Altamarea Wave 27 - 2023

Navrhl Marco - Odpovídá do ~2h

Altamarea Wave 27 - 2023

Pro

Navrhl Marco - Odpovídá do ~2h

Osoby: 12
250 hp
8,6 m
2023
S nebo bez skippera

Více o Altamarea wave 27

Text byl přeložen automaticky

(Skrytá data) ea Wave 27 je výkonné a všestranné plavidlo, které vám umožní zažít vzrušující zážitek na moři. S motorem o výkonu 250 koní nabízí tento člun vysoký výkon a umožňuje vám rychle dosáhnout požadovaných cílů. Vyznačuje se sportovním a moderním designem s elegantními liniemi, které z něj činí velmi atraktivní variantu. Tento nafukovací člun je navržen tak, aby nabízel pohodlí a stabilitu i v drsných podmínkách na moři. Její velká otevřená ...

(Skrytá data) ea Wave 27 je výkonné a všestranné plavidlo, které vám umožní zažít vzrušující zážitek na moři. S motorem o výkonu 250 koní nabízí tento člun vysoký výkon a umožňuje vám rychle dosáhnout požadovaných cílů. Vyznačuje se sportovním a moderním designem s elegantními liniemi, které z něj činí velmi atraktivní variantu. Tento nafukovací člun je navržen tak, aby nabízel pohodlí a stabilitu i v drsných podmínkách na moři. Její velká otevřená plocha vám umožní užívat si slunce a okolní scenérie, zatímco pohodlná sedadla zajišťují příjemný zážitek z plavby. Nafukovací člun je vybaven širokou škálou funkcí a vybavení pro vaše potěšení na vodě. Budete moci maximálně využít výkonný motor a zažít dynamickou a rychlou navigaci. Dále je člun vybaven plaveckým žebříkem, který vám umožní ponořit se do křišťálově čisté vody a odpočívat během přestávek. Pokud si chcete odpočinout a nechat řízení na profesionálovi, může být požádán kapitán. Zkušený skipper vás provede nejlepšími trasami, doporučí nejlepší destinace a umožní vám užít si čas na palubě naplno bez starostí. Vezměte prosím na vědomí, že palivo není zahrnuto v ceně pronájmu a bude na vaše náklady. Člun je však známý svou palivovou účinností, díky které si můžete užít dobrodružství, aniž byste se museli obávat nadměrných nákladů.

L'(Dati nascosti)ea Wave 27 è un'imbarcazione potente e versatile che ti permetterà di vivere un'esperienza emozionante in mare. Con un motore da 250 cavalli, questo gommone offre prestazioni elevate e ti permette di raggiungere rapidamente le tue destinazioni desiderate. Presenta un design sportivo e moderno, con linee eleganti che lo rendono un'opzione molto attraente. Questo gommone è progettato per offrire comfort e stabilità anche in condizioni ...

L'(Dati nascosti)ea Wave 27 è un'imbarcazione potente e versatile che ti permetterà di vivere un'esperienza emozionante in mare. Con un motore da 250 cavalli, questo gommone offre prestazioni elevate e ti permette di raggiungere rapidamente le tue destinazioni desiderate. Presenta un design sportivo e moderno, con linee eleganti che lo rendono un'opzione molto attraente. Questo gommone è progettato per offrire comfort e stabilità anche in condizioni di mare mosso. La sua ampia area aperta ti permette di goderti il sole e il panorama circostante, mentre i sedili confortevoli garantiscono un'esperienza di navigazione piacevole. Il gommone è dotato di un'ampia gamma di funzionalità e attrezzature per il tuo divertimento in acqua. Potrai sfruttare al massimo il potente motore e sperimentare una navigazione dinamica e veloce. Inoltre, il gommone è fornito di una scaletta da bagno, che ti permetterà di tuffarti nelle acque cristalline e rilassarti durante le pause. Se desideri rilassarti e lasciare la conduzione a un professionista, è possibile richiedere uno skipper. Uno skipper esperto ti guiderà attraverso le migliori rotte, ti consiglierà le migliori destinazioni e ti permetterà di goderti al massimo il tuo tempo a bordo senza preoccupazioni. Si ricorda che il carburante non è incluso nel prezzo del noleggio e sarà a tuo carico. Tuttavia, il gommone è noto per la sua efficienza nel consumo di carburante, consentendoti di goderti la tua avventura senza doverti preoccupare di costi eccessivi.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
09:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Altamarea - Wave 27
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
12
Délka (m)
8,6
Šířka (m)
3
Ponor (m)
1
Motor
250hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
300 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Marsala

Používání

Exkurzní den

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Motor přídavného člunu
VHF
Lanový elektrický naviják
Kompas
Bezpečnostní postroj

Hygiena

Sprcha
Koupelna (1)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Můstek
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Venkovní reproduktory

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez
Chladnička

Možnosti

Supplément skipper
/ den

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Nino
Nino
Text byl přeložen automaticky
Giornata fantastica con gommone impeccabile, Altamarea Wave 27 nuovissimo e con tutti i confort per passare una super giornata nelle calette di Favignana.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marco
Marco
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 2 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie, Angličtina
Od
/ den