Lagoon 450 Sport Top - 2017

Navrhl Matt - Odpovídá do ~10h

Lagoon 450 Sport Top - 2017

Pro

Navrhl Matt - Odpovídá do ~10h

Osoby: 30
Kajuty: 3
14 m
2017
Se skipperem

Více o Elegant Lagoon 450 Sport-top

Text byl přeložen automaticky

Zažijte ztělesnění luxusu na palubě neposkvrněného katamaránu Lagoon 450, plovoucího ráje ideálního pro soukromé denní chartery na Phuketu. Toto úžasné plavidlo, postavené v roce 2017 a pečlivě udržované, nabízí můstkovou palubu a poskytuje panoramatický výhled na dechberoucí okolí. Specifikace a přednosti: Lagoon 450 se může pochlubit 4 prostornými kajutami, které pojmou až 8 hostů pro přenocování a vícedenní chartery. Vydejte se na nezapomenutelnou ...

Zažijte ztělesnění luxusu na palubě neposkvrněného katamaránu Lagoon 450, plovoucího ráje ideálního pro soukromé denní chartery na Phuketu. Toto úžasné plavidlo, postavené v roce 2017 a pečlivě udržované, nabízí můstkovou palubu a poskytuje panoramatický výhled na dechberoucí okolí. Specifikace a přednosti: Lagoon 450 se může pochlubit 4 prostornými kajutami, které pojmou až 8 hostů pro přenocování a vícedenní chartery. Vydejte se na nezapomenutelnou cestu a prozkoumejte kouzelné ostrovy Phi Phi, Krabi, zátoku Phang Nga, ostrovy Racha a další na vícedenních charterech. Zahrnutí a vyloučení: Zahrnuje: Nealkoholické nápoje, pitné vody, mísa se sezónním ovocem, záchranné vesty, vybavení na šnorchlování a rybářské pruty, které zajistí, že budete mít vše, co potřebujete pro nezapomenutelnou plavbu. Nezahrnuje: Oběd/jídlo, průvodce, transfery na molo a ostrovní aktivity nejsou zahrnuty v ceně. Všechna jídla jsou zahrnuta v jednodenních/vícedenních charterech. Čerstvě připravené zkušenou posádkou lodí. Flexibilní kapacita pro hosty a ceny: Katamarán Lagoon 450 pojme počáteční cenu 10 hostů, další hosté zaplatí +25 Euro na osobu. U jednodenních charterů se na plavidlo pohodlně vejde maximálně 30 hostů a u vícedenních charterů si luxus této plovoucí oázy může dopřát až 8 hostů. Flexibilita a výběr z více možností itineráře pro vícedenní chartery nám umožňuje doporučit vám nejlepší itinerář pro naše hosty na základě jejich požadavků na charter. MOŽNOSTI PRONÁJMU DEN TRASY 1. Korálový ostrov + Západ slunce Promthep Délka: 14:30 - 19:00 Cena: 990 Euro pro 10 osob, dalších +25 Euro 2. Ostrov Racha Trvání: 09:30 - 18:00 Cena: 1400 Euro pro 10 osob, dalších +25 Euro MOŽNOSTI PRONÁJMU PŘENOCE 3. Racha Island 2 dny 1 noc Cena: 3650 Euro pro 8 osob, další host +25 Euro 4. Phi Phi Island 2 dny 1 noc Cena: 3650 Euro (8 osob ) Vlastní vícedenní chartery: Pro skutečně přizpůsobený zážitek nabízíme vlastní vícedenní chartery. Prosím, kontaktujte nás a prodiskutujte svůj vysněný charter a dovolenou na Phuketu. Dopřejte si den luxusu, úchvatné krajiny a nezapomenutelných vzpomínek na palubě charterového katamaránu Lagoon 450 v Phuketu. Náš tým je dychtivý naplánovat váš dokonalý útěk a zajistit skutečně personalizovanou a pozoruhodnou plavbu. Kontaktujte nás nyní, pusťte se do své vysněné charty a vytvořte si cenné vzpomínky, které vám zůstanou na celý život.

Experience the epitome of luxury aboard the immaculate Lagoon 450 catamaran, a floating paradise perfect for private day charters in Phuket. Built in 2017 and meticulously maintained, this stunning vessel offers a fly bridge deck, providing panoramic views of the breathtaking surroundings. Specifications and Highlights: The Lagoon 450 boasts 4 spacious cabins, accommodating up to 8 guests for overnight and multi-day charters. Embark on an unforgettable ...

Experience the epitome of luxury aboard the immaculate Lagoon 450 catamaran, a floating paradise perfect for private day charters in Phuket. Built in 2017 and meticulously maintained, this stunning vessel offers a fly bridge deck, providing panoramic views of the breathtaking surroundings. Specifications and Highlights: The Lagoon 450 boasts 4 spacious cabins, accommodating up to 8 guests for overnight and multi-day charters. Embark on an unforgettable journey as you explore the enchanting Phi Phi Islands, Krabi, Phang Nga Bay, Racha Islands, and beyond on multi-day charters. Inclusions and Exclusions: Includes: Soft drinks, drinking waters, seasonal fruit platter, life jackets, snorkeling equipment, and fishing rods are also provided, ensuring you have all you need for a memorable voyage. Excludes: Lunch/meals, tour guide, transfers to the pier, and island activities are not included in the rate. All meals are included in overnight/multiday charters. Prepared fresh by the boats experienced crew. Flexible Guest Capacity and Rates: The Lagoon 450 catamaran accommodates a starting rate of 10 guests, with additional guests charged at +25 Euro per person. For day charters, the vessel can comfortably accommodate a maximum of 30 guests, and for multi-day charters, up to 8 guests can indulge in the luxury of this floating oasis. Flexibility and a choice of multiple itinerary options for multiday charters enables us to recommend to you the best itinerary for our guests based on their charter requirements. ITINERARY DAY CHARTER OPTIONS 1. Coral Island + Promthep Sunset Duration: 14:30pm - 07:00 pm Rate: 990 Euro for 10 persons, Additional +25 Euro 2. Racha Island Duration: 09:30 am - 06:00 pm Rate: 1400 Euro for 10 persons, Additional +25 Euro OVERNIGHT CHARTER OPTIONS 3. Racha Island 2 Days 1 Night Rate: 3650 Euro for 8 persons, Additional guest +25 Euro 4. Phi Phi Island 2 Days 1 Night Rate: 3650 Euro (8 persons) Custom Multiday Charters: For a truly tailored experience, we offer custom multi-day charters. Please get in touch with us to discuss your dream charter and vacation in Phuket. Indulge in a day of luxury, stunning landscapes, and unforgettable memories aboard the Lagoon 450 catamaran charter in Phuket. Our team is eager to plan your perfect escape, ensuring a truly personalized and remarkable voyage. Contact us now to embark on your dream charter and create cherished memories that will last a lifetime.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:30 / 19:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Katamarán
Značka - Model
Lagoon - Lagoon 450 Sport Top Více informací o tomto modelu
Rok výroby
2017
Povolená kapacita
30
Počet kajut
3
Počet lůžek
8
Počet toalet
2
Délka (m)
14
Šířka (m)
7,9
Ponor (m)
1,1
Motor
90hp (2 motory) - dvoutakt
Typ paliva
Nafta
Kapacita paliva
2000 L
Nádrž na sladkou vodu
5000 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Pobřežní
Další možné odjezdy
Phuket (City)

Používání

Exkurzní den
Plavba
Vodní sporty
Rybaření

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Wifi a internet
Lehátko
Sprcha na palubě
Parkování auta v místě pronájmu zdarma
Flybridge
Ventilátor
Venkovní polštáře
Pokrývky
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Kuchyň

Vařič
Lednička
Mrazák
Dřez
Trouba
Plynový vařič
Chladnička

Zábava

Schůdky
Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
TV
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Navigace

GPS
VHF
AIS
Ochranná síť
Speedometer
Kompas
Latovaná hlavní plachta
Lodní plachta na navíječi
Kormidelní kolo dvojité

Hygiena

WC (2)
Sprcha
Teplá voda
Zásobník na sladkou vodu (5000 l)
Koupelna (2)
Černá nádrž na vodu
Šedá nádrž na vodu

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

4.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Vadim
Vadim
Text byl přeložen automaticky
We had a great experience! Boat was clean and well equiped. Crew was OK, but we'd rather prefer staff with better english and more attentive to guests. Food was delitious. Overall impression is quite good. I'd like to thank Matt for his professionalism and flexibility within organization process.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Matt
Matt
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 10 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma