Ranieri Cayman 19 Sport - 2022

Ranieri Cayman 19 Sport - 2022

Pro

Navrhl Sérgio & Ricardo - Odpovídá do ~8h

Osoby: 8
140 hp
5,8 m
2022
Bez skippera

Více o JUST B

Text byl přeložen automaticky

Ranieri Cayman 19 Sport je vysoce výkonný motorový člun, který je velmi rozmanitý a prakticky navržený tak, aby uspokojil potřeby každého cestovatele, který chce prozkoumat Lagos. Tato loď má délku 19 stop s výkonem 140 hp a kapacitou pojme 8 osob. Pevné nafukovací čluny se stávají stále populárnějšími mezi mnoha lidmi, kteří chtějí cestovat nenáročným způsobem, Ranieri Cayman 19 je samotnou definicí jednoduchosti a efektivity, má schopnost ...

Ranieri Cayman 19 Sport je vysoce výkonný motorový člun, který je velmi rozmanitý a prakticky navržený tak, aby uspokojil potřeby každého cestovatele, který chce prozkoumat Lagos. Tato loď má délku 19 stop s výkonem 140 hp a kapacitou pojme 8 osob. Pevné nafukovací čluny se stávají stále populárnějšími mezi mnoha lidmi, kteří chtějí cestovat nenáročným způsobem, Ranieri Cayman 19 je samotnou definicí jednoduchosti a efektivity, má schopnost vzít skupinu přátel a rodinu na pěkný výlet po okolí. pobřeží Lagosu vzrušujícím způsobem. Všestranná loď pro vodní lyžování nebo jen prozkoumávání skrytých míst poblíž pobřeží Lagosu. Na požádání jsou k dispozici vodní lyže, wakeboard a Ringo. Náklady na palivo jsou extra k základní ceně lodi. Půlden je od 10h-13h nebo od 14h-17h a celý den 10h-17h. Před naloděním vám náš tým vysvětlí snadnou manipulaci s našimi loděmi a informace o místech, která můžete navštívit, vždy s ohledem na divokou zvěř. Nemusíte se tedy bát více než odpojení a užívání si při navigaci! Užijte si svobodu oceánu!

Ranieri Cayman 19 Sport is a high-performing motorboat that is very diverse and practically designed to cater needs of every kind of traveller looking to explore Lagos. This boat features a 19 ft length with 140 hp and the capacity to fit 8 people. Rigid Inflatable Boats are becoming increasingly popular among many people looking to travel in an unfussy way, the Ranieri Cayman 19 is the very definition of simplicity and efficiency, it has the ...

Ranieri Cayman 19 Sport is a high-performing motorboat that is very diverse and practically designed to cater needs of every kind of traveller looking to explore Lagos. This boat features a 19 ft length with 140 hp and the capacity to fit 8 people. Rigid Inflatable Boats are becoming increasingly popular among many people looking to travel in an unfussy way, the Ranieri Cayman 19 is the very definition of simplicity and efficiency, it has the capability of taking a group of friends and family to enjoy a nice trip around the coast of Lagos in an exciting fashion. A versatile boat for water skiing or just exploring the hidden spots near the coast of Lagos. A water ski, wakeboard and Ringo are available upon request. Fuel cost is extra to the base price of the boat. Half day is from 10h-13h or from 14h-17h and full day 10h-17h. Before embarking, our team will explain the easy handling of our boats and information on places to visit, always respecting wildlife. So, you do not have to worry more than disconnecting and enjoying while navigating! Enjoy the ocean freedom!


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Ranieri - Cayman 19 Sport
Rok výroby
2022
Povolená kapacita
8
Délka (m)
5,8
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
1,5
Motor
140hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
100 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Říční
Další možné odjezdy
Marina de Lagos

Používání

Plavba
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Venkovní polštáře

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže

Možnosti

Ringo
/ půjčení
water ski
/ půjčení
wakeboard
/ půjčení
Cool box
/ půjčení
Beach towel
/ půjčení / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Alvaro
Alvaro
Text byl přeložen automaticky
Rodrigo and the crew are awesome. Very kind and patient. They will give you good tips (like secret beaches to visit) and they have the best quality-price boats in Algarve. Give a it try, you won't regret it.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Sérgio & Ricardo
Sérgio & Ricardo
Člen od 2022
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 8 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den