Lagoon 39 - 2017

Navrhl Keith - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Lagoon 39 - 2017


Navrhl Keith - Odpovídá do ~1h

Osoby: 19
Kajuty: 4
11,7 m
2017
Se skipperem

Více o Catamaran Lagoon 39 - Varela S

Text byl přeložen automaticky

Lagoon 39 je stylový a inovativní katamarán navržený pro milovníky plavby, kteří hledají dokonalou kombinaci výkonu, pohodlí a luxusu. Tento elegantní katamaran od renomovaného výrobce Lagoon s délkou 39 stop nabízí prostorný a dobře vybavený interiér, který nabízí pohodlné ubytování jak pro krátké charterové plachetnice, tak pro delší cesty. Lagoon 39 je známý svým uživatelsky přívětivým designem, včetně promyšleného kokpitu, funkčního stanoviště ...

Lagoon 39 je stylový a inovativní katamarán navržený pro milovníky plavby, kteří hledají dokonalou kombinaci výkonu, pohodlí a luxusu. Tento elegantní katamaran od renomovaného výrobce Lagoon s délkou 39 stop nabízí prostorný a dobře vybavený interiér, který nabízí pohodlné ubytování jak pro krátké charterové plachetnice, tak pro delší cesty. Lagoon 39 je známý svým uživatelsky přívětivým designem, včetně promyšleného kokpitu, funkčního stanoviště kormidla a účinných systémů manipulace s plachtami. Lagoon 39 poskytuje stabilní a příjemný zážitek z charterové plavby katamaránem, díky čemuž je vynikající volbou pro ty, kteří chtějí prozkoumávat moře stylově a snadno. Katamarán je k dispozici k pronájmu pro různé příležitosti, včetně celodenních charterů, večerních charterů, vícedenních charterů, okružních plaveb po přístavu, teambuildingových akcí a firemních akcí nebo setkání. Uvedená cena zahrnuje zkušeného kapitána, neomezené množství minerální vody, 2 paddleboardy, vybavení na šnorchlování, ozvučení, použití vybavení na palubě, následný úklid, palivo a všechny daně. Chápeme důležitost flexibility a chceme vás ujistit, že alternativní načasování může být přizpůsobeno tak, aby lépe vyhovovalo vašemu rozvrhu. Naším závazkem je poskytnout vám pohodlný a přizpůsobený zážitek. Neváhejte nám sdělit své preferované časy a my se pokusíme zajistit vhodné uspořádání pro vaše potřeby. Na palubu si můžete přivézt vlastní jídlo a nápoje a využít k dispozici ledniček nebo si vybrat z našich cateringových balíčků. Náš tým vás rád přivítá na palubě.

The Lagoon 39 is a stylish and innovative catamaran designed for cruising enthusiasts seeking a perfect blend of performance, comfort, and luxury. With a length of 39 feet, this sleek catamaran from the renowned manufacturer Lagoon features a spacious and well-appointed interior, offering comfortable accommodations for both short sailing catamaran charters and extended journeys. The Lagoon 39 is known for its user-friendly design, including a well-thought-out ...

The Lagoon 39 is a stylish and innovative catamaran designed for cruising enthusiasts seeking a perfect blend of performance, comfort, and luxury. With a length of 39 feet, this sleek catamaran from the renowned manufacturer Lagoon features a spacious and well-appointed interior, offering comfortable accommodations for both short sailing catamaran charters and extended journeys. The Lagoon 39 is known for its user-friendly design, including a well-thought-out cockpit, a functional helm station, and efficient sail handling systems. The Lagoon 39 provides a stable and enjoyable sailing Catamaran charter experience, making it an excellent choice for those looking to explore the seas with style and ease. The catamaran is available for rental for a variety of occasions, including full-day charters, evening charters, multi-day charter, harbour cruises, team-building events, and corporate or meeting functions. The price shown is inclusive of an experienced skipper, unlimited mineral water, 2 stand-up paddle boards, snorkelling gear, sound system, use of on-board amenities, post-cleaning, fuel, and all taxes. We understand the importance of flexibility and want to assure you that alternative timings can be accommodated to better suit your schedule. Our commitment is to provide a convenient and tailored experience for you. Please feel free to let us know your preferred times, and we will do our best to arrange a suitable arrangement for your needs. You can bring your own food & beverages on-board, and make use of the fridges provided, or select our catered food packages. Our team will be happy to welcome you on-board.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:30 / 17:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Rok výroby
2017
Povolená kapacita
19
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
11,7
Šířka (m)
6,8
Ponor (m)
1,2
Motor
90hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
400 L
Nádrž na sladkou vodu
600 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Il- Gżira

Používání

Exkurzní den
Plavba

Slevová akce majitele

01 bře - 17 kvě 2024

Mimo víkend

-5%

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Ventilátor
Venkovní polštáře
Člunový jeřáb
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue
Plancha
Trouba
Plynový vařič
Kávovar
Chladnička

Zábava

Schůdky
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Ochranná síť
Speedometer
Anemometr
Kompas
Bezpečnostní postroj
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (600 l)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
BBQ Grill Set
/ půjčení
Catering Food Menu Option
/ půjčení / osobu
Catering Food & Beverage Package
/ půjčení / osobu
Ice
/ půjčení
Extra Hour
/ půjčení
Hostess
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 5 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Drew
Drew
Text byl přeložen automaticky
Great time and great skipper! Really knows what they are doing, will definitely book again! Thanks
{{ commentTranslate }}
Sarah
Sarah
Text byl přeložen automaticky
I had the best experience. We all loved our day and were taken to several locations. The skipper Carl was great and made sure we had the best time.
{{ commentTranslate }}
Laura
Laura
Text byl přeložen automaticky
Fantastic experience booking our boat day via Samboat. Keith is extremely responsive, and was ready to answer any questions I had promptly. Our skipper, Karl, was a great guy to have with us on our day trip! Would definitely recommend and will be booking our next boat day asap! :)
{{ commentTranslate }}
Adrien
Adrien
Text byl přeložen automaticky
Location pour la journée pour un EVG. Bateau génial et adapté. Skipper très sympa. Je recommande
{{ commentTranslate }}
Kevin
Kevin
Text byl přeložen automaticky
Was a great experience. Nice boat with good guides
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Keith
Keith
Osvědčený majitel
Člen od 2018
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den