Valiant 620 Vanguard - 2012

Navrhl Borja - Odpovídá do ~4h
Nízká míra přijetí

Valiant 620 Vanguard - 2012

Pro

Navrhl Borja - Odpovídá do ~4h

Osoby: 12
135 hp
6,2 m
2012
S nebo bez skippera

Více o PRECIOSA VALIANT 620 VANGUARD

Text byl přeložen automaticky

Velkolepá polotuhá loď ve výjimečném stavu s délkou 6,15 m a paprskem 2,5 m s motorem Mercury o výkonu 135 hp a kapacitou pro 12 osob včetně kapitána. Je to ideální loď, kam jít s přáteli nebo jako rodina a užít si celý den jak na Ibize, tak na Formenteře, protože nabízí přední část se soláriem, centrální sedadlo a lavičku v zadní části. Člun je snadno ovladatelný a vše a díky motoru 135 hp (cestovní rychlost 20-25 Mph) má sníženou spotřebu. Pronájem ...

Velkolepá polotuhá loď ve výjimečném stavu s délkou 6,15 m a paprskem 2,5 m s motorem Mercury o výkonu 135 hp a kapacitou pro 12 osob včetně kapitána. Je to ideální loď, kam jít s přáteli nebo jako rodina a užít si celý den jak na Ibize, tak na Formenteře, protože nabízí přední část se soláriem, centrální sedadlo a lavičku v zadní části. Člun je snadno ovladatelný a vše a díky motoru 135 hp (cestovní rychlost 20-25 Mph) má sníženou spotřebu. Pronájem lodi se provádí s kapitánem i bez něj. Minimální titul pro zapůjčení této lodi je GNP a v případě, že ji nemáte, můžete si vždy najmout profesionálního skippera. Loď se nachází na krásné pláži Talamanca, takže je ideální užít si den v nejkrásnějších zátokách a plážích Formentery (15-20 min plavby), nebo se nechat plavit na nádherný ostrov Es Vedrá a jeho přilehlé zátoky jako je Cala Compte, Cala Tarida a další.

Espectacular embarcación semirrígida en un estado excepcional con una eslora de 6,15 m y manga de 2,5 m con un motor Mercury de 135 cv y con capacidad para 12 pax incluyendo al patrón. Es una embarcación ideal para ir con amig@s o en familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza con en Formentera, debido a que ofrece una zona delantera con solarium, una butaca central y un banco en la zona posterior. La embarcación es de fácil manejo ...

Espectacular embarcación semirrígida en un estado excepcional con una eslora de 6,15 m y manga de 2,5 m con un motor Mercury de 135 cv y con capacidad para 12 pax incluyendo al patrón. Es una embarcación ideal para ir con amig@s o en familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza con en Formentera, debido a que ofrece una zona delantera con solarium, una butaca central y un banco en la zona posterior. La embarcación es de fácil manejo y todo y contar con un motor de 135 cv (velocidad de crucero 20-25 Mph) tiene un consumo reducido. El alquiler de la embarcación se realiza tanto con patrón como sin él. El título mínimo para poder alquilar esta embarcación es el PNB, y en el caso de no contar con el mismo, siempre se puede contratar un patrón profesional. La embarcación se encuentra en la hermosa playa de Talamanca, por lo que es ideal para disfrutar de un día en las calas y playas más preciosas de Formentera (15-20 min de navegación), o navegar hasta la magnifica isla de Es Vedrá y sus calas contiguas como són Cala Compte, Cala Tarida y más.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Valiant - Valiant 620 Vanguard
Rok výroby
2012
Povolená kapacita
12
Délka (m)
6,2
Šířka (m)
2,2
Ponor (m)
0,4
Motor
135hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
90 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Mrtvá váha
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Playa de Talamanca

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Venkovní lednička

Zábava

Schůdky

Možnosti

Limpieza de la embarcación
Povinné
/ den
Check in - out
Povinné
/ den
Supplément skipper
/ den
Tabla wakeboard + fijaciones + cable
/ den
Refueling por el armador
/ půjčení

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 1 komentář

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Jade
Jade
Text byl přeložen automaticky
Super expérience ! Le bateau était parfait pour 7 personnes. Borja était ponctuel pour l'arrivée et le retour. Le bateau est facile a piloter, parfait pour journée à formentera.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Borja
Borja
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do 4 hodin
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Holandština, Angličtina
Od
/ den
Zrušení zdarma