Jeanneau Sun Odyssey 34.2 - 1998

Navrhl Mauro - Odpovídá do ~9h
Nízká míra přijetí

Jeanneau Sun Odyssey 34.2 - 1998


Navrhl Mauro - Odpovídá do ~9h

Osoby: 4
Kajuty: 3
10 m
1998
Se skipperem

Více o Tango

Text byl přeložen automaticky

Sun Odyssey 34.2 navržená architektem Jacquesem Faurouxem je pohodlná cestovní loď z francouzské loděnice Jeanneau. Je vybaven výkonným a vyváženým trupem, dává přednost větru střední intenzity, ale kvůli omezené ploše plachty a značnému výtlaku trochu trpí mírným větrem; pevná unášená ploutev má ponor 1,90 metru. Kokpit je velký, s centrálním kolem a přístrojovou konzolou, ale jsou zde pouze dva navijáky (na palubě) pro manévrování. Na palubě jsou ...

Sun Odyssey 34.2 navržená architektem Jacquesem Faurouxem je pohodlná cestovní loď z francouzské loděnice Jeanneau. Je vybaven výkonným a vyváženým trupem, dává přednost větru střední intenzity, ale kvůli omezené ploše plachty a značnému výtlaku trochu trpí mírným větrem; pevná unášená ploutev má ponor 1,90 metru. Kokpit je velký, s centrálním kolem a přístrojovou konzolou, ale jsou zde pouze dva navijáky (na palubě) pro manévrování. Na palubě jsou také umístěny otočné vozy a jezdec hlavní plachty. Verze má tři dvoulůžkové kajuty, v salonu je originální oválná sedačka; kuchyně je na straně, s grafem tabulky na pravoboku a koupelna na levé straně.

Il Sun Odyssey 34.2 progettato dall’architetto Jacques Fauroux è una confortevole barca da crociera del cantiere francese Jeanneau. Dotato di una carena potente ed equilibrata predilige i venti di media intensità, soffre un po’ le brezze leggere a causa della superficie velica limitata e del dislocamento importante; la pinna di deriva fissa è con pescaggio di 1,90 metri. Il pozzetto è largo, con ruota centrale e consolle degli strumenti, ma ci sono ...

Il Sun Odyssey 34.2 progettato dall’architetto Jacques Fauroux è una confortevole barca da crociera del cantiere francese Jeanneau. Dotato di una carena potente ed equilibrata predilige i venti di media intensità, soffre un po’ le brezze leggere a causa della superficie velica limitata e del dislocamento importante; la pinna di deriva fissa è con pescaggio di 1,90 metri. Il pozzetto è largo, con ruota centrale e consolle degli strumenti, ma ci sono solo due winch (sulla tuga) per le manovre. Anche i carrelli del fiocco e il trasto della randa sono posizionati sulla tuga. La versione è con tre cabine doppie, in quadrato c’è un’originale seduta ovale; la cucina è a murata, con il tavolo da carteggio a dritta e il bagno a sinistra.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 34.2
Rok výroby
1998
Povolená kapacita
4
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Délka (m)
10
Šířka (m)
3,3
Ponor (m)
1,9
Motor
30hp (1 motor) - čtyřtakt
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Golfo di Sistiana
Golfo di Sistiana

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Hygiena

WC
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo

Navigace

Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
VHF
Ochranná síť

Zábava

Schůdky

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 4 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jiří
Jiří
Text byl přeložen automaticky
|Byli jsme velmi spokojeni. Přikázali jsme to. Mauro a jeho loď jsou nejlepší.
|We was very satisfied. We enjoined it. Mauro and his boat are the best.
Sebastian
Sebastian
Text byl přeložen automaticky
Opravdu pěkná loď (nejlepší styl a stav) a profesionální kapitán. Bez ohledu na počasí velmi uspokojivý výlet.
Real nice boat (best style and condition) and a professional skipper. Regardless the weather a very satisfying tour.
Matteo
Matteo
Text byl přeložen automaticky
Perfektní a nezapomenutelný den na moři! Mauro je trpělivý a kompetentní, ochotný vše vysvětlit a naučit (pokud chcete). Z tohoto dne plavby jsem se naučil mnohem více než z mnoha knih.
Giornata in mare perfetta e indimenticabile! Mauro è paziente e competente, disponibile a spiegare tutto e a insegnare (se lo si vuole). Ho imparato molto più da questa giornata di vela che da tanti libri.
Delhauteur
Delhauteur
Text byl přeložen automaticky
Mauro je úžasně přátelský a vstřícný člověk. Strávili jsme nádherný den s rodinou na této velmi krásné plachetnici v Terstském zálivu, kterou jsme takto nikdy neviděli. Jisté je, že ho pozveme znovu, tentokrát na několikadenní plavbu.
Mauro est une personne merveilleusement sympathique et acceuillante. Nous avons passé une splendide journée en famille sur ce très beau voilier dans le golfe de Trieste que nous n’avions jamais vu de cette manière. Il est certain que nous ferons a nouveau appel à lui, cette fois pour une croisière de quelques jours.

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Mauro
Mauro
Člen od 2019
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 9 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina, Němčina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den