Capelli 700 Sun - 2014

Navrhl Profesionální Partner - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Capelli 700 Sun - 2014

Pro

Navrhl Profesionální Partner - Odpovídá do ~1h

Osoby: 14
200 hp
7 m
2014
S nebo bez skippera

Více o Capelli Tempest 700 Sun

Text byl přeložen automaticky

Vítejte v Bassin d'Arcachon, zde je oznámení o Capelli Tempest 700. Můžete si vybrat, zda si jej pronajmete na den nebo na několik dní. Jelikož je tato loď nová a je vybavena 4-taktním vstřikovacím motorem Yamaha o výkonu 200 k, doveze vás všude, ať už při nízké rychlosti v režimu nečinnosti, nebo na plný plyn, v závodním režimu (samozřejmě vždy do limitu 20 uzlů). Ať už s rodinou (opalování vpředu a vzadu) nebo s přáteli (wake board, vodní lyžování, ...

Vítejte v Bassin d'Arcachon, zde je oznámení o Capelli Tempest 700. Můžete si vybrat, zda si jej pronajmete na den nebo na několik dní. Jelikož je tato loď nová a je vybavena 4-taktním vstřikovacím motorem Yamaha o výkonu 200 k, doveze vás všude, ať už při nízké rychlosti v režimu nečinnosti, nebo na plný plyn, v závodním režimu (samozřejmě vždy do limitu 20 uzlů). Ať už s rodinou (opalování vpředu a vzadu) nebo s přáteli (wake board, vodní lyžování, bóje), přijeďte a objevte krásu Bassin d'Arcachon. Loď je k dispozici na molu Grand Piquey. Pro případ, že si chcete dát dobré jídlo v Banc d'Arguin nebo na lodi, je nabízeno také propracované menu à la carte. Pro více podrobností, doplňující informace či jiné mě neváhejte kontaktovat prostřednictvím služby soukromých zpráv platformy SamBoat a já vás s výběrem rád informuji/navedu. Těšíme se, Hugo a Arthur.

Bienvenue sur le Bassin d'Arcachon, Voici l'annonce du Capelli Tempest 700. Vous pouvez choisir de le louer à la journée ou pour plusieurs jours. Etant neuf et équipé d'un moteur Yamaha 4 temps injection 200 cv, ce bateau saura vous emmener partout, que ce soit à basse vitesse en mode farniente, ou plein gaz, en mode course (toujours dans la limite des 20 noeuds autorisés bien sur). Que ce soit en famille (bains de soleil avant et arrière) ...

Bienvenue sur le Bassin d'Arcachon, Voici l'annonce du Capelli Tempest 700. Vous pouvez choisir de le louer à la journée ou pour plusieurs jours. Etant neuf et équipé d'un moteur Yamaha 4 temps injection 200 cv, ce bateau saura vous emmener partout, que ce soit à basse vitesse en mode farniente, ou plein gaz, en mode course (toujours dans la limite des 20 noeuds autorisés bien sur). Que ce soit en famille (bains de soleil avant et arrière) ou entre amis (wake board, ski nautique, bouée), venez découvrir la beauté du Bassin d'Arcachon. Le bateau est disponible à la jetée de Grand Piquey. Un menu élaboré est également proposé à la carte dans le cas ou vous souhaitez manger un bon repas sur le banc d'Arguin ou sur le bateau. Pour plus de détails, des renseignements complémentaires ou autre, n'hésitez pas à prendre contact avec moi via la messagerie privée de la plateforme SamBoat et je me ferai un plaisir de vous renseigner/orienter dans votre choix. Au plaisir, Hugo et Arthur.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Flexibilní
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Capelli - Capelli 700 Sun
Rok výroby
2014
Povolená kapacita
14
Délka (m)
7
Šířka (m)
2,8
Ponor (m)
0,4
Motor
200hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Grand Piquey

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Stůl
Lehátko
Koupací platforma

Zábava

Schůdky

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják

Možnosti

Supplément skipper
/ den
Bouée tractée
/ půjčení
Nettoyage final
/ půjčení
Wakeboard
/ půjčení
Bouée + wakeboard
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Laurent
Laurent
Text byl přeložen automaticky
Super équipe Merci pour la journée Cadeau de bienvenue (idée cadeau) Un tire bouchon ca peu servir Je conseille A+
{{ commentTranslate }}
Lucas
Lucas
Text byl přeložen automaticky
L équipe Barka au top de A a Z !!! Une communication parfaite !!! Franchement rien a dire sur cette équipe de folie et dynamique !!!!
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Profesionální Partner
Profesionální Partner
Osvědčený majitel
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Angličtina, Španělština
Od
/ den