Dufour Arpege MK II - 1975

Navrhl Luc - Odpovídá do ~1 dní

Dufour Arpege MK II - 1975


Navrhl Luc - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 5
Kajuty: 1
9,2 m
1975
S doprovodnou osobou

Více o Hélène

Text byl přeložen automaticky

Plavte se na palubě Hélène, Arpège z roku 1975, kterou jsem revidoval v roce 2021 a od té doby pluje na pobřeží Atlantiku. Výlety jsou à la carte, neváhejte mě kontaktovat, ve dne, v noci, o víkendu nebo v týdnu. Omezený počet 5 pasažérů na palubě pro pohodlí všech, budu vás doprovázet na všech navigacích, skály v okolí jsou občas trochu úsměvné. Tím, že se přijedete plavit na Hélène, mi pomůžete zaplatit dopravu a údržbu, aby vás v budoucnu mohla ...

Plavte se na palubě Hélène, Arpège z roku 1975, kterou jsem revidoval v roce 2021 a od té doby pluje na pobřeží Atlantiku. Výlety jsou à la carte, neváhejte mě kontaktovat, ve dne, v noci, o víkendu nebo v týdnu. Omezený počet 5 pasažérů na palubě pro pohodlí všech, budu vás doprovázet na všech navigacích, skály v okolí jsou občas trochu úsměvné. Tím, že se přijedete plavit na Hélène, mi pomůžete zaplatit dopravu a údržbu, aby vás v budoucnu mohla přivítat ještě krásnější. Navigace "vše v ceně" s jídlem a pitím, studený oběd (podle počasí) a večer teplý. Pláštěnka, holínky, teplý svetr a opalovací krém vám postačí k plavbě na Hélène, vydejte se na oceán s lehkou myslí! Přijďte a objevte potěšení z plachtění v 70. letech! Hélène není moderně vybavená, nemá autopilota, radar ani AIS; palubní počítač, GPS a hloubkoměr jsou stále přítomny, aby nás podpořily během našich výletů. Ideální pro milovníky klasických plachet, ložiskových kompasů a papírových map! Převezměte kormidlo, zvedněte hlavní plachtu, vyměňte přední plachty ("solent", jib, genoa a light genoa), naberte útes, zvedněte spinakr, přizpůsobte se větru; manévry jsou na dosah každého a mohu se s vámi podělit o své zkušenosti na této lodi. Pro pohodlí všech má Hélène námořní toaletu a umyvadlo, sladkou vodu a pitnou vodu, 6 nezávislých lůžek (2 lůžka pro rakve na zádi a 4 v salonu, přestavitelná na 2 dvoulůžka), elektrickou instalaci nabízející dostatečnou autonomii pro dobíjení telefony a fotoaparáty. Ubytování bude zahrnuto do navigace na několik dní, ale Hélène nemá lůžkoviny, k dispozici budou pouze vypasovaná prostěradla a povlaky na polštáře. Všimněte si však, že lodě těchto let jsou malé a nemají soukromou kajutu jako moderní lodě.

Naviguez à bord d'Hélène, un Arpège de 1975 révisé en 2021 par mes soins et naviguant depuis sur la côte atlantique. Les sorties sont à la carte n'hésitez pas à me contacter, journée, nuit, week-end ou semaine. Un nombre limité de 5 passagers à bord pour le confort de toutes et tous, je vous accompagnerais sur toute les navigations, les rochers du coin sont parfois un peu rigolos. En venant naviguer sur Hélène, vous m'aiderez à payer les frais ...

Naviguez à bord d'Hélène, un Arpège de 1975 révisé en 2021 par mes soins et naviguant depuis sur la côte atlantique. Les sorties sont à la carte n'hésitez pas à me contacter, journée, nuit, week-end ou semaine. Un nombre limité de 5 passagers à bord pour le confort de toutes et tous, je vous accompagnerais sur toute les navigations, les rochers du coin sont parfois un peu rigolos. En venant naviguer sur Hélène, vous m'aiderez à payer les frais de port et l'entretien pour qu'elle ne soit que plus belle pour vous accueillir à l'avenir. Navigation "all included" avec nourriture et boissons, repas froid le midi (selon le temps qu'il fait) et chaud le soir. Un ciré, des bottes, un pull chaud et de la crème solaire suffiront pour venir naviguer sur Hélène, partez sur l'océan l'esprit léger ! Venez découvrir les plaisirs de la voile des années 70 ! Hélène n'est pas équipée de façon moderne, elle ne possède pas de pilote automatique, pas de radar ni d'AIS; un ordinateur de bord, un GPS et un sondeur sont tout de même présents pour nous épauler lors de nos sorties. Idéal pour les passionnés de voiles classiques, de compas de relèvement et cartes papiers ! Prendre la barre, hisser la grand-voile, changer les voiles d'avants ("solent", foc de brise, génois et génois léger), prendre un ris, envoyer le spi, effectuer les réglages avec le vent; les manœuvres sont à la portées de toutes et tous et je saurais partager avec vous mon expérience sur ce bateau. Pour le confort de toutes et tous, Hélène dispose d'un WC marin et d'un lavabo, de l'eau douce et de l'eau potable, de 6 couchettes indépendantes (2 couchettes cercueils à l'arrière et 4 dans le carré, convertibles en 2 couchettes double), d'une installation électrique offrant une autonomie suffisante pour recharger téléphones et appareils photos. Le logis sera compris dans les navigation sur plusieurs jours mais Hélène ne dispose pas de literie, seul des draps housses et les taies d'oreillers seront à disposition. Notez tout de même que les bateaux de ces années sont petits et ne dispose pas de cabine privative comme les bateaux modernes.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
08:00 / 16:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Dufour - Arpege MK II
Rok výroby
1975
Povolená kapacita
5
Počet kajut
1
Počet lůžek
5
Počet toalet
1
Délka (m)
9,2
Šířka (m)
3
Ponor (m)
1,4
Motor
13hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
39 L
Nádrž na sladkou vodu
150 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Audierne
Douarnenez
Camaret-sur-Mer
Morgat
Port de Lesconil

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Wifi a internet
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Rozkládací pohovka

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Dřez
Plynový vařič

Zábava

Schůdky
Kanoe nebo kajak

Navigace

GPS
Sonar
Spinakr
Malý člun
VHF
Kompas
Bezpečnostní postroj
Pololatová hlavní plachta
Lodní plachta na karabinách
Kormidelní páky

Hygiena

WC (1)
Zásobník na sladkou vodu (150 l)

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Thierry
Thierry
Text byl přeložen automaticky
Très belle journée en baie d´Audierne avec Luc comme guide sur Hélène (Arpège). Jeune passionné de mer et de nature qui éprouve beaucoup de plaisir pour partager sa passion. Pédagogue et Forte sensibilisation à la sécurité.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Luc
Luc
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Angličtina
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den