Sacs Stratos 42 - 2007

Sacs Stratos 42 - 2007

Pro

Navrhl Andrea Colom - Odpovídá do ~1 dní

Osoby: 12
630 hp
13 m
2007
Se skipperem

Více o Charter Puerto de Soller

Text byl přeložen automaticky

ZNautic odjíždí z Port de Sóller a pronajímá si svou loď s názvem Chapruski od května do října a vždy s kapitánem. Ve kterém je možné navštívit místa krásy v Cala Tuent, Calobra nebo se zastavit v privilegované enklávě sa Foradada, nechat se fascinovat působivými výhledy, plavat nebo se potápět v křišťálově čistých mallorských vodách. S touto lodí, která umožňuje agilnější a dynamičtější navigaci, nabízí ZNautic možnost trénování wakeboardingu nebo ...

ZNautic odjíždí z Port de Sóller a pronajímá si svou loď s názvem Chapruski od května do října a vždy s kapitánem. Ve kterém je možné navštívit místa krásy v Cala Tuent, Calobra nebo se zastavit v privilegované enklávě sa Foradada, nechat se fascinovat působivými výhledy, plavat nebo se potápět v křišťálově čistých mallorských vodách. S touto lodí, která umožňuje agilnější a dynamičtější navigaci, nabízí ZNautic možnost trénování wakeboardingu nebo vodního lyžování a také využití Donat nebo banánové lodi. Sacs stratos 42 s elegantní a stylizovanou sportovní řadou nabízí 13 metrů pohodlí. Cena paliva není zahrnuta v ceně a účtuje se v přístavu podle spotřeby každého klienta, ale obecně se účtuje průměrně kolem 7 eur za uplavenou míli. V průměru je to 200 eur za celý den (8 hodin) 100 eur za půl dne (4h)

Con salida desde el Port de Sóller, ZNautic alquila su embarcación llamado Chapruski entre mayo y Octubre y siempre con patrón. En la que es posible visitar lugares de la belleza de Cala Tuent, Calobra o hacer parada en el privilegiado enclave de sa Foradada, fascinarse con impresionantes vistas, nadar o bucear en cristalinas aguas mallorquinas. Con esta embarcación, que permite una navegación más ágil y dinámica, ZNautic ofrece la posibilidad de ...

Con salida desde el Port de Sóller, ZNautic alquila su embarcación llamado Chapruski entre mayo y Octubre y siempre con patrón. En la que es posible visitar lugares de la belleza de Cala Tuent, Calobra o hacer parada en el privilegiado enclave de sa Foradada, fascinarse con impresionantes vistas, nadar o bucear en cristalinas aguas mallorquinas. Con esta embarcación, que permite una navegación más ágil y dinámica, ZNautic ofrece la posibilidad de practicar wakeboard o esquí acuático así como también hacer uso del Donat o de la banana . Con una elegante y estilizada línea deportiva, la sacs stratos 42 ofrece 13 metros de comodidad. El precio del combustible no está incluido en el precio y se cobra en puerto, depende del consumo de cada cliente, pero por lo general se cobran en promedio unos 7 euros por milla navegada. En promedio son 200 euros ara un día completo (8h) 100 euros para medio día (4h)


Podrobnosti

Podmínky pronájmu

Typ pronájmu
Se skipperem
Předběžný čas začátku a konce pronájmu:
10:00 / 18:00
Kauce
Žádná záloha není nutná
Podmínky zrušení
Mírný
Palivo
Není zahrnuto v ceně

Loď

Typ lodi
Polotuhá loď
Značka - Model
Sacs - Stratos 42
Rok výroby
2007
Povolená kapacita
12
Počet kajut
1
Délka (m)
13
Šířka (m)
3,5
Ponor (m)
1,2
Motor
630hp (2 motory) - čtyřtakt
Typ paliva
Nafta
Zvířata jsou na palubě povolena
Ne
Umístění
Přístav
Záchranné vybavení
Základní
Další možné odjezdy
Port de Sóller

Používání

Exkurzní den
Vodní sporty

Vybavení

Pohodlí

Sluneční stříška
Stůl
Ložní prádlo
Lehátko
Sprcha na palubě

Energie

USB zástrčka

Kuchyň

Lednička
Mrazák
Dřez

Zábava

Wakeboard
Schůdky
Nafukovací člun
Vodní lyže
Brýle, šnorchl, ploutve
Paddleboard
Venkovní reproduktory

Navigace

GPS
Sonar
Elektrický kotevní naviják
Malý člun
Příďový pomocný motor
VHF

Hygiena

WC
Sprcha
Zásobník na sladkou vodu
Koupelna

Možnosti

Supplément skipper
Povinné
Až do den
Včetně
Časová rozmezí
Včetně

Celkové hodnocení nájemců

5.0 - 2 komentářů

Nemoderované recenze – seřazeno od nejnovějších po nejstarší

Floris
Floris
Text byl přeložen automaticky
We had a lovely boat trip with Andrea. She is well known with the beautiful places around the island. The boat is great for groups and the service (drinks and food) as well was very good! The boat had a small battery problem so the motor couldn't start, but this was fixed on very short notice. We had to stay a bit longer on the boat but seen the great weather this was no problem to us!
{{ commentTranslate }}
Alexander
Alexander
Text byl přeložen automaticky
Andrea was a wonderful skipper and runs a very nice boat. Highly recommended.
{{ commentTranslate }}

Kde se loď nachází?


Informace o majiteli: Andrea Colom
Andrea Colom
Člen od 2020
PRO
Podívejte se na všechny lodě této charterové společnosti
Procento odezvy: 83 %
Doba odezvy: do jednoho dne
Jakými jazyky se domluvíte: Španělština
Od
/ den