Valiant Vanguard 620 - 2006

Valiant Vanguard 620 - 2006

Pro


Osoby: 12
115 hp
6,2 m
2006
S nebo bez skippera

Více o Samoa

Text byl přeložen automaticky

Náš polotuhý Valiant Vanguard 620 Cruiser, renovovaný v roce 2018, má velký kokpit, který slouží také jako solárium. Denní posádka je maximálně 12, ale ideální je mezi 6 a 8. Má velkou markýzu, která nás chrání před sluncem. Jeho motor o výkonu 115 HP je ideální pro rychlou přepravu, kamkoli chceme jet, můžete dokonce budit nebo jezdit na vodních lyžích. Má Bluetooth reproduktor pro zahájení naší exkurze a ledničku na nápoje. Minimální požadovaný ...

Náš polotuhý Valiant Vanguard 620 Cruiser, renovovaný v roce 2018, má velký kokpit, který slouží také jako solárium. Denní posádka je maximálně 12, ale ideální je mezi 6 a 8. Má velkou markýzu, která nás chrání před sluncem. Jeho motor o výkonu 115 HP je ideální pro rychlou přepravu, kamkoli chceme jet, můžete dokonce budit nebo jezdit na vodních lyžích. Má Bluetooth reproduktor pro zahájení naší exkurze a ledničku na nápoje. Minimální požadovaný HNP při délce 6,15 m (název není platný).

Nuestra semirrigida Valiant Vanguard 620 Cruiser renovada en 2018, tiene una amplia bañera, que se hace solarium. La tripulación de día son 12 máximo, pero lo ideal es ser entre 6 y 8. Tiene un toldo amplio para protegernos del sol. Su motor de 115 CV es perfecto para llevarnos rápidamente a donde queramos ir, incluso tambien se puede hacer wake o waterski. Tiene un altavoz bluetooth para poner marcha a nuestra excursión y neverita para las bebidas. Necesario ...

Nuestra semirrigida Valiant Vanguard 620 Cruiser renovada en 2018, tiene una amplia bañera, que se hace solarium. La tripulación de día son 12 máximo, pero lo ideal es ser entre 6 y 8. Tiene un toldo amplio para protegernos del sol. Su motor de 115 CV es perfecto para llevarnos rápidamente a donde queramos ir, incluso tambien se puede hacer wake o waterski. Tiene un altavoz bluetooth para poner marcha a nuestra excursión y neverita para las bebidas. Necesario minimo PNB al tener 6,15 m de eslora (no vale el titulin).


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 19:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Valiant - Vanguard 620
Rok výroby
2006
Povolená kapacita
12
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
2
Ponor (m)
0,4
Motor
115hp (1 motor)
Kapacita paliva
100 L
Nádrž na sladkou vodu
30 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Club de Mar-Mallorca

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma

Hygiena

Zásobník na sladkou vodu (30 l)

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Axel
Axel
Text byl přeložen automaticky
Très belle expérience avec Luis. Très réactif, très sympa, très facile de louer son semi -rigide qui était parfaitement adapté pour 5personnes Je recommande !
{{ commentTranslate }}
Jesper
Jesper
Text byl přeložen automaticky
Ein super Erlebnis! Der Vermieter war sehr nett und hilfsbereit. Er stand bei Fragen immer telefonisch zu Verfügung und wir durften Abends wieder kommen wann wir wollten. Das Boot war im guten Zustand und wir wurden über jeder noch so kleine Macke informiert, somit bestand keine Sorge einer Schuldzuweisung. Immer gerne wieder !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Luis
Luis
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den
Zrušení zdarma