Caroff astrolabe - 1994

Caroff astrolabe - 1994


Navrhl Sabine Et Patrick - Odpovídá do ~11h

Osoby: 4
Kajuty: 3
11 m
1994
Se skipperem

Více o Voilier MAKEVA

Text byl přeložen automaticky

Ahoj a vítejte na palubě! Zveme vás, abyste se na týden podělili o životní styl, který jsme si vybrali, plný svobody, otevřených prostor a zábavy na naší plachetnici Makeva. Ukážeme vám nejkrásnější zátoky Jónských ostrovů. Souostroví považované za ráj pro dovolenou na jachtě. Plavba a vody jsou klidné a etapy krátké. Existuje mnoho možných cest a stovky jeskyní a zátok. Užiješ si to. Je to velmi pohodlná loď, solární panely nám umožňují mít elektřinu, ...

Ahoj a vítejte na palubě! Zveme vás, abyste se na týden podělili o životní styl, který jsme si vybrali, plný svobody, otevřených prostor a zábavy na naší plachetnici Makeva. Ukážeme vám nejkrásnější zátoky Jónských ostrovů. Souostroví považované za ráj pro dovolenou na jachtě. Plavba a vody jsou klidné a etapy krátké. Existuje mnoho možných cest a stovky jeskyní a zátok. Užiješ si to. Je to velmi pohodlná loď, solární panely nám umožňují mít elektřinu, máme 3-místnou kánoi, ploutve, masky a šnorchly, rybářské vybavení a přístavek s elektromotorem, který vás vynese na břeh. Vítáme vás na lodi, která již 8 let cestuje na velkolepou plavbu po Řecku. Je nám potěšením přivítat vás na této putovní plachetnici, která je naším domovem. Žijeme tam celoročně a skvěle se o to staráme. Máme 3 kajuty po 2 místech, z toho jedna je pro nás (v ceně je spaní ve dvoukajutce, povlečení a polštáře). Bereme maximálně 4 lidi. Odlet bude z ostrova LEFKADA, jednoho z nádherných Jónských ostrovů. nejbližší letiště je Preveza a budete se k nám muset dostat do Nydri, je to půl hodiny autobusem nebo taxíkem. Můžete také přijet na Korfu a jet trajektem na Lefkadu. Během pobytu pojedeme do MEGANISI, KALAMOS, KASTOS, ATOKOS, ITAQUE a vrátíme se na Lefkadu. Zastavíme se v nádherných zátokách. Tyto ostrovy vydávají skutečný pocit míru a klidu, je to skutečné útočiště míru! Zážitek z plachtění, který vás nechá snít a dobije vám baterky. Tyto itineráře se mohou měnit v závislosti na větru a době, kterou chcete strávit na různých ostrovech. Stravování bude společné. Budete tedy muset před odjezdem nakoupit a vaření bude probíhat střídavě. Pokud dáváte přednost stravování v ceně pobytu, budete muset přidat 25/os na den. Pokud chcete jet do přístavu, bude to na vaše náklady a nafta bude zaplacena na konci pobytu: 120 EUR za týden, které si rozdělíte mezi vás. Můžeme se společně rozhodnout pro různé zastávky a různé aktivity. Není potřeba balit kufr, většinu času jsme v plavkách. Lidé, kteří zůstali na Makevě, byli vždy překvapeni, jak málo oblečení používali. Vybírejte raději měkké tašky než kufry, na loď se snáze vejdete. Pokud máte rádi turistiku, nezapomeňte na vycházkovou obuv.

Bonjour et bienvenue à bord! Nous vous proposons de partager durant une semaine le style de vie que nous avons choisi, empreint de liberté, de grands espaces et d'amusement sur notre voilier Makeva. Nous vous ferons découvrir les plus belles criques des iles Ioniennes. Un archipel considéré comme un paradis pour les vacances à la voile. La navigation et les eaux sont calmes et les étapes courtes. Il existe de nombreux itinéraires possibles et ...

Bonjour et bienvenue à bord! Nous vous proposons de partager durant une semaine le style de vie que nous avons choisi, empreint de liberté, de grands espaces et d'amusement sur notre voilier Makeva. Nous vous ferons découvrir les plus belles criques des iles Ioniennes. Un archipel considéré comme un paradis pour les vacances à la voile. La navigation et les eaux sont calmes et les étapes courtes. Il existe de nombreux itinéraires possibles et des centaines de grottes et de baies. Vous allez vous régaler. C'est un bateau tout confort, les panneaux solaires nous permettent d'avoir l'électricité, nous avons un canoë 3 places, des palmes, masques et tubas , du matériel pour la pêche et une annexe avec moteur électrique pour vous amener a terre. Nous vous accueillons sur un bateau qui voyage depuis 8 ans pour une magnifique croisière en Grèce. C'est un plaisir de vous accueillir sur ce voilier de voyage qui est notre maison. Nous y vivons toute l'année et nous en prenons grand soin. Nous avons 3 cabines de 2 places chacune dont une pour nous ( le tarif comprend le couchage en cabine double, les draps et oreillers). Nous prenons 4 personnes maximum. Le départ se fera depuis l'île de LEFKADA, une des magnifique île Ionienne . l'aéroport le plus proche est Preveza et il faudra nous rejoindre à Nydri c'est à une demi heure en bus ou en taxi. Vous pouvez aussi arrivés à Corfou et prendre un ferry jusqu'à Lefkada. Durant le séjour nous irons à MEGANISI, KALAMOS, KASTOS, ATOKOS, ITAQUE et nous reviendrons à Lefkada. Nous nous arrêterons dans des criques magnifiques. Ces îles dégagent une vraie sensation d'apaisement et de calme, c'est un vrai havre de paix! Une expérience de voile qui vous laissera rêveur et saura vous ressourcer. Ces itinéraires peuvent changer en fonction du vent et du temps que vous voulez passer sur les différentes îles. Les repas seront partagés. Vous devrez donc faire les courses avant de partir et la cuisine se fera à tour de rôle. Si vous préférez avoir les repas compris dans votre séjour, il vous faudra rajouter 25/pers par jour. Si vous voulez aller dans les marinas ce sera à vos frais et le gasoil sera payé à la fin du séjour : 120 € la semaine à diviser entre vous. Nous pouvons décider ensemble des différents arrêts et des différentes activités. Ce n'est pas la peine de remplir votre valise, la plupart du temps nous sommes en maillot de bain. Les gens qui ont fait un séjour sur le Makeva, ont toujours été surpris du peu de vêtements utilisés. Privilégiez des sacs souples plutôt que des valises, c'est plus facile à caser sur un bateau. Si vous aimez la randonnées n'oubliez pas vos chaussures de marche.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
14:00 / 12:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Caroff - Astrolabe
Rok výroby
1994
Povolená kapacita
4
Počet kajut
3
Počet lůžek
6
Počet toalet
1
Délka (m)
11
Šířka (m)
3,8
Ponor (m)
1,8
Motor
35hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Nydri

Používání

Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
(Skipper)
Koupelna: 1

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Ventilátor
Topení
Venkovní polštáře
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel
Větrná turbína

Kuchyň

Vařič
Lednička
Dřez
Barbecue
Plynový vařič
Kávovar

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Kanoe nebo kajak

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Radar
Pololatová hlavní plachta
Lodní plachta na karabinách
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (1)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (1)
Odsolovací zařízení

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
Gasoil
Povinné
/ týden
Repas à bord
/ den / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Marcos
Marcos
Text byl přeložen automaticky
Perfect! Confortable sail boat with many activity options already included (fishing, kayak, snorkeling among others). Sabine and Patrick have been súper cute and always taking care about ús. Their navigation skills are totally proved, we Have never had any issue during our week.
{{ commentTranslate }}
Sophie
Sophie
Text byl přeložen automaticky
Rodinný týden s Patrickem a Sabine proběhl úžasně! Byli zcela k dispozici a pozorní k našim očekáváním. Přinutili nás objevovat nádherná místa a dokonce nám umožnili luxus být sami ve 2 kotvištích na Ibize v červenci! Loď je velmi dobře vybavena. Cítili jsme se, jako bychom trávili týden s přáteli. Dík.
La semaine en famille avec Patrick et Sabine s'est déroulée à merveille ! Ils se sont montrés totalement disponibles et à l'écoute de nos attentes. Ils nous ont fait découvrir de magnifiques endroits et nous ont même permis le luxe de se retrouver seuls dans 2 mouillages à Ibiza en juillet ! Le bateau est très bien équipé. Nous avons eu l'impression de passer une semaine avec des amis. Merci.
Sabine Et Patrick
Sabine Et Patrick
Text byl přeložen automaticky
Moc děkujeme, taky jsme si to s Vámi užili
Merci beaucoup, nous avons aussi passé de supers moments en votre compagnie

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sabine Et Patrick
Sabine Et Patrick
Člen od 2018
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 11 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Francouzština, Angličtina, Španělština, Němčina
Průkaz totožnosti

✓ ověřeno

Telefonní číslo

✓ ověřeno

E-mailová adresa

✓ ověřeno

Od
/ den