Magnum Magnu - 2021

Navrhl Ioannis - Odpovídá do ~1 dní

Magnum Magnu - 2021

Pro

Navrhl Ioannis - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 11
300 hp
11 m
2021
Se skipperem

Více o VIPER MAGNUM

Text byl přeložen automaticky

Viper magnum 100 je jednou z nejnovějších a mimořádně navržených lodí, které jsou vhodné pro dlouhodobé plavby. Loď má kapacitu až 12 osob (včetně kapitána). pokud si přejete z bezpečnostních důvodů dálkové plavby, po konzultaci s Vámi je provádíme na dvou rychlostních člunech. Odkaz na výše uvedený text je proveden proto, že loď má kromě limitu na osobu i hmotnostní limit. Na velké vzdálenosti (jako je pláž Balos, přístav seitan atd.) od našeho výchozího ...

Viper magnum 100 je jednou z nejnovějších a mimořádně navržených lodí, které jsou vhodné pro dlouhodobé plavby. Loď má kapacitu až 12 osob (včetně kapitána). pokud si přejete z bezpečnostních důvodů dálkové plavby, po konzultaci s Vámi je provádíme na dvou rychlostních člunech. Odkaz na výše uvedený text je proveden proto, že loď má kromě limitu na osobu i hmotnostní limit. Na velké vzdálenosti (jako je pláž Balos, přístav seitan atd.) od našeho výchozího bodu provádíme výše uvedenou energii. Pokud většinu tvoří děti (nízká tělesná hmotnost), udělá se výjimka. O plavbách: Plavby trvají 4, 6 nebo 7 hodin. Trasy začínají v 8:00-9:00 ráno do 15:30 a znovu v 16:00 v poledne až do západu slunce. Plavby, které provádíme, jsou: * Pláž Balos- ostrov Gramvousa * Pláž Menies * Ostrov Thodorou- Lazaretta * Pláž Machairida * Přístav Seitan * Pláž Marathi * Pláž Falassarna * Ostrov Mylos * Ostrov Santorini * Okružní plavby po ostrovech Santorini a Milos trvají všechny den. ceny se mění v závislosti na počtu osob a plavbě. Pro více informací nám pošlete soukromou zprávu! O nás : Naše společnost byla založena v roce 2015 a máme nové bezpečné a pohodlné lodě. Zkušení outsideři vám pomohou najít pro vás ideální loď a také ideální plavbu. Jsme v kontaktu 24 hodin denně s případnými dotazy. Byli jsme rodinná firma, jejímž hlavním cílem je prožít krásné léto! Předem děkuji!

The Viper magnum 100 is one of the newest and exceptionally designed boats, which are suitable for long-duration cruises. The boat has a capacity of up to 12 people ( skipper included). if you want long-distance cruises for safety reasons, we carry them out with two speed boats, after consultation with you. The reference to the text above is made because the boat has a weight limit in addition to a person limit. At long distances (such as ...

The Viper magnum 100 is one of the newest and exceptionally designed boats, which are suitable for long-duration cruises. The boat has a capacity of up to 12 people ( skipper included). if you want long-distance cruises for safety reasons, we carry them out with two speed boats, after consultation with you. The reference to the text above is made because the boat has a weight limit in addition to a person limit. At long distances (such as Balos beach, seitan port, etc.) from our starting point, we carry out the above energy. If the majority are children (low body weight) an exception is made. About the cruises: The cruises have a duration of 4, 6 or 7 hours. The routes start at 8:00-9:00 in the morning until 15:30 and again at 16:00 at noon until sunset. The cruises that we carry out are : * Balos beach- gramvousa island * Menies beach * Thodorou- lazaretta island * Machairida beach * Seitan port * Marathi beach * Falassarna beach * Mylos island * Santorini island * the Santorini island and Milos island cruises last all day. prices change depending on the number of people and the cruise. For more information send us a private message! About us : Our company was founded in 2015 and we have new safe and comfortable boats. Experienced outsiders will help you find the ideal boat for you, as well as the ideal cruise. We are in touch 24 hours a day with any questions you may have. We were a family business, whose main goal is to spend a beautiful summer! Thank in advance!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 14:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Magnum - Magnu
Rok výroby
2021
Povolená kapacita
11
Délka (m)
11
Šířka (m)
1
Ponor (m)
3,2
Motor
300hp (1 motor) - dvoutakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Chania Port

Používání

Exkurzní den
Plavba

Vybavení

Navigace

GPS

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve

Energie

USB zástrčka

Pohodlí

Sprcha na palubě

Kuchyň

Lednička

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Berta
Berta
Text byl přeložen automaticky
Experiencia 10! Hemos pasado una tarde increíble y Costas nos ha llevado a sitios muy bonitos hasta ver el amanecer. Repetiríamos sin duda!
{{ commentTranslate }}
Florian
Florian
Text byl přeložen automaticky
Parfait, le skipper à été attentionné et très professionnel. Merci pour ce super moment !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Ioannis
Ioannis
Člen od 2019
PRO
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den