Jeanneau Sun Odyssey 43 - 2003

Jeanneau Sun Odyssey 43 - 2003


Navrhl Daisy - Odpovídá do ~7h

Osoby: 10
Kajuty: 4
13,5 m
2003
Se skipperem

Více o VALE

Text byl přeložen automaticky

Nastupte na loď a vypadněte ze světa! Čekáme na vás na palubě naší plachetnice Sun Odyssey 43 Legend, se kterou vás vezmeme objevovat nádherné zátoky zálivu básníků mezi Lerici Portovenere a parkem 5 Terre. Na týden můžeme jet na Sardinii Korsika Elba a Capraia. Je to loď určená pro rychlou plavbu, která kombinuje výkon na moři a pohodlí v prostorech. Má velký kokpit s dvojitým kormidelníkem v zadní poloze, který ponechává dostatek místa pro stůl, ...

Nastupte na loď a vypadněte ze světa! Čekáme na vás na palubě naší plachetnice Sun Odyssey 43 Legend, se kterou vás vezmeme objevovat nádherné zátoky zálivu básníků mezi Lerici Portovenere a parkem 5 Terre. Na týden můžeme jet na Sardinii Korsika Elba a Capraia. Je to loď určená pro rychlou plavbu, která kombinuje výkon na moři a pohodlí v prostorech. Má velký kokpit s dvojitým kormidelníkem v zadní poloze, který ponechává dostatek místa pro stůl, markýzu a stříšku. Je vybaven mnoha polštáři, abyste si užili slunce a krajinu. Venkovní sprcha, motorizované ovládání pro pohodlný výstup na břeh a pádlování vstát. Vnitřně máme 4 kajuty včetně 3 dvoulůžkových a 1 dvoulůžkové se dvěma palandami, dvě koupelny se sprchou a teplou vodou, jídelní kout s velkými a pohodlnými pohovkami, kuchyň vybavenou 2 ledničkami a troubou. K dennímu pronájmu nabízíme formuli ALL INCLUSIVE, která zahrnuje: - Skipper - Tender s přívěsným motorem - Vybavení na šnorchlování - pádlo ve stoje - RC pojištění Náklady na čištění a dezinfekci ozónem (100 eur) nafty (10 eur/h) jsou motor) a kuchyně (na základě odhadu na základě požadavků zákazníka), které se platí přímo na palubě. Rádi pro vás také uspořádáme slepičí párty, speciální romantické výlety nebo tréninkové dny základů jachtingu. Čekám na vaše zprávy na Samboatu!

Sali in barca e scendi dal mondo! Ti aspettiamo a bordo della nostra barca a vela Sun Odyssey 43 Legend con cui vi porteremo alla scoperta delle meravigliose baie del Golfo dei Poeti, tra Lerici Portovenere e il parco delle 5 Terre. Per la settimana possiamo andare in Sardegna Corsica Elba e Capraia. E' una barca progettata per la crociera veloce, che unisce prestazioni in mare e comodità negli spazi. Ha un grande pozzetto con doppia timoneria ...

Sali in barca e scendi dal mondo! Ti aspettiamo a bordo della nostra barca a vela Sun Odyssey 43 Legend con cui vi porteremo alla scoperta delle meravigliose baie del Golfo dei Poeti, tra Lerici Portovenere e il parco delle 5 Terre. Per la settimana possiamo andare in Sardegna Corsica Elba e Capraia. E' una barca progettata per la crociera veloce, che unisce prestazioni in mare e comodità negli spazi. Ha un grande pozzetto con doppia timoneria in posizione arretrata che lascia ampio spazio al tavolo, tendalino e cappottina. E' dotata di molte cuscinerie per godersi il sole e il paesaggio. Doccia esterna, tender motorizzato per scendere comodamente a terra e stand up paddle. Internamente abbiamo 4 cabine di cui 3 matrimoniali e 1 doppia con due letti a castello, due bagni con doccia e acqua calda, la dinette con ampi e comodi divani, la cucina attrezzata con 2 frigoriferi e il forno. Per il noleggio giornaliero offriamo la formula ALL INCLUSIVE che comprende: - Skipper - Tender con motore fuoribordo - Attrezzatura da snorkeling - stand up paddle - assicurazione RC Sono esclusi i costi pulizia e sanificazione con ozono (euro 100) del gasolio (euro 10/h motore) e della cambusa (su preventivo in base alle richieste del cliente) da pagare direttamente a bordo. Saremo felici di organizzare anche feste di addio al nubilato, speciali uscite romantiche, o giornate formative sui fondamenti della vela. Aspetto i vostri messaggi su Samboat!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:30
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Jeanneau - Sun Odyssey 43
Rok výroby
2003
Povolená kapacita
10
Počet kajut
4
Počet lůžek
7
Počet toalet
2
Délka (m)
13,5
Šířka (m)
4,1
Ponor (m)
2
Motor
75hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
200 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Jiné
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Le Grazie
Piombino Port

Používání

Exkurzní den
Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Na přídi
Koupelna: 3

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě
Rozkládací pohovka
Koupací platforma
Topení
Dodger
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Bluetooth připojení
Cockpit teck

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Barbecue
Trouba
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer
Anemometr
Lazy back
Lazy jack
Gennaker
Nulový kód
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (3)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
pulizia e sanificazione con ozono
Povinné
/ půjčení
hostess
Povinné
Zdarma
Biancheria (lenzuola, asciugamano, telo mare)
/ půjčení / kajutu
cambusa (cibo e bevande) per noleggio giornaliero
1 den
/ den / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alberto
Alberto
Text byl přeložen automaticky
It has been a fantastic adventure with Daisy and Sandro. Good cookers and captains. Boat in perfect status and very confortable. Daisy and Sandro were very positive and expansive and their vibes delighted our trip. Really recommended.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Daisy
Daisy
Člen od 2023
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 7 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den