžeme vám zarezervovat stůl v restauraci. - Na palubu si můžete vzít jídlo a pití. Nezapomeňte si vzít plavky, ručník, opalovací krém a plážové sandály, abyste se cítili pohodlně. Čekáme na vás na palubě! Pavla a Marii.

¿Os apetece explorar en barco y disfrutar de las mejores playas y calas de Ibiza y Formentera? Nuestro Beneteau Oceanis 390 es un velero familiar y confortable. La amplitud de espacios en cubierta y la acertada distribución de los interiores de este diseño de Philippe Briand siguen siendo un punto fuerte de este modelo. Este es la versión con tres cabinas dobles y sigue siendo un excelente ejemplo de aprovechamiento del espacio. El salón tiene ...

¿Os apetece explorar en barco y disfrutar de las mejores playas y calas de Ibiza y Formentera? Nuestro Beneteau Oceanis 390 es un velero familiar y confortable. La amplitud de espacios en cubierta y la acertada distribución de los interiores de este diseño de Philippe Briand siguen siendo un punto fuerte de este modelo. Este es la versión con tres cabinas dobles y sigue siendo un excelente ejemplo de aprovechamiento del espacio. El salón tiene un gran tamaño y habilita literas ocasionales para tres o cuatro personas adicionales, sin por ello limitar la facilidad de circulación. En nuestro velero pasaras un día excelente, conociendo las maravillosas calas de Ibiza o Formentera. El Velero tiene una capacidad legal para 12 personas día/ 9 noche pero queremos ofrecer un servicio de calidad y que estéis cómodos a bordo, por lo que hemos reducido a 6 personas el límite de embarque. Ideal para familias o grupos de hasta 6 pax máximo, más la tripulación Se puede alquilar día entero (8 horas) o medio día (4 horas) por la mañana o por la tarde. También se puede alquilar para ver las puestas de sol (3 horas) El barco se limpia y desinfecta todos los días para mantener la máxima higiene. A bordo contamos con dos tablas de paddle surf y equipos de snorkel para todos. El precio INCLUYE: - Barco lista 6ª (Charter) - Seguro SOV (Pasajeros) - Dinghy auxiliar - Motor fueraborda Suzuki - Colchonetas acuáticas - Equipos snorkel - 2 tablas paddle surf - IVA La comida, bebida, amarres en puerto o boya no están incluidos. - Si nos lo indicáis os podemos reservar una mesa de restaurante. - Os podéis traer comida y bebida a bordo. Recordad traer bañador, toalla, protector solar y sandalias de playa para estar cómodos. ¡Os esperamos a bordo! Pau y María.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
11:00 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Bénéteau - Oceanis 390
Rok výroby
1990
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12
Šířka (m)
3,9
Ponor (m)
1,7
Motor
50hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
175 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Ibiza Town

Používání

Exkurzní den

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Počet lůžek: 2

Slevová akce majitele

06 - 31 srp 2024
-15%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Venkovní polštáře
Cockpit teck
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Anemometr
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Radar
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (2)
Teplá voda
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Časová rozmezí
/ půjčení
1 den
/ půjčení
Limpieza final
Povinné
/ půjčení
2 Stand Up Paddle
Povinné
Zdarma
Equipos Snorkel
Povinné
Zdarma
Combustible
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Zsolt
Zsolt
Text byl přeložen automaticky
Highly recommended! Paolo and Maria are very professional, very nice and organized captains, who knows everything about sailing and hosting guests on the boat. You feel totally relaxed and safe on their boat, you can trust them that all will goes well. Very clean, organized, cute boat; they are kind and flexible. We had a wonderful time.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pau
Pau
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den