Cranchi Z 35 - 2018

Navrhl Sergio - Odpovídá do ~11h

Cranchi Z 35 - 2018

Pro

Navrhl Sergio - Odpovídá do ~11h

Osoby: 10
500 hp
11,7 m
2018
Se skipperem

Více o Alex Marty

Text byl přeložen automaticky

️ Cranchi Z35 s celkovou délkou 11,55 metru a zcela otevřeným kokpitem je dokonalým příkladem toho, jak může být daycruiser se sportovní povahou také elegantní a nabídnout prostor pro pohodlí. Vybrali jsme si ji, aby se stala součástí flotily Sea You Aboard, protože jsme se zamilovali do její záďové pohovky ve tvaru C, kterou lze nastavit jako jídelní kout nebo terasu na opalování a pro velmi pohodlný salonek v centru podpalubí!️ The Cranchi Z35 je ...

️ Cranchi Z35 s celkovou délkou 11,55 metru a zcela otevřeným kokpitem je dokonalým příkladem toho, jak může být daycruiser se sportovní povahou také elegantní a nabídnout prostor pro pohodlí. Vybrali jsme si ji, aby se stala součástí flotily Sea You Aboard, protože jsme se zamilovali do její záďové pohovky ve tvaru C, kterou lze nastavit jako jídelní kout nebo terasu na opalování a pro velmi pohodlný salonek v centru podpalubí!️ The Cranchi Z35 je k dispozici pro cesty na více než jeden den nebo pro denní výlety. Ceny stanovené na této platformě jsou určeny pro denní prohlídky trvající 7 hodin, které odlétají z Positana a míří na Capri. Nabízíme také zájezdy na Capri a Positano, Positano a Amalfi, Ischia a Procida. Cena paliva se liší v závislosti na destinaci: - ZÁJEZD NA CAPRI (Palivo 400 €). - ZÁJEZD NA POBŘEŽÍ AMALFI (palivo 500 €). - ZÁJEZD DO ISCHIE A PROCIDY (palivo 500 €). Co je zahrnuto v ceně? ️ Výhradní použití lodi. ‍️ Kapitán. Aperitiv s předkrmy a Prosecco. Čerstvé ovoce. ‍️ Vybavení na šnorchlování. Přistávací daň. Pošlete nám zprávu a obdržíte naši nejlepší nabídku! Můžeme také zorganizovat nalodění z jiných přístavů v naší operační oblasti (Neapol, Sorrento, Minori, Maiori, Praiano atd.)

️ Cranchi Z35, con i suoi 11,55 metri fuoritutto e il suo pozzetto totalmente open, è il perfetto esempio di come un daycruiser dalla natura sportiva possa anche essere elegante e offrire spazio per il comfort. Lo abbiamo scelto per entrare a far parte della flotta di Sea You Aboard perché ci siamo innamorati del suo divano poppiero a C, allestibile a dinette e prendisole e per il comodissimo quadrato al centro sottocoperta!️ Il Cranchi Z35 è disponibile ...

️ Cranchi Z35, con i suoi 11,55 metri fuoritutto e il suo pozzetto totalmente open, è il perfetto esempio di come un daycruiser dalla natura sportiva possa anche essere elegante e offrire spazio per il comfort. Lo abbiamo scelto per entrare a far parte della flotta di Sea You Aboard perché ci siamo innamorati del suo divano poppiero a C, allestibile a dinette e prendisole e per il comodissimo quadrato al centro sottocoperta!️ Il Cranchi Z35 è disponibile per viaggi di più di un giorno o per tour giornalieri. I prezzi fissati su questa piattaforma sono intesi per i tour giornalieri della durata di 7 ore che partono da Positano e sono diretti a Capri. Offriamo anche tour a Capri e Positano, Positano e Amalfi, Ischia e Procida. Il prezzo del carburante varia in base alla destinazione: - TOUR A CAPRI (Carburante €400). - TOUR COSTIERA AMALFITANA (Carburante €500). - TOUR A ISCHIA E PROCIDA (Carburante €500). Cosa è incluso nel prezzo? ️ Uso esclusivo della barca. ‍️ Skipper. Aperitivo con stuzzichini e Prosecco. Frutta fresca. ‍️ Attrezzatura per lo snorkeling. Tassa di sbarco . Inviaci un messaggio per ricevere la nostra migliore offerta! Possiamo organizzare l'imbarco anche da altri porti della nostra area operativa (Napoli, Sorrento, Minori, Maiori, Praiano, ecc)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 16:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Motorová loď (Cestovní motorová jachta / mini jachta (<18 m))
Značka - Model
Cranchi - Z 35
Rok výroby
2018
Povolená kapacita
10
Počet kajut
2
Počet lůžek
4
Počet toalet
1
Délka (m)
11,7
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
1
Motor
500hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
600 L
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Positano
Sorrento
Capri
Amalfi
Isola d'Ischia
Porto di Mergellina

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue
Plancha
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Lanový elektrický naviják

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (150 l)
Koupelna (1)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Carburante (da Positano a Capri e ritorno)
Povinné
/ den
Aperitivo (Prosecco, snack salati, frutta fresca)
Zdarma
Snorkeling kit
Zdarma
Tassa di sbarco
Zdarma

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Rishabh
Rishabh
Text byl přeložen automaticky
Ivan and Freinne were extremely helpful in all matters related to our trip. They were lovely and cordial and gave us the best experience. I highly recommend the crew and the boat. I would recommend getting the sea sickness band from the pharmacy, as the sea is choppy. 10/10 for service!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sergio
Sergio
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 11 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den