Searib's 580 lux - 2023

Navrhl Marcos - Osvědčený majitel - Odpovídá do ~1h

Searib's 580 lux - 2023

Pro

Navrhl Marcos - Odpovídá do ~1h

Osoby: 9
100 hp
6 m
2023
S nebo bez skippera

Více o Marea 2.0 - Searibs 580 Lux

Text byl přeložen automaticky

Nová a fantastická polotuhá loď, v bezvadném stavu s délkou 6m a paprskem 2,5m s motorem Yamaha o výkonu 100 hp, s maximální kapacitou 9 osob. Na přídi má velké solárium, na zádi je umístěno dvojité sedadlo s opěradlem, koupací plošiny s žebříkem, sprcha se sladkou vodou, přenosná VHF, GPS, hloubkoměr, plotr s námořní mapou, Bluetooth stereo a markýza Bimini pro vaši ochranu ze slunce. Je to ideální loď, kam jít s přáteli nebo rodinou a užít si celý ...

Nová a fantastická polotuhá loď, v bezvadném stavu s délkou 6m a paprskem 2,5m s motorem Yamaha o výkonu 100 hp, s maximální kapacitou 9 osob. Na přídi má velké solárium, na zádi je umístěno dvojité sedadlo s opěradlem, koupací plošiny s žebříkem, sprcha se sladkou vodou, přenosná VHF, GPS, hloubkoměr, plotr s námořní mapou, Bluetooth stereo a markýza Bimini pro vaši ochranu ze slunce. Je to ideální loď, kam jít s přáteli nebo rodinou a užít si celý den na Ibize i na Formenteře, protože nabízí přední část se soláriem a sedadlo v zadní části. Člun je snadno ovladatelný a dosahuje cestovní rychlosti 25-30 uzlů s motorem 100hp, což je loď s nízkou spotřebou. Pronájem lodi se provádí s kapitánem i bez něj. Minimálním titulem pro zapůjčení této lodi je plavební licence. A v případě, že nemáte titul, můžete si najmout profesionálního skippera. Loď se nachází na krásné pláži Talamanca, takže je ideální užít si den v nejkrásnějších zátokách a plážích Ibizy a Formentery (20 min), nebo se nechat plavit na nádherný ostrov Es Vedra a jeho blízké zátoky, např. jako Cala Compte, Cala Tarida. V ceně všech výletů: brýle a potápěčská trubice, lednice s ledem a zdvořilostním nápojem Pokud máte zájem o rybářské výlety nebo námořní hračky, zeptejte se nás.

Nueva y fantástica embarcación semirrigida, en estado impecable con una eslora de 6m y manga de 2,5m con un motor Yamaha de 100 cv, con una capacidad máxima de 9 personas. En proa dispone de un amplio solárium, en popa acoge un asiento doble con respaldo, plataformas de baño con escalera, ducha de agua dulce, vhf portátil, gps, sonda, plotter con carta náutica, equipo de música por bluetooth y toldo Bimini para protegerse del sol. Es una embarcación ...

Nueva y fantástica embarcación semirrigida, en estado impecable con una eslora de 6m y manga de 2,5m con un motor Yamaha de 100 cv, con una capacidad máxima de 9 personas. En proa dispone de un amplio solárium, en popa acoge un asiento doble con respaldo, plataformas de baño con escalera, ducha de agua dulce, vhf portátil, gps, sonda, plotter con carta náutica, equipo de música por bluetooth y toldo Bimini para protegerse del sol. Es una embarcación ideal para ir con amigos o familia y disfrutar de un día completo tanto en Ibiza como en Formentera, ya que ofrece una zona delantera con solarium y una asiento en la zona posterior. La embarcación es de fácil manejo y alcanza una velocidad de crucero de 25-30 nudos con el motor de 100cv, siendo una embarcación de bajo consumo. El alquiler de la embarcación se realiza tanto con patron como sin el. El titulo mínimo para poder alquilar esta embarcación es la licencia de navegación. Y en el caso de no poseer de titulo, se puede contratar un patron profesional. La embarcación se encuentra en la hermosa playa de Talamanca, por lo que es ideal para disfrutar de un día en las calas y playas mas bonitas de Ibiza y Formentera (20 min), o navegar hasta la magnifica isla de Es Vedra y sus calas cercanas, como son cala Compte, cala Tarida. Se incluye en todas las salidas: gafas y tubo de buceo, nevera con hielos y bebida de cortesía, Si estas interesado en salidas de pesca o juguetes náuticos pregúntanos.


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Bez skippera
Se skipperem
S doprovodnou osobou
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce (bez skippera)
(Spravováno přímo vlastníkem)
Kauce (se skipperem)
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Zen
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Searib's - 580 lux
Rok výroby
2023
Povolená kapacita
9
Délka (m)
6
Šířka (m)
2,5
Ponor (m)
0,5
Motor
100hp (1 motor) - čtyřtakt
Typ paliva
Bezolovnatý
Kapacita paliva
120 L
Nádrž na sladkou vodu
50 L
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Playa de Talamanca

Používání

Exkurzní den
Plavba
Rybaření
Potápění

Vybavení

Navigace

GPS
Sonar
VHF

Hygiena

Sprcha
Zásobník na sladkou vodu (50 l)

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Lehátko
Sprcha na palubě
Koupací platforma
Venkovní polštáře
Ručníky
Bluetooth připojení
Venkovní lednička

Zábava

Vybavení pro rybaření
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory
Držák na pruty

Kuchyň

Chladnička

Možnosti

nevera con bebidas de cortesia
Povinné
Zdarma
Equipo de snorkel
Povinné
Zdarma
Limpieza final y tasas portuarias
Povinné
/ půjčení
Supplément skipper
/ den
Paddle surf
/ den
Toalla ISC
/ den / osobu

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 8 komentářů

Detail recenzí
Splnění požadavků lodi
Stav lodi
Pohodlí na palubě
Přístupnost
Recepce a komunikace
Poměr kvalita/cena
Fotografie předchozích nájemců

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Margaretha
Margaretha
Text byl přeložen automaticky
War alles super, Marcos war pünktlich am vereinbarten Ort, das Boot war top, keinerlei Probleme. Da wir vorher schon viel klären konnten, ging die Übergabe sehr schnell. Wir konnten direkt los, das Boot lief super. Marcos war sehr nett und immer erreichbar. Ich kann ihn nur weiter empfehlen. Danke Marcos!
{{ commentTranslate }}
Pablo
Pablo
Text byl přeložen automaticky
Muy buen día pasamos, el barco en excelentes condiciones, nos esperaron con refrigerios y en la hora acordada, la atención espectacular y muy buena onda de Sara que fue la encargada a bordo.
{{ commentTranslate }}
Katherine
Katherine
Text byl přeložen automaticky
We had the perfect day out on Marcos boat. Very good value for money will definitely rent again!
{{ commentTranslate }}
Rainer
Rainer
Text byl přeložen automaticky
Perfect. Great service, good boat at a decent price. Even had some pops and beer onboard. Will come back.
{{ commentTranslate }}
Jort
Jort
Text byl přeložen automaticky
Rented the rib for a day. Very friendly owner who was flexible with the rental day due to the weather. The boat was top notch and at a fair price!
{{ commentTranslate }}
Rémy
Rémy
Text byl přeložen automaticky
Parfait Journée au top
{{ commentTranslate }}
Alejandro
Alejandro
Text byl přeložen automaticky
Muy buena experiencia,el precio acordado en la web ,nos lo pusieron muy fácil tanto para recoger el barco como para dejarlo. Marcos y Alex unos tios encantadores. Alquilamos la sea rib 5.80 que fue un gustazo por qué estaba prácticamente de estreno ,muy buena navegabilidad .volveremos a repetir con ellos sin duda
{{ commentTranslate }}
Luka
Luka
Text byl přeložen automaticky
Todo muy bien, me explicó antes de coger el barco como hacer la maniobra y super flexible en cuanto a las horas, etc. Lo remiendo 100%.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Marcos
Marcos
Osvědčený majitel
Člen od 2023
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 100 %
Doba odezvy: do jedné hodiny
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština, Angličtina, Itálie
Od
/ den