Dufour Gib Sea 43 - 2002

Navrhl Dionysis - Odpovídá do ~1h

Dufour Gib Sea 43 - 2002

Pro

Navrhl Dionysis - Odpovídá do ~1h

Osoby: 4
Kajuty: 4
13,1 m
2002
Se skipperem

Více o Dufour Gibsea 43 Eleonora

Text byl přeložen automaticky

Autentičnost a jednoduchost. Křišťálově čisté vody a egejské slunce. Krásné vesnice a místní kuchyně. Vydejte se za nezapomenutelným zážitkem kolem Kykladských ostrovů se svou soukromou plachetnicí s kapitánem a vytvořte si vzpomínky na celý život. Odlet z Paros, srdce Kyklad, je ideální volbou pro skákání po řeckých ostrovech. Specializujeme se na dovolenou na plachetnici pro páry, rodiny a malé skupiny přátel do 4. Loď je pečlivě udržovaná renovovaná ...

Autentičnost a jednoduchost. Křišťálově čisté vody a egejské slunce. Krásné vesnice a místní kuchyně. Vydejte se za nezapomenutelným zážitkem kolem Kykladských ostrovů se svou soukromou plachetnicí s kapitánem a vytvořte si vzpomínky na celý život. Odlet z Paros, srdce Kyklad, je ideální volbou pro skákání po řeckých ostrovech. Specializujeme se na dovolenou na plachetnici pro páry, rodiny a malé skupiny přátel do 4. Loď je pečlivě udržovaná renovovaná jachta Gibsea 43, provozovaná pouze se stálým kapitánem a má vynikající vlastnosti při plavbě. Nabízíme přihlášení a odhlášení v kterýkoli den v týdnu bez jakéhokoli omezení. Skipper Dionysis s mnohaletými znalostmi a zkušenostmi o místě vás bezpečně, příjemně a diskrétně provede po Kykladách, abyste poznali odlehlé zátoky, autentické taverny nebo dobrodružné turistické cesty. Trasa, kterou obvykle nabízíme, je trasa Malé Kyklady. To zahrnuje několik míst na ostrovech Paros, Antiparos, Iraklia, Koufonisia, Schinousa, Naxos a Amorgos. Zde se setkáte se skutečnými Kyklady, nezkažené plynutím času! Oblast je chráněna před silnými převládajícími severními větry, které vanou v létě (Meltemi). Trasa je navržena tak, aby kombinovala krátké plavby, koupání a relaxaci v krásných zátokách, poznávání ostrovů a autentickou místní kuchyni. Není vhodný pro ty, kteří mají rádi intenzivní noční život a velmi přeplněná místa (snad kromě Koufonissie a Antiparosu v hlavní sezóně). Doba plavby za den se pohybuje mezi 1 a 5 hodinami, ideální pro začátečníky a rodiny s dětmi a brzké příjezdy na ostrovy vám dávají příležitost projít se nebo projet a zažít jedinečnou scenérii.

Authenticity and simplicity. Crystal-clear waters and the Aegean sun. Beautiful villages and local cuisine. Set sail for an unforgettable experience around the Cyclades islands with your skippered private sailboat, creating memories that will last a lifetime. Departing from Paros, the heart of the Cyclades, is the perfect choice for a Greek island hopping. We are specialized in sailing vacations for couples, families and small group of friends ...

Authenticity and simplicity. Crystal-clear waters and the Aegean sun. Beautiful villages and local cuisine. Set sail for an unforgettable experience around the Cyclades islands with your skippered private sailboat, creating memories that will last a lifetime. Departing from Paros, the heart of the Cyclades, is the perfect choice for a Greek island hopping. We are specialized in sailing vacations for couples, families and small group of friends up to 4. The boat is a carefully maintained refurbished Gibsea 43 yacht, operated only with a permanent captain and has an excellent sailing behavior. We offer check in and check out at any day of the week without any restriction. Skipper Dionysis, with many years of local knowledge and experience, will guide you safely, pleasantly and discreetly around the Cyclades to experience secluded coves, authentic tavernas or adventurous hiking paths. The itinerary that we usually offer is the Small Cyclades route. This includes several spots at the islands of Paros, Antiparos, Iraklia, Koufonisia, Schinousa, Naxos and Amorgos. Here you will meet the real Cyclades, unspoiled by the passage of the time! The area is protected from the strong prevailing north winds that blows during the summer (Meltemi). The itinerary is designed to combine short sailing legs, swimming and relaxing in beautiful coves, island exploring and authentic local cuisine. It is not suitable for those who like intense nightlife and very crowded places (except perhaps on Koufonissia and Antiparos in the high season). The sailing time per day is between 1 and 5 hours, ideal for beginners and families with kids and the early arrivals at the islands give you the opportunity to walk or drive around in order to experience the unique scenery.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 17:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Včetně

Loď

Typ lodi
Plachetnice (Kýlová plachetnice)
Značka - Model
Dufour - Gib Sea 43
Rok výroby
2002
Povolená kapacita
4
Počet kajut
4
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
13,1
Šířka (m)
4,3
Ponor (m)
1,7
Motor
55hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
250 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ano
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Offshore
Další možné odjezdy
Paros Port
Paros (Island)
Zakynthos
Zakynthos (Island)

Používání

Plavba

Kajuty

Kajuta 1
Dvoulůžkové
Kajuta 2
Dvoulůžkové
Kajuta 3
Dvoulůžkové
Kajuta 4
Dvoulůžkové
(Skipper)
Koupelna: 2

Vybavení

Pohodlí

Wifi a internet
Sprcha na palubě
Ventilátor
Venkovní polštáře
Můstek

Energie

Zásuvka 220V
USB zástrčka

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Trouba

Zábava

Brýle, šnorchl, ploutve
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Autopilot
Motor přídavného člunu
VHF
Speedometer
Anemometr
Kompas
Bezpečnostní postroj
Hlavní plachta na navijáku
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Koupelna (2)

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
/ den
End cleaning
Povinné
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Lisa
Lisa
Text byl přeložen automaticky
Le bateau est superbe et en excellent état. Dionysis sen occupe à merveille et connaît par cœur les Cyclades. Il reste vigilant en permanence, sadaptant à la météo et a nos désirs. Il a été discret, nous laissant profiter de notre 1ere croisière en famille. Il nous a emmené dans des endroits magnifiques et a suggéré de très bonnes adresses pour dîner. Merci encore et bravo pour ce service !
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Dionysis
Dionysis
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina, Řecko
Od
/ den
Zrušení zdarma