Lagoon 620 - 2017

Lagoon 620 - 2017

Pro


Osoby: 8
Kajuty: 4
18,9 m
2017
Se skipperem

Více o Soleanis II

Text byl přeložen automaticky

Nabízíme k pronájmu Lagoon 620 z roku 2017, odjezd z Marina d'Arechi. Soleanis II je katamarán, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 4 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou19 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Marina d'Arechi Pro vaše pohodlí ...

Nabízíme k pronájmu Lagoon 620 z roku 2017, odjezd z Marina d'Arechi. Soleanis II je katamarán, který se skvěle hodí k pronájmu. Tato: boat_type je velmi snadno manévrovatelná a hodí se na plavbu trvající jeden týden či déle. Počet komfortních kajut: 4 a počet osob na lodi: 8. S celkovou délkou19 m a výkonem HP bude tato loď vaším nejlepším společníkem na nezapomenutelné dovolené v okolí Marina d'Arechi Pro vaše pohodlí Soleanis II má 4 toaletu se sprchou Konkrétně zahrnuje následující vybavení: Autopilot, Motor přídavného člunu, Příďový pomocný motor, TV, Wifi a internet, Odsolovací zařízení, Klimatizace. Můžete nám poslat svou rezervační žádost na SamBoat!

Offriamo il noleggio di una Lagoon 620 del 2017 da Marina d'Arechi. Soleanis II è una catamarano perfettamente adatto al noleggio. Questa catamarano è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 4 cabine confortevoli e una capacità della barca di 8 persone. Con una lunghezza totale di 19 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di Marina ...

Offriamo il noleggio di una Lagoon 620 del 2017 da Marina d'Arechi. Soleanis II è una catamarano perfettamente adatto al noleggio. Questa catamarano è molto piacevole da usare per una crociera di una settimana o più. La barca ha 4 cabine confortevoli e una capacità della barca di 8 persone. Con una lunghezza totale di 19 metri, sarà il vostro migliore alleato per trascorrere una straordinaria vacanza sull'acqua nei dintorni di Marina d'Arechi Per il tuo comfort, Soleanis II dispone di 4 con doccia Ha il seguente equipaggiamento: Pilota automatico, Motore fuoribordo, Elica di prua, TV, Internet e wi-fi, Dissalatore, Aria condizionata. Puoi inviarci la tua richiesta di prenotazione su SamBoat!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
17:00 / 10:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Rok výroby
2017
Povolená kapacita
8
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Počet toalet
4
Délka (m)
18,9
Šířka (m)
10
Ponor (m)
1,6
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
1300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Mid-Shore
Další možné odjezdy
Marina d'Arechi

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Wifi a internet
Klimatizace
Venkovní polštáře
Teakový rošt

Energie

Elektrický generator

Kuchyň

Výrobník ledu

Zábava

Wakeboard
Vodní lyže
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Kanoe nebo kajak

Navigace

Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
Příďový pomocný motor
VHF
AIS
Latovaná hlavní plachta

Hygiena

WC (4)
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna (4)
Odsolovací zařízení

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně
Comfort Package (Crew, Insurance, Tender Highfield 4.60 + Honda 60 hp, Bed linen, towels, SUP, Snorkeling equipment, SeaDoo, Wind Surf, Kayak)
Povinné
/ týden
APA low
Povinné
/ týden
Apa
Povinné
/ týden
APA mid
Povinné
/ týden
APA MID
Povinné
/ týden
APA LOW
Povinné
/ půjčení
APA high
Povinné
/ týden
Jet Ski (per hour) + fuel
/ půjčení
SeaBob (per day)
/ den
Carver Twin (per day)
/ den
Carver X Extreme (per day)
/ den

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Dino
Dino
Člen od 2018
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Od
/ den
Zrušení zdarma