ZAR CRO White 65 - 2020

Navrhl Katarina - Odpovídá do ~2 dní
Velmi nízká míra přijetí

ZAR CRO White 65 - 2020


Navrhl Katarina - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 12
200 hp
6,5 m
2020
S nebo bez skippera

Více o ZAR 65 CRO White

Text byl přeložen automaticky

Trávíte letní dovolenou v Chorvatsku? Vezměte si tento úžasný ZAR 65 CRO a prozkoumejte to nejlepší z ostrova Tisno a souostroví Šibenik! Tisno je ideálním výchozím bodem pro návštěvu známého národního parku Kornati, Dugi otok nebo některého z mnoha okouzlujících malých ostrovů v této oblasti, jako je Vrgada, Kakan, Kaprije... ZAR 65 CRO je zbrusu nový RIB z roku 2020, na palubu se vejde až 12 lidí a je poháněn motorem Honda o výkonu 200 hp. Člun ...

Trávíte letní dovolenou v Chorvatsku? Vezměte si tento úžasný ZAR 65 CRO a prozkoumejte to nejlepší z ostrova Tisno a souostroví Šibenik! Tisno je ideálním výchozím bodem pro návštěvu známého národního parku Kornati, Dugi otok nebo některého z mnoha okouzlujících malých ostrovů v této oblasti, jako je Vrgada, Kakan, Kaprije... ZAR 65 CRO je zbrusu nový RIB z roku 2020, na palubu se vejde až 12 lidí a je poháněn motorem Honda o výkonu 200 hp. Člun je velmi pohodlný na vychutnávání a zároveň se snadno ovládá, a tak je slibován vynikající zážitek z plavby! Součástí výbavy je bimini top, palubní sprcha, koupací žebřík, GPS a mnoho dalšího. Tuto loď si můžete pronajmout s kapitánem nebo bez něj v závislosti na vašich zájmech a licenci! Pokud máte platnou námořní licenci, můžete si ji pronajmout bez posádky. Pokud ne, můžeme vám zajistit místního profesionálního kapitána za příplatek. Poznámka: - Kapitán navíc 80 € / den v přístavu - Kauce za pronájem bez posádky 500 € v přístavu - Pohonné hmoty nejsou zahrnuty v ceně pronájmu Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte nás prostřednictvím SamBoat!

You are spending your summer vacation in Croatia? Take this amazing ZAR 65 CRO and explore the best of island Tisno and Šibenik archipelago! Tisno is the perfect starting point for visiting famous National Park Kornati, Dugi otok or some of the many charming small islands in the area such as Vrgada, Kakan, Kaprije... ZAR 65 CRO is a brand new RIB from 2020, it fits up to 12 people on board and it is powered by Honda 200 hp engine. The boat is very ...

You are spending your summer vacation in Croatia? Take this amazing ZAR 65 CRO and explore the best of island Tisno and Šibenik archipelago! Tisno is the perfect starting point for visiting famous National Park Kornati, Dugi otok or some of the many charming small islands in the area such as Vrgada, Kakan, Kaprije... ZAR 65 CRO is a brand new RIB from 2020, it fits up to 12 people on board and it is powered by Honda 200 hp engine. The boat is very comfortable for enjoying as well as easy for manuvering and so an excellent boating experience is promised! The equipment includes bimini top, deck shower, bathing ladder, GPS and much more. You can rent this boat with or without skipper depending on your interests and license! If you have a valid nautical license, you can rent it bareboat. If not, we can get you a professional local skipper for extra fee. Please note: - Skipper extra 80 € / day in the harbor - Security deposit for bareboat charter 500 € in the harbor - The fuel is not included in the rental price If you have any inquiries, just contact us through SamBoat!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Přísný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
ZAR CRO White - 65
Rok výroby
2020
Povolená kapacita
12
Délka (m)
6,5
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Tisno

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Navigace

GPS

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Supplément skipper
Od 1 den
/ den

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Marco
Marco
Text byl přeložen automaticky
The boat is comfortable for 6/7 people. We saw beautiful places chosen by the skipper. The negative aspects were about the skipper: he was late, didn’t tell us anything about the places we were going to, asked us for food and lied down on our stuff. Overall we spent a nice day.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Katarina
Katarina
Člen od 2019
Procento odezvy: 50 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den