Capelli Tempest 530 - 2022

Capelli Tempest 530 - 2022


Navrhl Felix - Odpovídá do ~2h

Osoby: 6
90 hp
5,3 m
2022
Bez skippera

Více o Capelli 530 Tempest

Text byl přeložen automaticky

530 Tempest z Cantieri Capelli se perfektně hodí k Bodamskému jezeru. Přináší s sebou italský vkus: promyšlený, elegantní design a zpracování s důrazem na detail. Na 5,30 metru je dobrý přívěs, možná na cestu na jih do Itálie nebo Chorvatska. Tento RIB má trubici obzvlášť odolnou vůči povětrnostním vlivům z ORCA®-Hypalon v moka, špínu a vodu odpuzující podložky vyrobené z Silvertex® v hnědé barvě a trup ze slonoviny. Tento Capelli 530 RIB jsme vybavili ...

530 Tempest z Cantieri Capelli se perfektně hodí k Bodamskému jezeru. Přináší s sebou italský vkus: promyšlený, elegantní design a zpracování s důrazem na detail. Na 5,30 metru je dobrý přívěs, možná na cestu na jih do Itálie nebo Chorvatska. Tento RIB má trubici obzvlášť odolnou vůči povětrnostním vlivům z ORCA®-Hypalon v moka, špínu a vodu odpuzující podložky vyrobené z Silvertex® v hnědé barvě a trup ze slonoviny. Tento Capelli 530 RIB jsme vybavili těmito doplňky: polštáře na lehátka v přídi, teakový stůl, stožár na vodní lyže, záďová sprcha, ovládací konzola plachty + lavice, stojan na vybavení z nerezové oceli, vestavěná palivová nádrž o objemu 86 litrů a 12V zásuvka. Samozřejmě, pokud si budete přát, i s přívěsem pro vaši dovolenou jinde! Capelli 530 je sportovní pevný nafukovací člun o délce 5,30 m. Optimální počet osob pro tuto loď je 5 osob, schválena je však dokonce pro 9 osob. Přívěsný motor Yamaha V-Max o výkonu 90 k / 66,1 kw má dostatek výkonu, aby vás rychle dostal z bodu A do bodu B nebo abyste zažili rychlou jízdu po krásném Bodamském jezeře. Dále je vybaven stožárem vodních lyží a nosičem vybavení. Zvláštnosti: Loď má displej, na kterém se zobrazuje mapový plotr pro navigaci a údaje o jízdě a motoru Rádio (Bluetooth) se 4 reproduktory Loď má rozměry 5,30 x 2,25 metru a může bezpečně přepravit až 9 osob. Dvojitá lavice a přední sedadlo nabízejí dobrý komfort čalounění a dostatek místa na ležení. Lehací plochu lze předělat i na sedací plochu se stolem.Vestavěná palivová nádrž o objemu 86 litrů patří ke standardnímu repertoáru stejně jako ovládací konzola a hydraulické řízení. Stejně jako všechny lodě řady Capelli má i 530 automatickou stokovou pumpu a samovypouštěcí kokpit s protiskluzovou konstrukcí pro snadné zvládnutí vody na palubě. PRO TUTO LOĎ POTŘEBUJETE LICENCE. např. patent lodi Bodamské jezero nebo patent na dovolenou platný pro Bodamské jezero!

Die 530 Tempest aus der Cantieri Capelli passt hervorragend zum Bodensee. Es bringt italienisches Flair mit: durchdachtes, elegantes Design und Verarbeitung mit Liebe zum Detail. Mit 5,30 Metern ist es gut zu trailern, vielleicht für eine Tour Richtung Süden nach Italien oder Kroatien. 
Dieses RIB hat einen besonders witterungsbeständigen Schlauch aus ORCA®-Hypalon in Mokka, schmutz- und wasserabweisenden Polster aus Silvertex® in der Farbe Braun, ...

Die 530 Tempest aus der Cantieri Capelli passt hervorragend zum Bodensee. Es bringt italienisches Flair mit: durchdachtes, elegantes Design und Verarbeitung mit Liebe zum Detail. Mit 5,30 Metern ist es gut zu trailern, vielleicht für eine Tour Richtung Süden nach Italien oder Kroatien. 
Dieses RIB hat einen besonders witterungsbeständigen Schlauch aus ORCA®-Hypalon in Mokka, schmutz- und wasserabweisenden Polster aus Silvertex® in der Farbe Braun, sowie einen Rumpf in Ivory. 

Dieses Capelli 530 RIB ist von uns mit folgenden Extras ausgestattet worden: Sonnenliege-Polster im Bug, ein Teak - Tisch, ein Wasserski - Mast, eine Heckdusche, eine Abdeckplane Steuerkonsole + Sitzbank, ein Edelstahl - Geräteträger, ein Kraftstoffeinbautank mit 86 Litern, und einer 12V-Steckdose. Selbstverständlich auf Wunsch auch mit Trailer für ihren Urlaubsort anderswo ! Die Capelli 530 ist ein sportliches Festrumpfschlauchboot mit 5,30 m Länge. Die optimale Personenanzahl für dieses Boot beträgt 5 Personen.Zugelassen ist es allerdings sogar für 9 Personen. Der 90PS /66,1 kw starke Yamaha V-Max Außenborder hat genügend Leistung, um sie schnell von A nach B zu bringen oder um eine rasante Fahrt auf dem wunderschönen Bodensee zu erleben. Außerdem ist es mit einem Wasserskimast und einem Geräteträger ausgestattet. Besonderheiten: Das Boot verfügt über ein Display auf dem ein Kartenplotter zur Navigation und die Fahr und Motordaten angezeigt werden Radio(Bluetooth) mit 4 Lautsprechern 5.30 mal 2,25 Meter misst das Boot, welches bis zu 9 Personen sicher transportieren kann. Eine Doppelsitzbank und die Bugsitzfläche bieten mit guter Polsterung angenehmen Komfort und reichlich Liegefläche. Die Liegefläche kann auch zur Sitzgruppe mit Tisch umgebaut werden Der Kraftstoffeinbautank mit 86 Liter Fassungsvermögen gehört ebenso zum Standard-Repertoire wie die Steuerkonsole und die hydraulischen Lenkung. Wie alle Boote der Capelli -Serie verfügt auch das 530 über eine automatische Bilgenpumpe und ein selbstlenzendes Cockpit mit Antirutsch-Struktur um dem Wasser auch an Bord leicht Herr zu werden. FÜR DIESES BOOT BENÖTIGEN SIE EINE FAHRERLAUBNIS. z.B. das Bodenseeschiffspatent oder ein für den Bodensee gültiges Ferienpatent !


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Capelli - Tempest 530
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
6
Délka (m)
5,3
Šířka (m)
2,3
Ponor (m)
0,6
Motor
90hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
86 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Říční
Další možné odjezdy
Kreuzlingen

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Motor přídavného člunu
Speedometer
Kompas

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Bluetooth připojení

Energie

USB zástrčka

Možnosti

Endreinigung
Povinné
/ půjčení
Wasserski
/ půjčení
Wakeboard
/ půjčení
Tube/Ring
/ půjčení
Banane bis 3 Personen
/ den

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Felix
Felix
Člen od 2023
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Němčina, Portugalština, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma