Jeanneau 53 - 2010

Navrhl Pierluigi - Odpovídá do ~2 dní
Nízká míra přijetí

Jeanneau 53 - 2010

Pro

Navrhl Pierluigi - Odpovídá do ~2 dní

Osoby: 10
Kajuty: 5
16,1 m
2010
Se skipperem

Více o Melpomene - Jeanneau 53 (5 cab - 10 + 2 pers)

Text byl přeložen automaticky

Melpomene je dům u moře, který se pohybuje mezi nádhernými ostrovy, plachtí, baví se, je pohodlný, v typicky středomořské atmosféře, skládá se z dobrého jídla, pohostinnosti, péče, přátelskosti. Vybaveno klimatizací, velkými polštáři na opalování, velkým servisním člunem a vším, co potřebujete, abyste si užili krásnou a poutavou dovolenou na jachtě! Interiéry tvoří velký a světlý obývací pokoj, velký jídelní stůl, cenný barový kout s televizí. Pro ...

Melpomene je dům u moře, který se pohybuje mezi nádhernými ostrovy, plachtí, baví se, je pohodlný, v typicky středomořské atmosféře, skládá se z dobrého jídla, pohostinnosti, péče, přátelskosti. Vybaveno klimatizací, velkými polštáři na opalování, velkým servisním člunem a vším, co potřebujete, abyste si užili krásnou a poutavou dovolenou na jachtě! Interiéry tvoří velký a světlý obývací pokoj, velký jídelní stůl, cenný barový kout s televizí. Pro hosty je vyhrazeno až pět kajut a tři koupelny. Palubní posádka má k dispozici samostatnou kabinu vybavenou službami. Melpomene je zvenčí loď s prostorami velké plachetnice. Obrovský kokpit s pohodlnými polštáři na opalování a pohodlným stolem, na kterém můžete jíst uprostřed moře. Na palubě jsou různé plochy s polštáři na opalování, na kterých si můžete lehnout a relaxovat jak na kotvě, tak i během plavby. KABINY Loď má 5 kajut. Na zádi jsou kajuty dvoulůžkové s velmi prostornými manželskými postelemi přestavitelnými na samostatné postele. Uprostřed lodi, s pohodlným přístupem z jídelního koutu, patrová kajuta s velkými postelemi a prostornou skříní. Směrem na příď je přístup do dvou dvoulůžkových kajut s přímým vstupem do přilehlé koupelny. Na přání se z příďových kajut může stát hlavní apartmá s velmi velkou manželskou postelí, dvěma koupelnami s vlastním přístupem, okny s výhledem na moře a nezávislou klimatizací. Všechny kajuty mají velké šatní prostory a nabízejí velmi světlé a vzdušné prostředí díky dostupné výšce a velkým oknům, také s výhledem na moře. PALUBNÍ SERVIS Povede vás vysoce zkušený a profesionální palubní personál, díky kterému se budete s typicky středomořskou pohostinností okamžitě cítit pohodlně. Na palubě kapitána s velkou touhou podělit se o svou vášeň pro plachtění a moře, z nichž středomořské zná jedinečná místa, konkrétní zákoutí, kuriózní příběhy, krásné zátoky a zátoky, ve kterých se ponoří do nekonečných plaveb. Společně s ním vteřinu, která vás přiměje objevit další část cesty. Objevování země prostřednictvím aktivit, itinerářů, chutí a vůní středomořské kuchyně vyrobené z dobrých, čerstvých, pravých potravin, vybraných z trhů ostrovů a přístavů, které na trase potkáme.

Melpomene è una casa sul mare che si muove tra isole meravigliose, a vela, divertendosi, comodi, in una atmosfera tipicamente mediterranea, fatta di cibo buono, ospitalità, cura, simpatia. Dotata di aria condizionata, ampia cuscineria prendisole, un grande gommone di servizio e tutto quanto necessario a vivere una vacanza in barca a vela bella e coinvolgente! Gli interni sono composti da un ampio e luminoso salone, un grande tavolo da pranzo, un ...

Melpomene è una casa sul mare che si muove tra isole meravigliose, a vela, divertendosi, comodi, in una atmosfera tipicamente mediterranea, fatta di cibo buono, ospitalità, cura, simpatia. Dotata di aria condizionata, ampia cuscineria prendisole, un grande gommone di servizio e tutto quanto necessario a vivere una vacanza in barca a vela bella e coinvolgente! Gli interni sono composti da un ampio e luminoso salone, un grande tavolo da pranzo, un prezioso angolo bar con televisione. Ci sono fino a cinque cabine riservate agli ospiti e tre bagni. La crew di bordo ha una cabina indipendente dotata di servizi. All’esterno Melpomene è una barca con spazi da grande sailing yacht. Un pozzetto enorme con comoda cuscineria prendisole e un tavolo comodo sul quale mangiare avvolti dal mare. Sul ponte varie zone con cuscineria prendisole sulle quali stendersi e rilassarsi sia in rada che in navigazione. LE CABINE La barca ha 5 cabine. A poppa le cabine sono doppie con spaziosissimi letti matrimoniali convertibili in letti singoli. A mezza barca, con comodo accesso dalla dinette, una cabina a castello con letti ampi e armadietto spazioso. Verso prua si accede a due cabine matrimoniali con accesso diretto al bagno adiacente. Su richiesta le cabine di prua possono diventare una master suite con un grandissimo letto matrimoniale, due bagni con accesso privato, finestrature vista mare e aria condizionata indipendente. Tutte le cabine hanno ampi spazi guardaroba e offrono un ambiente molto luminoso e arieggiato grazie all’altezza disponibile e alle ampie finestrature, anche vista mare. SERVIZIO DI BORDO Sarete condotti da una crew di bordo di grande esperienza e professionalità, che con una ospitalità tipicamente mediterranea, vi farà sentire immediatamente a vostro agio. A bordo un comandante con tanta voglia di condividere la propria passione per la vela e per il mare, quello mediterraneo di cui conosce luoghi unici, angoli particolari, storie curiose, baie e rade stupende nelle quali tuffarsi in bagni interminabili. Insieme a lui un secondo che vi farà scoprire un’altra parte del viaggio. Quella della scoperta della terra, attraverso attività, itinerari, sapori ed odori della cucina mediterranea fatta di cibi buoni, freschi, genuini, scelti dai mercati delle isole e dei porti che incontriamo lungo la rotta.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
18:00 / 09:00
Kauce
(Spravováno přímo vlastníkem)
Podmínky zrušení
Individualizované
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Jeanneau - Jeanneau 53 Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2010
Povolená kapacita
10
Počet kajut
5
Počet lůžek
10
Počet toalet
3
Délka (m)
16,1
Šířka (m)
4,8
Ponor (m)
2
Motor
110hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Nádrž na sladkou vodu
980 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Naples

Používání

Plavba

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Klimatizace
Ventilátor
Topení
Venkovní polštáře
Můstek
Bluetooth připojení

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka
Solární panel
Elektrický generator

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Barbecue
Plancha
Trouba
Plynový vařič
Chladnička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Potápěčské vybavení
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
TV
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Hlavní plachta na navijáku
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (3)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (980 l)
Koupelna (3)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Od 1 den
/ den
charter pack (gommone standard e fuoribordo; pulizia finale; consumo gas; lenzuola in fibra naturale; cambusa iniziale) * per cambusa iniziale si intende l’approvvigionamento di prodotti di base per la preparazione dei pasti e per la pulizia degli ambienti (es.: olio, spezie, sali, odori, frutta secca, spugne, stracci, sacchi immondizia, etc.)
Povinné
/ půjčení
Supplemento Comfort service ( secondo staff di bordo; organizzazione itinerario mare e terra; concierge prenotazione attività di terra; selezione e approvvigionamento di prodotti di food & beverage freschi; preparazione colazione e pranzi)
Povinné
/ den
Supplemento Luxury Service ( preparazione di tutti i pasti; pulizia di spazi comuni e stoviglie)
/ den
water toys (stand up paddle e snorkeling equipments)
/ půjčení
Teli personali
/ půjčení / osobu
internet wifi
/ půjčení
Super dinghy (gommone 3,30 mt e motore 5cv)
/ den
Half board service
/ den / osobu

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Pierluigi
Pierluigi
Člen od 2019
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 67 %
Doba odezvy: do 2 dnů
Jakými jazyky se domluvíte: Itálie
Od
/ den