Lagoon 560 S2 - 2019

Lagoon 560 S2 - 2019

Pro


Osoby: 10
Kajuty: 5
17,1 m
2019
Se skipperem

Více o Taipan

Text byl přeložen automaticky

Prozkoumejte nádherné pobřeží Sardinie a Korsiky na palubě Taipanu! Naše Lagoon 560 S2 je perfektním řešením pro vaši příští plavbu: je vybavena pěti kajutami a pojme až deset hostů. Zadní jídelní kout a příďová relaxační zóna vám umožní plně si užívat slunce a okolní krásy. Flybridge, ideální místo pro pozorování moře a krásy pobřeží, jak kotví, tak i v pohybu. Budete moci vidět profesionální posádku při práci: Náš kapitán má na moři skvělé zkušenosti. ...

Prozkoumejte nádherné pobřeží Sardinie a Korsiky na palubě Taipanu! Naše Lagoon 560 S2 je perfektním řešením pro vaši příští plavbu: je vybavena pěti kajutami a pojme až deset hostů. Zadní jídelní kout a příďová relaxační zóna vám umožní plně si užívat slunce a okolní krásy. Flybridge, ideální místo pro pozorování moře a krásy pobřeží, jak kotví, tak i v pohybu. Budete moci vidět profesionální posádku při práci: Náš kapitán má na moři skvělé zkušenosti. Po studiích na prestižní italské akademii obchodního námořnictva a práci důstojníka na osobních lodích zahájil velkou kariéru ve světě jachet. Naše hosteska/kuchařka se po studiích nautiky specializuje na péči o palubní služby a pohostinství a bude vědět, jak vás fascinovat jedinečnými pokrmy a koktejly. Pro zpříjemnění charteru je možné vzít si na palubu profesionálního kuchaře, odborníka na tradiční a typickou kuchyni. Navrhneme vám itinerář speciálně navržený tak, aby byl každý okamžik vaší dovolené dokonalý! Pro milovníky zábavy je Taipan vybaven širokým výběrem vodních hraček včetně vodního lyžování, wakeboardingu, SUP, seabob, kajaku a mnoha dalších. K dispozici je tendr o délce 3,70 m s přívěsným motorem o výkonu 50 HP. Minulou noc? nejkouzelnější. Svou poslední noc na palubě budete moci strávit na kotvě, aniž byste se museli vracet předchozí noc! Kontaktujte nás pro více informací! Čekáme na vás na palubě Taipanu!

Esplora le meravigliose coste di Sardegna e Corsica a bordo di Taipan! Il nostro Lagoon 560 S2 è la soluzione perfetta per la tua prossima crociera: dotata di cinque cabine, può ospitare fino a dieci ospiti. La dinette poppiera e la zona relax di prua ti consentiranno di godere a pieno del sole e delle bellezze circostanti. Il flybridge, luogo perfetto per osservare il mare e le bellezze della costa, sia all'ancora che in navigazione. Potrai ...

Esplora le meravigliose coste di Sardegna e Corsica a bordo di Taipan! Il nostro Lagoon 560 S2 è la soluzione perfetta per la tua prossima crociera: dotata di cinque cabine, può ospitare fino a dieci ospiti. La dinette poppiera e la zona relax di prua ti consentiranno di godere a pieno del sole e delle bellezze circostanti. Il flybridge, luogo perfetto per osservare il mare e le bellezze della costa, sia all'ancora che in navigazione. Potrai vedere un equipaggio professionale all'opera: Il nostro Comandante ha una grande esperienza di mare. Dopo aver studiato nella prestigiosa Accademia Italiana della Marina Mercantile ed aver lavorato come Ufficiale sulle navi passeggeri, ha iniziato una grande carriera nel mondo degli Yacht. La nostra Hostess/Cook dopo gli studi nautici si è specializzata in cura dei servizi e ospitalità di bordo e saprà affascinarti con piatti e cocktail unici. Per rendere il charter più delizioso è possibile l'imbarco di uno chef professionista, esperto in cucina tradizionale e tipica. Proporremo un itinerario studiato appositamente per rendere perfetto ogni momento della tua vacanza! Per gli amanti del divertimento, Taipan è dotata di un'ampia scelta di giochi d'acqua tra cui scii nautico, wakeboard, SUP, seabob, Kayak e tanto ancora. A disposizione un tender di 3,70 m con un motore fuoribordo di 50 Hp. L'ultima notte? la più magica. Potrai passare la tua ultima notte a bordo all'ancora, senza obbligo di rientro la sera prima! Contattaci per avere maggiori informazioni! Ti aspettiamo a bordo di Taipan!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
18:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Lagoon - Lagoon 560 S2 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2019
Povolená kapacita
10
Počet kajut
5
Počet lůžek
10
Počet toalet
5
Délka (m)
17,1
Šířka (m)
9,4
Ponor (m)
1,5
Motor
220hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
1300 L
Nádrž na sladkou vodu
960 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Marina Cala dei Sardi

Používání

Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Dvoulůžkové
Kajuta 5
Palandy
Koupelna: 5

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace
Rozkládací pohovka
Flybridge
Koupací platforma
Ventilátor
Topení
Venkovní polštáře
Můstek
Ručníky
Pokrývky
Člunový jeřáb
MP3 přehrávač
Bluetooth připojení
Cockpit teck
Venkovní lednička

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Kávovar
Chladnička
Mikrovlnná trouba
Výrobník ledu
Myčka na nádobí

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory
Kanoe nebo kajak
Detektor ryb

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
AIS
Lanový elektrický naviják
Speedometer
Anemometr
Kompas
Lazy back
Lazy jack
Radar
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Jedno kormidelní kolo

Hygiena

WC (5)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (960 l)
Koupelna (5)
Odsolovací zařízení
Pračka
Sušička
Černá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ týden
Exclusive Pack: 2 sets of bed linen, bath and beach towels. Bathrobes, hairdryers, safe, welcome kit, WIFI, 2 SUP, floating cushions, snorkeling gear, towable games, waterski, wakeboard, tender 3,70m outboard engine 50 hp, first night port fees.
Povinné
/ den
La Maddalena Park Tax
Povinné
/ týden
Professional Hostess and Cook
Povinné
/ týden
Chef
/ týden
Seascooter
/ týden
SUP
/ týden
Late Check-out
/ půjčení
Inflatable kayak 2 seats
/ týden
Early Check-in
/ půjčení
Rigid Kayak 1 seat
/ týden

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Davide
Davide
Člen od 2024
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den
Zrušení zdarma