Elan Impression 40.1 - 2015

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1 dní

Elan Impression 40.1 - 2015

Pro

Navrhl Ivan - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 9
Kajuty: 3
12,2 m
2015
Se skipperem

Více o Elan Impression 40 12.2m

Text byl přeložen automaticky

Jachta je plně vybavena pro pohodlný pobyt. Cena za pronájem jachty na den zahrnuje: pronájem plavidla; služby kapitána (kapitána); - palivo. Cena denního pronájmu je od 400 do 650 eur za den, v závislosti na datech pronájmu jachty. Nenavštívit Boku Kotorskou znamená nevidět Černou Horu, říká správně Jekatěrina Lipatová, automobilová novinářka a naše pravidelná přispěvatelka, která se nedávno přestěhovala do Černé Hory z Petrohradu a usadila se na ...

Jachta je plně vybavena pro pohodlný pobyt. Cena za pronájem jachty na den zahrnuje: pronájem plavidla; služby kapitána (kapitána); - palivo. Cena denního pronájmu je od 400 do 650 eur za den, v závislosti na datech pronájmu jachty. Nenavštívit Boku Kotorskou znamená nevidět Černou Horu, říká správně Jekatěrina Lipatová, automobilová novinářka a naše pravidelná přispěvatelka, která se nedávno přestěhovala do Černé Hory z Petrohradu a usadila se na Boce. Proč navštívit Kotorský záliv? Existuje pro to nejméně pět hlavních důvodů: Prozkoumejte Tivat, Kotor, Perast, Herceg Novi a další krásná stará města a seznamte se s benátskou středověkou architekturou. Povečeřet na ústřicové farmě a ochutnat čerstvé mořské plody, čerstvě vylovené z moře. Vdechujte speciální léčivý vzduch. Podívejte se na záliv z vody, navštivte ostrovy a nechte se ohromit přírodními krásami. Prohlédněte si záliv z ptačí perspektivy z národního parku Lovcen, kam se dostanete z Kotoru po horské stezce nebo autem.

The yacht is fully equipped for a comfortable stay. The cost of renting a yacht for the day includes: rent of a vessel; services of a skipper (captain); - fuel. The cost of a day charter is from 400 to 650 euros per day, depending on the dates of the yacht charter. Not visiting the Bay of Kotor means not seeing Montenegro, rightly says Ekaterina Lipatova, a car journalist and our regular contributor, who recently moved to Montenegro ...

The yacht is fully equipped for a comfortable stay. The cost of renting a yacht for the day includes: rent of a vessel; services of a skipper (captain); - fuel. The cost of a day charter is from 400 to 650 euros per day, depending on the dates of the yacht charter. Not visiting the Bay of Kotor means not seeing Montenegro, rightly says Ekaterina Lipatova, a car journalist and our regular contributor, who recently moved to Montenegro from St. Petersburg and settled on Boka. Why visit the Bay of Kotor? There are at least five main reasons for this: Explore Tivat, Kotor, Perast, Herceg Novi and other beautiful old cities, and get acquainted with the Venetian medieval architecture. Dine at an oyster farm and taste fresh seafood, freshly caught from the sea. Breathe in special healing air. Look at the bay from the water, visit the islands and be impressed by the natural beauty. View the bay from a bird's eye view from the Lovcen National Park, which can be reached from Kotor along a mountain path or by car.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Elan - Impression 40.1 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2015
Povolená kapacita
9
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
12,2
Šířka (m)
4
Ponor (m)
2
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Tivat

Používání

Exkurzní den
Plavba
Regata

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Topení
Můstek
Ručníky
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Teakový rošt

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák

Zábava

Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Lanový elektrický naviják
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Bezpečnostní postroj
Hlavní plachta na navijáku
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

3.0 - 1 komentář

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Grégoire
Grégoire
Text byl přeložen automaticky
Problème de caution ou "deposit caution", le skipper ne parle quasiment pas, ballade de 5h à 5 noeuds, beaucoup trop long, pas de service à bord (ni verre d'eau ou café), restaurant conseillé par le skipper qui est un "tourist trap", donc pour 590€ voir 690€ si on vous garde la "caution", je ne conseille pas cette ballade. Le bateau est propre et bien, conforme à sa description.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ivan
Ivan
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den