SAS VEKTOR 36 - 2003

Navrhl Andro - Odpovídá do ~2h
Nízká míra přijetí

SAS VEKTOR 36 - 2003


Navrhl Andro - Odpovídá do ~2h

Osoby: 8
Kajuty: 3
11,2 m
2003
Se skipperem

Více o SAS Vektor 36 + skipper/crew included

Text byl přeložen automaticky

Náš SAS Vektor 36 je místní chorvatský produkt vytvořený pro pohodlnou a bezpečnou plavbu. Je to ekonomická plachetnice, která má také skvělé plachtění. Tuto plachetnici si můžete pronajmout ze Zadaru pro zábavný den na moři nebo dokonce na týdenní charter. Profesionální skipper a všechny náklady jsou již zahrnuty v této fantastické nabídce, takže vše, co musíte udělat, je přijít a užít si Jaderské moře s námi! Tato plachetnice pojme až 9 osob ...

Náš SAS Vektor 36 je místní chorvatský produkt vytvořený pro pohodlnou a bezpečnou plavbu. Je to ekonomická plachetnice, která má také skvělé plachtění. Tuto plachetnici si můžete pronajmout ze Zadaru pro zábavný den na moři nebo dokonce na týdenní charter. Profesionální skipper a všechny náklady jsou již zahrnuty v této fantastické nabídce, takže vše, co musíte udělat, je přijít a užít si Jaderské moře s námi! Tato plachetnice pojme až 9 osob pro denní charter a až 5 osob pro přenocování. Kromě 3 kajut a 1 koupelny na palubě je prostorný salon, který kombinuje s kuchyní vybavenou mimo jiné lednicí a mrazničkou, troubou a kávovarem. V prostoru kokpitu máte k dispozici také gril. Pro extra zábavu jsou k dispozici masky pro vodní aktivity. Pro naši základnu v Zadaru můžete objevit některé z nejkrásnějších ostrovů v Dalmácii, jako je ostrov Ugljan, Dugi otok nebo Národní park Kornati.

Our SAS Vektor 36 is a local Croatian product built for comfortable and safe sailing. It is an economy sailboat which also has great sailing performance. You can charter this sail boat from Zadar for a fun day on the sea, or even for weekly charter. Professional skipper and all the costs are already included in this fantastic offer so all you have to do is come and enjoy Adriatic sea with us! This sailboat can accommodate up to 9 people for daily ...

Our SAS Vektor 36 is a local Croatian product built for comfortable and safe sailing. It is an economy sailboat which also has great sailing performance. You can charter this sail boat from Zadar for a fun day on the sea, or even for weekly charter. Professional skipper and all the costs are already included in this fantastic offer so all you have to do is come and enjoy Adriatic sea with us! This sailboat can accommodate up to 9 people for daily charter, and up to 5 people for overnight stays. Besides 3 cabins and 1 bathroom onboard, there is spacious salon which combines with kitchen equipped with fridge and freezer, oven and coffee machine among other. In the cockpit area, you also have a grill. For extra entertainment, there are some masks for water activities. For our base in Zadar, you can discover some of the most beautiful islands in Dalmatia such as island Ugljan, Dugi otok, or National Park Kornati.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Jiná plachetnice)
Značka - Model
Sas Vektor - SAS VEKTOR 36
Rok výroby
2003
Povolená kapacita
8
Počet kajut
3
Počet lůžek
7
Počet toalet
1
Délka (m)
11,2
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
2
Motor
29hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Zadar

Používání

Exkurzní den
Plavba
Potápění
Regata

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
(Skipper)
Počet lůžek: 1

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Energie

USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Malý člun
Autopilot
VHF
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (150 l)
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
SCUBA diving on Dugi otok Island(2 dives)
/ den / osobu
All inclusive( breakfast, lunch, dinner)
/ den / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 8 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Luigi
Luigi
Text byl přeložen automaticky
we were a family of 4. Everything was perfect with Andro. We spent 3 amazing days visiting islands around Zadar.
{{ commentTranslate }}
Didier
Didier
Text byl přeložen automaticky
Super séjour ! La formule "All inclusive" est vraiment top ! Andro et son père sont des personnes d'une très grande gentillesse, attentionnées et discrètes. Belle rencontre ! Les plats sont préparés avec tant d'attention ! Côté voile, peu de vent, mais dès que cela était possible quel plaisir ! Les spots variés et très bien choisis ! Encore merci à vous 2 ! Nous recommandons très très vivement.
{{ commentTranslate }}
Weronika Maria
Weronika Maria
Text byl přeložen automaticky
The trip was perfect, Andro and his dad are very competent and helpful skippers. They are also open to suggestions for a trip. They created a very good and relaxed atmosphere during the trip and introduced us to sailing, which is a beautiful way to spend some (if not all) days of your holidays. I definitely recommend Andro and his dad as great organizers of the trip and really good people.
{{ commentTranslate }}
Jeremy
Jeremy
Text byl přeložen automaticky
Waouh waouh waouh. Mimořádný týden!!! Andro a Casa jsou výborní navigátoři. Pozorní, pečliví a starostliví, naslouchají vašim touhám a potřebám. Třešničkou na dortu je šťavnatá kuchyně Casa. Vyberte si výlet na vodě, která je s nimi že tuto zkušenost musíte vyzkoušet. Chcete-li objevit nádherná místa, která znají, vydejte se minimálně na 4 dny.
Waouh waouh waouh.Une semaine extraordinaire!!!Andro et Casa sont d’excellents navigateurs.Attentionnés, précautionneux et bienveillants, à l’écoute de vos envies et besoins.La cerise sur le gâteau est la succulente cuisine de Casa.Si vous devez choisir un voyage sur l’eau c’est avec eux qu’il faut tenter cette expérience. Pour découvrir les endroits magnifiques qu’ils connaissent, partez mini 4j.
Nadine
Nadine
Text byl přeložen automaticky
It was a very good expérience and a beautifull trip. Andro and his dad are very nice. We recommand us.
{{ commentTranslate }}
Dominik
Dominik
Text byl přeložen automaticky
I was very satisfied, Andro and his dad are very friendly and have a lot of experiences on the boat. Absolutely recomended.
{{ commentTranslate }}
Olga
Olga
Text byl přeložen automaticky
Ha estado todo perfecto! :) Un placer haber compartido esta experiencia con Andro y su padre
{{ commentTranslate }}
Coline
Coline
Text byl přeložen automaticky
We highly recommend Andro and Casa! They are very professional and super friendly. We have spent such a great week! They created a personalised route according to our wishes and know perfectly the region. They are very flexible and willing to adjust plan to comply with our desires. The boat is well equipped. The barbecue is a must! It was the perfect choice for our family holidays in Croatia !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Andro
Andro
Člen od 2020
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den